Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica 3x01.0 & 3x01.5 - Occupation & Precipice

3x01.0 & 3x01.5 - Occupation & Precipice

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Příspěvek 14.10.2006 10:08:06
gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ty jo perfektní dva díly!!!!!!!!! Tigh bez oka :( Fat Ass Adama ten je0 hustej :lol: no a ta poprava :cry:

Příspěvek 14.10.2006 16:13:13
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Konečně se mi to stáhlo a viděla jsem to...jsem pitomá, měla jsem si stáhnout nejmíň pět epizod a pak se na to kouknout, protože to čekání je hrozný. I když...nemůžu si pomoct, první série BSG byla lepší než druhá, tam se až moc poilitikařilo a ke všem cílům hledali složité cesty. Ale tohle začíná pěkně. Ale Tye už definitivně zblbnul, copak neví, že když bude vyhazovat do vzduchu vlastní lidi, tak tím nic nezíská? A jeho žena, dělá to pro sebe nebo pro manžela?
Chudák Gaeta, pomáhá a ještě dostane vynadáno :D Snad se to dozvědí, kdo jim pomáhal...a když si pomyslím, že se snažil Baltarovi ze začátku hodně pomáhat a být mu přítelem.
Ale poprvé po dlouhé době jsem viděla Baltara v jiném světle. Dokonce jsem chvíli myslela, že ten papír ani nepodepíše, ale v takové situaci by to asi vzdal každý.
A co ten konec, koho to zabili? Callie utekla? Ne neříkejte mi to, další epizoda je na 50% :D
A jo Fat Ass Apollo je síla, doufám, že to zase shodí. Vadil mi jako děsný klaďas, ale tohle je zase druhý extrém.
Ale moje oblíbená Sharon a Helo jsou pořád spolu a Sharon dokonce zpět ve flotile, doufám, že jim to vydrží.
A Starbuck...není tohle systematické vymývání mozku? Nebo to jen hraje? Ale mateřský pud se nejspíš nezapře, tak to vidím tak, že vezme dceru a pryč.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.10.2006 16:51:40
Martys Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ale Tye už definitivně zblbnul, copak neví, že když bude vyhazovat do vzduchu vlastní lidi, tak tím nic nezíská?
Já bych řek že přes 50 mrtvích kolaborantů, kteří se už nedají nahradit, je dobrý výsledek.A že obětovali jednoho ze svých lidí? To je docela jedno, protože ve férovém boji by stratili mnohem víc lidí. A navíc neměl Duck co stratit. Takže s Tightem bych i souhlasil. Sice je to hnusné, ale jak řekla Starbuck v ep. Scar, tak neexistuje férová válka, všichni jen vyčkávají aby mohli nepřítele zabít ze zadu.

Příspěvek 14.10.2006 17:00:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Nemyslím toho sebevražedného atentátníka, ani ty oběti mezi tou jejich "policií",ale mluvila jsem o tom plánu odpálit bombu na tržišti. Když začnou umírat civilisti vede to akorát k dalším zbytečným problémům. Dobrý příklad máš třeba v Iráku. Už ani nevíš, za koho a co bojují a odnášejí to jenom civilisti.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.10.2006 17:24:32
Fluke Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je pravda, ale však to Tigh nakonec neuskutečnil, neříkám, že nechtěl. Jinak v Baltarově situaci..asi bych si nechal prostřelit hlavu, psychologicky je to naprosto bezvýchodná situace a podpis je východ jen praktický ne psychologickej. A ohledně Appola, tak to v životě je, člověk, sou lidi, kteří chodí z extrému do extrému. Naprosto reálná situace.

Příspěvek 14.10.2006 18:40:12
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, Baltarove postavenie je teraz fakt zaujímavé, ja som myslel že to nepodpíše.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Předchozí

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica