Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Bod zvratu

Bod zvratu

Příspěvek 13.10.2006 20:24:03
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

MaKovičák píše:

Nechci být pesimista, ale je třeba položit si otázku, nakolik jsou tyto nápady originální. Pokud by nebyly (přece jen SW je SW) musí to být nahrazeno právě stylem.

V tom je právě to kouzlo tý spolupráce, jeden to napíše a druhej řekne: Hele nechci ti do toho kecat, já bych tohle nevymyslel, ale přesně tohle je ve SW, tak co takhle to trochu změnit, třeba tak a tak... nakonec z toho může vyjít zajímavá věc :)
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 13.10.2006 21:13:06
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Koukám, že jsi většinu z těch mých rad ignoroval :roll: Ten admirál...to je vážně strašné, leda bys to chtěl pojmout trochu jako nějakou alternativní realitu.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.10.2006 21:29:14
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ten admirál tam byl vážně trochu mimo. Ale jinak dobré...

Klenotko, upravovala jsi to moc?? Mně totiž přišlo, jako by to psal někdo jiný. Žádné chyby, dokonce i doplněné čárky, nechaotické věty, fakt se to líp četlo. Dokonce i odstavce a oddělení normálního textu od přímé řeči... :thumleft: Tedy je fakt, že svůj "styl" nezapře, ani menší slovní zásobu, ale jinak to bylo vážně lepší. Myslím ve srovnání s tím, jak špatné to bylo na začátku a s těmi chybami, co dělal. Proto se ptám, jestli jsi do toho třeba nějak víc nezasáhla. :?: :?:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 13.10.2006 21:48:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

No, někde jsem upravila větné celky, aby dávaly smysl, ale v několika případech se poučil a už tam těch chyb zdaleka nebylo tolik.
Jen tu část, jak tam Teal´C ničí tu stíhačku jsem dala do souvětí...bylo tam moc jednoduchých vět a špatně se to četlo. A pak taky jsem použila jiné výrazy, aby se moc neopakovaly...ale jinak jsem do toho moc nezasahovala, fakt :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.10.2006 12:58:29
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mé předchozí připomínky zůstávají s tím, že se ale celkem slušně zredukovalo množství chyb. Přesto stále byly některé tvary kodně krkolomné, ale, a to mě snad mrzelo naprosto nejvíc, byla naprostá absence gradace. Ohromná bitva o zachování života v galaxii s překvapivými a oddanými spojenci proti přesile nepřítele, ale já jsem ze čtení neměl žádné pocity. Jen pouhé konstatování faktů, žádné vyhrocené situace, prostě monotónní nuda, během které se přitom děje tak moc.
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 17.10.2006 15:21:39
Rosseta Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jak řekl MaKovičák... Ten poslední díl byl asi nejlepší, jen mi tam (mezi ostatními věcmi, které už byly řečeny) chyběl trochu podrobnější popis té bojové meditace.
R jako Rodney, O jako Ori, S jako Sheppard, S jako Samantha, E jako Emmerson, T jako Teyla a A jako Atlantis.
Bohužel, na tomto fóru již nejsem a nebudu aktivní, Přeji hezký den.

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky