Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Star Trek Xindi

Xindi

jeden z nejúspěšnějších televizních sci-fi seriálů, který snad ani nepotřebuje představovat...

Příspěvek 11.10.2006 13:22:50
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jo mě se zdá že ta sbírka byla úspěnšná že díky ní je i 4.sezona pokud se mílym opravte mě

Příspěvek 11.10.2006 15:04:20

Odpovědět s citací

Hvězdná Flotila Federace Spojených Planet nemá válečné lodě jako takové. A už vůbec ne ve 24. stol. To za prvé. A za druhé, poslání Flotily je čistě výzkumné a obranné. To by pak byl rozdíl v tom (za třetí), že jedna by byla fakt čistě válečná, obrovská neporazitelná loď (eště větší než je třída Galaxy) se dvěma warp jádry, plně regenarativní mi štíty, fázery typu 12(doposud jsou jen 9 a 10), fotonová, kvantová a trikobaltová torpéda atd.

Jinajk sbírka na ST Ent měla donutit Paramout natočit další sezónu po té čtvrté, ale zatím bohužel nic...

:roll:

Příspěvek 11.10.2006 15:35:18
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jedinná čistě válečná třída lodí HF na kterou si pamatuju je Defiant class.
Jinak Enterprise E má phazery typu XII, konkrétně 16 baterií. :wink:

Bob má částečně pravdu, protože čtvrtá sezóna opravdu vznikla i díky protestům fanoušků proti možnému zrušení. Zmíněná zbírka byla organizovaná až po ukončení čtvrté sezóny. Ale protože to Paramount neobměkčilo, tak šly vybrané peníze na charitu.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 11.10.2006 18:18:30

Odpovědět s citací

aha no paramount sou trochu blbci neví o kolik přišly peněz

Příspěvek 11.10.2006 19:45:12

Odpovědět s citací

Souhlas a ještě jrdnou souhlas. Paramount má co se Startreku týče velmi divnou politiku. Za těch 40 let myslím, že už vidělal tolik pěnez, že by se nic nestalo, kdyby nař. taková Ent měla všechn 7 sezón i za předpokládané nižší sledovanosti. Nakonec u Treku už nejde jen o seriál, ale i kult a legendu. Není to už tak masová záležitost jako kdysi. Ale o to jsou myslím fanoušci věrnější a skalnější, o čemž svědči také ta již zmíněná sbírka, která nakonec skončila někde v Charitě.

Jinak válečnou lodí Flotily (jednou z mnoha) měl být Defiant, ale nakonec zůstal jaksi osamocen, projekt byl zrušen.

Enterprise E má sice fázery typu 12 a regenerativní štíty, ale tak nějak mám pocit, že to je tak vše. Vždyť to nestačilo ani na Sonna´ pokud si dobře vzpomínám na devatý Trek (Vzpoura).

Příspěvek 11.10.2006 20:15:37

Odpovědět s citací

souhlas souhlas souhlas už maj dost nahrábáno a kdyby neměli mužou si pučit ale prostě sou líný točit

Příspěvek 11.10.2006 20:29:42
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To John T. Cooper: Studijím jde v prvé řadě o peníze, až pak je všechno ostatní (bohužel).

K Defiantu, viděl jsi celou DS9?
Toto je spoiler!!!:
Tak byl projekt obnoven, kvůli Dominionu a mimo USS Defiant jsme viděli i USS Valiant, a po zničení Defiantu dostane Sisko přidělenou novou loď třídy Defiant. Jak to bylo s výrobou této třídy lodí po skončení DS9 se neví.

Nevím jestli má Ent E regenerativní štíty v popisu lodi čtu Systém štítů s automatickou modulací, celková kapacita 5 737 500 TJ, nejsem si jistý jestli je to, to samé.

Sovereign class víc než dvakrát tak silná jako Galaxy, a proč ji dávali lodě Son'na zabrat? Protože používali zakázané podprostorové zbraně a navíc ve Vřesovišti. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.

Příspěvek 11.10.2006 21:17:55

Odpovědět s citací

Vidím a jsem tomu rád, že tu má taky někdo dobrý přehled!

Pravda je, že neumím anglicky, takže jsem do posledka čekal u TDS9 na titulky, ale už se blížím k závěru.
Jde o to, jak se řeklo v ST 8 První kontakt, že Defiant je sice dobrá, ale přece jen lodička... Já mám na mysli opravdu pořádnou válečnou loď v barvách Flotily, něco mezi Galaxy class a Sovegrin... Jak říkám, fakt škoda, mohl by být další super ST seriál, tak nějak po NG, Voy a DS9, + - .
Jinak Enterprise E má opravdu regenerativní štíty, je to vidět ovšem v praxi jen jednou a to v bitvě v desátým Treku Nemesis.. Na můj v kus nějak pozdě.. Tolik přímých zásahů, kolik dostala tam, to už byla v devítce od Sonn´a dávno vyřízená... Tam Riker s Geordim házeli jádrem. Já mám devítku moc rád za ty hlášky typu: "Co uděláme teď?" - "Teď už nic, ale můžete se modlit. Warp jádra už nám jaksi došla.."

Příspěvek 12.10.2006 12:25:31

Odpovědět s citací

Enterprise-J bude mega loď

Příspěvek 12.10.2006 13:21:11

Odpovědět s citací

Enterpise J bude až na konci 25 století, ale to je ještě pěkná řádka písmen, která budou před tím. Picard je na Enterprise D a E. Dat má velet (podle románů; jinak asi těžko, když v Nemesis zařval!) eF-ku, ale ještě zvývá I a potm až J... Hmm.. myslím, že dost námětů na příběhy...
:evil:

Příspěvek 12.10.2006 15:18:09

Odpovědět s citací

mohli by aspoň natočit film s ENT stejný herci prostě vše stejné jako na konci 4.sezony a ten film by byl o válce s romulanama

Příspěvek 12.10.2006 15:55:45
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No tak v seriálech možná byla jen jedna "válečná loď" Federace, ale řekl bych, že v EU Star Treku jich je daleko více.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.10.2006 13:23:20

Odpovědět s citací

EU star trek ?,???? co to je ?

Příspěvek 13.10.2006 15:26:22
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Expanded Universe.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.10.2006 19:02:24

Odpovědět s citací

to je ten kreslenej ??

Příspěvek 11.3.2007 13:42:21
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Trochu se tu odbočilo od názvu topicu...

Otázka: Bylo v Enterprise řečeno, že všechny rasy Xindy aliance pochází z jednoho světa? Četl jsem to v tomhle topicu.
Obrázek

Příspěvek 11.3.2007 13:51:47
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ano, všechny rasy Xindi pocházejí z jedné planety ta ale byla zničena. Teď žijí každý zvlášť.

Pomerančova videotéka.

Příspěvek 11.3.2007 13:56:32
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Všimnul jsem si že některé druhy mají podobné výstupky na tváři, ale bohužel, mi tahle informace unikla. Jinak vím o zničené planetě Xindus. Díkes

A co tady byla otázka na to jestli jsou Xindy v budoucnosti členy Federace. Nemusí. Vždyť Worf je klingon a Říše není členem, ani Ferenginar není členem a Nog (?) je ve flotile.
Obrázek

Předchozí

Zpět na Star Trek