Tak ja se taky pridam. Jmenuji se Vaclav, vetsina mi rika Wenc@ (vyslovuje se to normalne Venca)

, jsem z Opavy, momentalne studuji FI MU (Fakulta informatiky Masarykovy univerzity), takze bydlim ne kolejich v Komarove.
Rad ctu hlavne sci-fi/fantasy, se sportem na tom nejsem moc dobre - hraji pouze squash. Jinak me taky zajimaji pocitace, vesmir (chtel jsem studovat astrofyziku, ale nejak jsem se vybodl na prijimacky, protoze me vzali na FI bez nich, takze z toho seslo)
Z hudby posloucham rock, metal, obcas punk (protoze musim - bracha to pousti porad dokola tak mi nic jineho nezbyva, jeste ze uz jsem v Brne)

, jinak hudbu si vybiram hlavne podle skupin takze kdo chce vedet co posloucham konkretne at se podiva na forum, ktere o tom tady nekde je
Mam rad filmy, serialy - sci-fi, fantasy, historicke, nepohrdnu ani dobrym thrillerem.
Autori, jejichz knizky rad ctu: Tolkien, Sapkowski, Pratchett, Brown, Reynolds, Clancy, Zelazny, Howard, Herbert, na dalsi si uz asi nevzpomenu
Oblibene serialy: Stargate, Star Trek (TNG, DS9), Firefly, BSG, Andromeda, CSI, CSI: Miami, JAG
Oblibenych filmu je opravdu hodne, tak je nebudu vypisovat
Tak to bude asi vsechno.
PS: to je asi nejdelsi prispevek, co jsem tu napsal

Every single Jedi, including your friend Obi-Wan Kenobi, is now an enemy of the republic.