Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky MaKovičákovy parodie - SGA 3x10 - Rytůrn

MaKovičákovy parodie - SGA 3x10 - Rytůrn

MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pozemská loď Dědašlus kdesi ve vesmíru
(Lodní můstek. Venku vidíme galaxii Mléčnou dráhu. Na můstku se nachází velké množství uniformovaných lidí, kteří hltají každé X-Rayovo slovo.)
X-Ray : No a pak jsem toho Wraitha popad za rohy a prohodil ho buněčnou strukturou jejich lodi až do vesmíru!
(Vzrušený povzdech)
Kdosi z davu : A já myslel, že Wraithové nemaj rohy a nejde nikoho prohodit skrz jeho loď.
(Mrmlání davu)
X-Ray : Ale tohle byl spešl Wraith na jejich hlavním křižníku, který má polopropustné stěny, aby lépe viděli ven. (triumfální úsměv) No a pak jsem zachránil Všeprda, Kýlu i Napoleona a odjeli jsme tankem pryč.
(Bouřlivý potlesk. Do místnosti vchází plukovník Kotlet)
X-Ray (otočí se k přednímu okýnku a dělá nenápadného) : Jůůů. Milky Way.. Má oblíbená tyčinka. Můžu si vzít?
Pluk. Kotlet : Doktore kvůli tomu tu nejsme a navíc to je galaxie a to je fuj! Musíme zprovoznit ten intergalaktický most. Všeprd by měl přiletět každou chvíli.
(Pohled kamsi do vesmíru a tam... Kamenný most, ne nepodobný Karlovu mostu z Prahy. Pohled ukazuje, že je do obou stran donekonečna.)
Kotlet : A jste si jistý, že nebude cestování přes most zdlouhavé.
X-Ray : To je na tom to nejlepší! Zatímco nepřítel by zničil kamenný most, je támhle (ukazuje kamsi do vesmíru) přestupní stanice 2 bran. (uznalý potlesk všech na můstku) A když to dobře půjde, postavíme pod mostem metro!
Kotlet : A jak je chcete donutit útočit na kamenný most.
X-Ray : Tohle je zmate (ukzuje na most, kde jsou 2 zlaté brány, které se používali na francouzském královském dvoře) Brána jako brána.
(Pohled do vesmíru. V přestupní stanici se objevuje Pudl junker. Za kniplem sedí Všeprd v kovové helmici ze středověku)
Všeprd : Na přestupní stanici číslo 1 přijel rychlík ze směru Atlantis. Dále pokračuje ve směru Země. Plánovaný odjezd 15:55. Přejeme vám příjemnou cestu.
Kotlet : Všeprde, vítejte v zemi nikoho. (otočí se na X-Raye) Může pokračovat v cestě?
X-Ray : Jo, může. Počkat to je divné..
Kotlet : Co se děje? Může jet?
X-Ray : Ano, může, tohle nemá s experimentem nic společného. (Shrne si malinko kalhoty) Přísahal bych, že jsem si vzal modré trenky a ne červené. To je divné.
Kotlet (do vysílačky) : Všeprde, můžete jet.
(Čertí díra se otevírá a Všeprd mizí)
X-Ray : To by mě zajímalo, jestli mám alespoň černý ponožky...

Řídící středisko SGWC, Sioux Mountain, Kolo-rádo
(Do řídící místnosti vstupuje gen. Dendrit)
Dendrit : Ještě se neozvali, Waltře?
Walter : Ne, pane.
Dendrit : Tak proč běží brána?
Walter : Tokrové se chtěli připojit na náš server ve World of Warcraft.
Dendrit : A nemůže být to, že se Všeprd neozval, způsobeno již fungující červí dírou?
Walter : Je to docela možné.
Dendrit : Zavřít bránu!
Walter : Ale pane!
Dendrit : Co?
Walter : Když jsem právě dostal svoji amazonku na 85. level a drtím nejvyšší radu Tokrů.
Dendrit : Vypnout!!
(Walter se odhlašuje ze serveru a vypíná bránu. Náhle se objeví na PC nápis : Máte 1 zmeškanou čertí díru, přejete si otevřít?)
Dendrit : Přijmout.
Walter : Ale tam je jen možnost otevřít..
Dendrit : Otevřít!
(Čertí díra se otevírá a objevuje se Pudl-junker a v něm Všeprd)
Všeprd : Na nástupiště číslo 1 přijel vlak z Peagasovy galaxie. Skutečné zpoždění : 100 světelných let. Za zpoždění se omlouváme. Tato stanice je konečná. Prosím vystupte. Děkujeme za účast a těšíme se na shledanou.
Dendrit : Vítejte na Zemi. Za zpoždění se omlouváme. To víte ZD (Zemské dráhy)
Walter (naštvaně) : Ty expy mi nahradíš!

Dědašlus kdesi ve vesmíru
Malý bezvýznamný důstojníček na můstku, který ovládá zbraně a radar : Pane, na obrazovce mám mimozemšťany!
Kotlet : To asi jen Marťánci letí za našimi dětmi do obchodů na Zemi.
Důstojníček : Letí velice rychle, to nebudou Marťánci. Vypadá to jako antická loď.
Kotlet : Ale milej zlatej. Antika byla ve starověku. To byli filozofové. Ty už nejsou. Ukažte mi jediný důkaz!
Důstojníček : Atlantis?
Kotlet : To je pobočka Tesca.
Důstojníček : Ale pane...
Kotlet : Žádný výmluvy!
(Důstojníček si něco mumlá pro sebe a pak se rozpláče)
Kotlet : Správně chlapče, TESCO je už všude. Je to strašné.
X-Ray : Pane, ta loď brzdí! A míří přímo na nás!
Kotlet : Připravte se na náraz!
X-Ray : Oops. Chybička. To byl jen můj zbytek sendviče ze svačiny na radaru.
(Náhlý otřes)
X-Ray : Tak to sendvič nebyl.
(Na můstku se objeví postava cizí formy života, ne nepodobná Asgardům)
Šedivý mužíček : E.T. volá domů
Kotlet : Tady armádní generál Kotlet z Wraithské lodi Dědašlus. TADY NEBYDLÍŠ!
Důstojníček (utírajíc si slzy) : Ale pane, vy jste jen plukovník a tohle není wraithská loď.
Kotlet : Pšššt. To je utajení.
(Když tu náhle...) TO BE CONTINUED
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 03.10.2006 12:45:51
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dědašlus :lol: :lol: :lol: Parádní, chci další...
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 03.10.2006 15:05:21
Deadlus Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

zases nesklamal supr :lol:
a Dědašlus RULZ
[img][http://img157.imageshack.us/img157/8600/userbar425719kl.gif]http://img157.imageshack.us/img157/8600/userbar425719kl.gifhttp://[/img]
[img][http://i206.photobucket.com/albums/bb115/Shial11/1ut.jpg]http://i206.photobucket.com/albums/bb115/Shial11/1ut.jpghttp://[/img]
I love Handhelds,i love Nintendo DS : ) but i hate PSP

Příspěvek 03.10.2006 16:56:08
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dobré. Začátek byl sice trošku prkenější, ale pak se to rozjelo. A nejkrásnější část?? (Samozřejmě kromě Dědašlusu)

X-Ray : Ano, může, tohle nemá s experimentem nic společného. (Shrne si malinko kalhoty) Přísahal bych, že jsem si vzal modré trenky a ne červené. To je divné.

:lol: :lol: :lol: :lol: tohle je the best :lol: :lol: :lol: :lol:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 07.10.2006 20:48:48
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím, to s těma trenkama to jsem se opavdu válel po zemi :lol: :lol: :lol: . Začátek byl docela slabý, s tím také souhlasím. Ale potom už to bylo tak jak to mělo být:-). Určitě piš dál...

Příspěvek 07.10.2006 21:56:21
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Teda na to, jak mě tvoje parodie na začátku zcela odradily, se mi tohle docela líbilo :) Dendrit se mi líbí, to na něj fakt sedí :D A chudáček Kleinman, jaktože jsi z něj udělal bezvýznamného důstojníčka a ještě navíc jsi ho rozbrečel... hehéé :twisted: :P Jo a peč na to, že lidi typu Miss Atlantis tady machrujou, jak se jim to DOCELA líbilo a že ze začátku to bylo nic moc... když to baví tebe, není nic jinýho důležitý :wink:
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 08.10.2006 12:23:08
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to Miss_Atlantis : Jupííí! Tak jsem splnil svůj úkol a mohu v klidu s parodiemi skončit. :D Jsem rád, že jsem konečně, i když jen okrajově oslovil i tebe. :wink:

Pro všecky ostatní : S parodiemi, které nejsou moji silnou stránkou, během přestávky ve vysílání končím (jedině že bych dopsal pokračování tomuto dílu) a možná zkusím i nějakou tu vážnější povídku na téma SGA. Tak mi držte palce. :oops:

Příspěvek 08.10.2006 14:29:25
Rosseta Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nee, MaKovičáku, ještě s parodiemi nešvihej! Nebo aspoň dokonči tenhle Rytůrn! (:arrow: :P)
R jako Rodney, O jako Ori, S jako Sheppard, S jako Samantha, E jako Emmerson, T jako Teyla a A jako Atlantis.
Bohužel, na tomto fóru již nejsem a nebudu aktivní, Přeji hezký den.

Příspěvek 08.10.2006 15:10:12
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

MaKovičák píše:
to Miss_Atlantis : Jupííí! Tak jsem splnil svůj úkol a mohu v klidu s parodiemi skončit. :D Jsem rád, že jsem konečně, i když jen okrajově oslovil i tebe. :wink:

Pro všecky ostatní : S parodiemi, které nejsou moji silnou stránkou, během přestávky ve vysílání končím (jedině že bych dopsal pokračování tomuto dílu) a možná zkusím i nějakou tu vážnější povídku na téma SGA. Tak mi držte palce. :oops:

Jo, tohle bys mohl dokončit, ale tímhle stylem, protože mně se na tom právě líbí, že to není takovýto za každou cenu vtipný, ale prostě takový... sympatický, nebo nevim jak to říct :) Jako že sice se u toho třeba smíchy nemlátím, ale hrozně to potěší :) To s tím ET je tak krásný, nebo i To je galaxie a to je fuj :)
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 08.10.2006 16:10:41
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Rozhodně bych s tím nekončila. :ban: Je to móóóóóóóc dobré. Mně se to strašně líbí. Ale jestli toho vážně chceš nechat, tak aspoň prosím dokonči (na nátlak čtenářů) ten Rytůrn. Když jsem četla tvoji první parodii, tak jsem sebou málem švihla ze židle. :faint: Ale nemůžu tě nutit, že jo. Jinak jestli se rozhodneš napsat něco vážnějšího, už se těším. :wink:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 08.10.2006 21:25:54
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Oki. Ten Rytůrn určo dokončím a pak budu možná i pokračovat v parodiích. Ale teď už jsem vypustil první vážnou povídku. :wink:

Zpět na Mrtvé povídky