Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 29.9.2006 18:41:11
eliass Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
Neví někdo kdy vyjdou titule na 2x08 - zbytek?? (Teda kromě 2x12 - na to už titulky jsou - ale na to se mi zatím nechce koukat z několika důvodů - 1 - nechci přeskakovat a za 2 - pokud se nemílím tak je to dvojdíl - nemám pravdu? :D )

indy psal neco o konci vykednu (pokud sem ho dobre pochopil)

Příspěvek 30.9.2006 11:53:47
marmange Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hi!
Začal jsem překládat anglický titulky k epizode 2x08, protože české stále ještě nikde nejsou. Jestli to půjde dobře, přeložím snad i zbytek série.
Jestli je ale už někdo udělal nebo dělá, dejte mi vědět, ať se s tím ne*eru zbytečně :)
g-a-f

Příspěvek 30.9.2006 13:42:22
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tady asi ne, ale počítám, že Indy na nich už dělá. Jestli máš registraci na Lapiduchu, tak se ho tam na to zeptej. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.9.2006 22:56:01
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, už mám 3/4 dílu. Tak to se snad ani přeptávat nebudu.

EDIT: Tak už to mám. Můžete to stáhnouz na "titulky k seriálům.cz" nebo jak se to menuje ...
Naposledy upravil marmange dne 18.10.2006 20:52:49, celkově upraveno 1
g-a-f

Příspěvek 03.10.2006 07:18:04
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem se práve dodíval na 1x12 a byla to hrozná chyba. Protože ještě 2,5 hodiny budu stahovat 1x13. To asi nevydržím.

EDIT: Nemohl by mi někdo poslat adresu na torrent, který jste stahovali. A nebo adresu na warforum kde Dr. Who je.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 03.10.2006 14:14:22
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Druhou řadu jsem stahoval odtud:
http://www.meganova.org/details/299062.html
g-a-f

Příspěvek 03.10.2006 15:37:43
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já jsem doktora stahoval přes Klenotku (za což jí děkuju). Ale pro tebe je to asi trochu zruky.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 08.10.2006 23:16:31
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nemůžu si nevšimnout, jak nám to tady vymírá.
Přitom sám seriál nabírá na obrátkách. Tam kde se mi v první řadě vedle výtečných epizod nějaká jevila jako slabší, tady jsou v druhé řadě všechny vynikající.
A mám připomínat že já sám, blbec, překládám titulky k dvojdílu The Impossible planet a The Satan's Pit, který je opět skvělý.
To se snad všichni začali dívat na Supersrát a ztratili rozum?
g-a-f

Příspěvek 08.10.2006 23:39:46
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jde o to, že se seriál teď nevysílá a tak není moc o čem diskutovat. Tak založte někdo anketku nebo tak.

Indy na titulcích dělá, pokud vím, ale nejsem si jistá, kdy budou.

Impossible planet a Satan´s Pit byly obě výborné epizody. Jen to "Don´t turn around" mi stačilo, aby mi lezl mráz po zádech. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.10.2006 16:57:51
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pls. nevite nekdo jestli existuji CZ title na Doktora ten film z roku 1996 s McGannem?
Hledal jsem to ale marne, snad nekdo byl uspesnejsi.
Diky moc
Jinak serial to neni vubec spatny takova oddechovka v pauze SG1 a SGA 8)

Příspěvek 15.10.2006 18:20:21
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nevite vazne kdy uz konecne vyjdou tItle?

Edit by Tillion's family:když už tak s měkkým... a na to se tady neptej. Ptej se radši Indyho na lapiduchu.
Neutikej, zemřeš unavený.!

Příspěvek 16.10.2006 17:51:31
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jéžiši :biglol: :laugh: :rflmao:

http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2773023

fff

Příspěvek 16.10.2006 20:37:12
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jéžiši :biglol: :laugh: :rflmao:

nesměj se titulky s dvrdym y se vyskytuje hodne tak proč vám to těd vadí?

EDIT by Tillion's family: titulky s dvrdym y jsou tu problém od doby, co jsem moderátor :wink:

Příspěvek 16.10.2006 20:42:42
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

možná se vyskytují často, ale je to blbě, stejně jako "dvrdym". A ty smajlíci měli spíš směřovat k tomu odkazu. Který sis určitě nepustil.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 16.10.2006 20:47:25
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ti smajlíci patřili k odkazu, nikoli k tvému příspěvku, na to, abych sledovala, jestli někdo napíše titulky s Y jsem už moc imunní :wink: A navíc smát se někomu, že udělal chybu...to se nedělá.

A to video...ponožky... :lol: :lol:

f

Příspěvek 17.10.2006 14:16:30
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak sry
fakt husty videjko! :P

Příspěvek 22.10.2006 09:46:15
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem se práve dodíval na 2x13 a zajímalo by mě jestli nevíte kdy se bude vysílat 3. řada.

Příspěvek 22.10.2006 11:48:39
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nejspíš duben 2007, ale před Vánoci půjde Runaway Bride, vánoční speciál :wink:

Příspěvek 30.10.2006 13:06:39
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to marmange: diky moc za title jen jsem te jeste chtel poprosit jestli budes prekladat i EN titulky k dilu 2x10, 2x11 a 2x13. Diky moc za dobrou praci :D

Příspěvek 30.10.2006 19:53:05
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to Zilas: No, další díl už mám dávno hotový tak z 80%, ale nějak mne to přestalo bavit, protože jsem měl pocit, že ty moje titulky stejně nikdo nepoužívá.
Jestli je ale opak pravdou, rád to dodělám a až začne chumelit, můžu pokračovat s dalšími díly :)
g-a-f

Příspěvek 31.10.2006 20:45:47
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no on se totiz Indy s Wolverinem nejak zasekli navic nelogicky udelali title do epky 2x07 a najednou az epizoda 2x12.
Jinak sice Ang title mi jakstaks staci ale neni to ono hodne vecem nerozumim a tak ze serialu nemam takovy zazitek.
Jinak ty tvoje title ma uz urcite stazeno hodne lidi protoze i na Lapiduchu se furt ptaji po dalsich titulkach.
Tak jeste jednou diky jo a mozna by nebylo spatne na lapiduchu prohodit par slov s Wolverinem a domluvit se na delbe praci.

..

Příspěvek 05.11.2006 18:49:35
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

JJ jestli udelas tItulky budu ti moc vdecnej. na me tvrde Y mi nesahej modere! :P
nebo..... :palka:

EDIT by Tillion and no. Six:
1) Za měkkým I si stojím.
2) Nejsem admit, ale moder.
3) Nech si ty výrůžky, sic to rovnou smažu celý. :D

Příspěvek 09.11.2006 09:49:23
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak jak jdou prace marmange? Snad se se uz v nejblizsi dobe podivame na doktora komplet :D s titlema

jinak skemi s moderama si moc nezahravej a stvrdym y taky ne, navic uz jsi nekde videl napsane slovo "subtytles"??? Ja este ne. :roll:

Příspěvek 12.11.2006 13:45:20
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Indy dodělal titulky k Impossible Planet a Doomsday :wink:

http://indy.sg1.cz/titulky.html

Příspěvek 13.11.2006 16:45:48
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díky za upozornění Klenotko, už jsem si je stahl teda hlavne k poslednímu dílu.
Osmej díl jsem už viděl za což vděčím marmangovi :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who