Kua to sem tu jedinej kdo si všimnul, že tahle epka je do očí bijící odkaz na Tolkienova Hobita !
Mám takový dojem, že scénarista oběvil ameriku (přečetl si Hobita, myslel, že mu to zbaštíme a napsal podle toho epizodu

) no je to jasný ne město (kraj) pak to vezmou přes les, tam potkaj obludu (že by Baal ?

) a pak Hora osudu (to bylo do očí bijící

) pak se gandalf promnění v Adriu, řeší Glumovy hádanky a pak dráček (ten byl fakt krásnej, myslím, že už mám pořadí krásy 1. Drak (Šmak) 2. Adria ). Nebo se fakt pletu a jsem paranoidní ??
A jak se mi ta epka líbila ? Byl jsem na rozpacích, ale nakonec se mi SGA páčilo o trochu víc, ale poprvé jsem s SG-1 za tuhle sezonu jakž takž zpokojen - opět krom malých děr ve scénáři - prostě nikdo to nemohl před SG-1 vyřešit, pač neměli Samanthy gameboye

.
Zajímavá byla interakce mezi postavami a vůbec chování týmu, hodně se mi taky líbila adria, jejíž bezradnost kterou ukryla za aroganci byla okouzlující. Já nevím čím to, asi jsem ještě nakažený z Firefly, ale zdá se mi, že Morena Bacarin (Adria) strčí některé herce (nebudu jmenovat) do kapsy, každý její výraz, i když minimalistický je mi simpatičtější než (sem tam) přehrávání přehrávání Valy.
P.S. NEUBLIŽUJTE TOMU DRAKOVY ! PROSÍM !