Vala sebou nosí fén, to jsem zvědavá, co v tom batohu ještě měla

Uznávám, Danny na mě opravdu udělal dojem ve znalosti antického jazyka (ale to pořád neznamená, že ho chci v Atlantis, když antikové očividně mluví angliky

Moc se mi líbil ten styl alá Indiana Jones a skoro bych zapomněla, že je to sci-fi seriál, což bylo překvapivě docela příjemné.
A zmínila jsem se někdy, že draci jsou moje oblíbená zvířata?:wink:
Jen mě mrzela jedna věc-trochu mi chybí chemie mezi Valou a Adriou. Pomalu víc to funguje mezi Danielem a Adriou, což bylo vidět na konci. Doufala jsem, že jim bude chtít zabránit v tom, aby na ní stříleli nebo tak, ale ona vlastně nedělala nic a ten malý rozhovor to moc nespravil.
A pak, co je to s těmi Priory? To si myslí, že když někam takhle přijdou, že se jim lidi podvolí? Začne říkat ty klasické, nicneříkající bláboly a lidi tam jen stojí a poslouchají. To bylo trochu nedomyšlené. Stejně jako to, jak stáli a sledovali to pálení knih. Vím, že se báli, ale zase tam takhle stát a nic nedělat, normálně by to tak určitě nevypadalo.
Ale to byly vlastně jen maličkosti, celkově se mi to dost líbilo. SGA sice víc, ale to je vlastně úplně jedno, protože obě epizody byly fajn.