Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba RP game ze světa SG v NWN enginu?

RP game ze světa SG v NWN enginu?

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

byl by zájem?

Ano.
21
91%
Ne.
2
9%

Celkem hlasů : 23

Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Napadla mne jedna taková věc. Pokud znáte hru NWN tak vtomto enginu se dělají české RP online serwery. Na jednom znich (Eqilibrie) dělám DM (PJ, Admin chceteli). Všechny tyto světa jsou ale fantasi. už půl roku hučím do našeho hlavního Worldbildera aby udělal podobný svět ale scifi. Moc se mu do toho nechce, ovšem teď vyšli hacky přímo na Stargate. Jediný problém pro vznik takového serwru je strah stoho že by to nikdo nehrál. (vytvořit ho by znamenalo spoooooousty práce na to aby to pak leželo ladem.) takže se chci zeptat zda by o takovou hru byl zájem kdyby to bylo placené cca tak 10-40 kč měsíčně. S jistotou že by se o to pořád staral tým tvůrců a Adminů.
KREE! Neslyšeli jste? řek jsem KREE!!

Příspěvek 19.9.2006 15:51:16
ValaMalDuran Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jelikož vůbec nevim o co de tak by zájem nebyl :) ale moch by si eště trošku popstat o co de :)
Yeah! Let's make babies!

Příspěvek 19.9.2006 15:56:18
Ecli Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Přijde mi to jako docela dobrej nápad... :wink:

Příspěvek 19.9.2006 16:04:54
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zájem by byl, ale jelikož neznám NWM nebo jak tak jaksi ..
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 19.9.2006 16:11:51
Likan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasim s ostatnima nejakej odkaz na stranky ci nejaky informace o co se vubec jedna by neskodily.

Příspěvek 19.9.2006 17:21:30
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tady je odkaz na stránky NWN serweru Equlibrie.

http://www.equilibrie.cz/

Příspěvek 19.9.2006 17:26:06
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hezké. Takže, když je to RPG v php předpokládám, tak jsou souboje a jen textový, ano?
Obrázek

Příspěvek 19.9.2006 17:32:45
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ne souboje jsou normálně tak že do sebe rubete mečem (či střílte) a ubírá to hit pointy podle hodu na zásah a na zbroj :)

tz. že by sme dosebe stříleli P90 nebo Zatem :)

Příspěvek 19.9.2006 17:34:55
Marty Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jednoznacne za len treba nejake linky ne tu hru
[img][http://img205.imageshack.us/img205/7852/sourcetb9.gif]http://img205.imageshack.us/img205/7852/sourcetb9.gifhttp://[/img]

Příspěvek 19.9.2006 17:37:04
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Eskel píše:
ne souboje jsou normálně tak že do sebe rubete mečem (či střílte) a ubírá to hit pointy podle hodu na zásah a na zbroj :)

tz. že by sme dosebe stříleli P90 nebo Zatem :)

No to je prima, ale já se ptám jak to vypadá. Jestli je to ve flashi nebo jak. Real-time?
Obrázek

Příspěvek 19.9.2006 17:39:06
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

real time

Příspěvek 19.9.2006 17:58:41
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hmm, mohlo by to být i zajímavý. Je to tedy ve flashi ano? Nedovedu si představit realtime grafický souboj v php :lol:
Obrázek

Příspěvek 19.9.2006 18:01:49
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ne. NWN (Newer Winter Nighst) je normální úspěšná hra. Vypadá to jako o 3 roky starší WOW.

Příspěvek 19.9.2006 18:06:13

Odpovědět s citací

No mně to přijde jako výborný nápad. Jen si trochu nedovedu představit jak to bude vypadat a fungovat, páč jestli mi paměť dobře slouží NWN je fantasy RPG a ke stargate ma blízko asi tak jako Blesk k serióznímu denníku.
Taky si nedovedu představit principy herního světa SG, jako je například ,,levelování" ,skilly, rasy, povolání atd.
Chtělo by to více informací a pokud možno i screenů, abychom jsme si mohli vytvořit ucelený obraz a rozhodnout se zda-li hrát či nehrát, platit či neplatit:)
Mimochodem SG/SGA je obchodní značka a bez svolení majitele práv, což je jestli se nepletu MGM, nemůžete vytvořit hru ze světa Stargate. A už vůbec né hru, za kterou byhom museli platit.
ARS OBLIVIONALIS

Síla našeho přesvědčení není důkazem jeho správnosti.

In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro.

Příspěvek 19.9.2006 18:32:31
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

za a) víš kolik je nelegálních NWN servrů?? jen u nás 10 fungujících...

za b) Zatím ještě není dořešené nic. jak to tam bude fungovat se uvidí až budeme vědět zda to má cenu páč nikdo se nechce pokoušet na něčem makat 3 měsíce aniž by věděl že to bude mít cenu.

jinak moje přectava je takováhle:
rasy: člověk, Jaffa, Tok´ra, Nox, Unas

povolání by bylo podle rasy tzn pravděpoobně
člověk: voják, vědec, medik, spy
Jaffa: voják, ranger, kněz, garda (tz Paladin boha např Ra :) )
Tok´ra: Voják, Vědec, Ranger, spy, medik
Nox: čaroděj, Druid
Unas: Barbar

Jo jinak samozdřejmě hra je dokonale tvárná toznamená že když si hráč něco vymyslí sám je možnost to naprogramovat (třeba že bude chtít hrát rasu Arese Boka)
Go´auld: Voják, vědec, spy, kněz, Garda

Příspěvek 19.9.2006 18:56:23
Martys Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě se tenhle nápad docela zamlouvá. Mohlo by to zajímavě doplňovat budoucí Stargate Worlds.

Příspěvek 19.9.2006 19:08:25
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já bohužel takové hry hráti nemohu, takže ...:?.
Jen by mě zajímalo, proč by člověk nemohl být ranger? Že by bylo v tomto horší jak Jaffa?-ehm. Teda, jen tak informačně, vim, že je to předběžné..;-). Mě to tak napadlo...:)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 19.9.2006 19:34:40
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:) páč je to před běžné tak ano člověk může být Ranger.

Příspěvek 19.9.2006 19:55:03
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Aha, to je nějaký open source MMORPG :oops: :oops: No tak to vás asi zklamu. Předělání takové hry na SG hru je nad síly kohokoliv na tomhle foru. Nemluvě o tom, že by k nám mohla přijít MGM a cancelovat to, protože podobnost s SGW.
Obrázek

Příspěvek 19.9.2006 20:09:23

Odpovědět s citací

za a) víš kolik je nelegálních NWN servrů?? jen u nás 10 fungujících...

Tak představuju mám:) Hrál jsme například L2 na nelegálním serveru. Ale NWN je uplně něco jiného ne??Možná se mýlím, ale k provozu serveru stačí mít jen originální verzi hry. A takovýto server jako je Equilibria si může vytvořit každý, kdo má na to čas, peníze, technické prostředky a hlavně trpělivost. Ale zase tolik se v tom nevyznám, takže budu rád, když mi to vysvětlíš.
Každopádně důvod, proč jsem se zmiňoval o právním problému, je, že už mnoho nadějných ,,amaterských" SG projektů ( modů a různých předělávek) muselo býti zrušeno na nátlak právníku MGM, která si hají vlastnická práva s velkou obezřetností- dokonce jeden případ, který se myslím týkal modu na hru warcraft3, málem skončil u soudu.
Na druhou stranu ,,co oči nevidí, to srdce nebolí". Respektive pochybuji, že pravníci MGM nemají nic lepšího na práci, než hledat, zda-li se v malé postkomunistické zemičce, kde internet je stejně exotické slovo, jako pravdomluvnost pro pana Kalouska.

za b) Zatím ještě není dořešené nic. jak to tam bude fungovat se uvidí až budeme vědět zda to má cenu páč nikdo se nechce pokoušet na něčem makat 3 měsíce aniž by věděl že to bude mít cenu.

Nechci být hnidopich a už vůbec tě nechci chytat za slovo. Ale nebylo by lepší nejdřív to vyřešit a načrtnout si aspoň základní koncept, z kterého bychom mohli zjistit, zda-li to má cenu to vůbec rozjíždět?? Je to Stargate a všichni tady jsme určitě rádi za každy takovýto projekt.
Jinými slovy většina z nás ti řekne, že má zájem aniž by věděla jak to přeběžne bude vypadat. Což znamená, že bude sice bue nemalý zájem, ale jakmile se odstartuje práce na tomto modu a první informace vyjdou na světlo, tak začnou první problémy a hádky tipu: Jaktože nemůžeme hrát za asgardy? apod.
Proto bych byl rád, kdybys to trochu více přiblížil.
Díky a promiň za moje kecy:)
ARS OBLIVIONALIS

Síla našeho přesvědčení není důkazem jeho správnosti.

In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro.

Příspěvek 19.9.2006 20:48:39
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nechci vás zklamat, ale představa, že za 3 měsíce to upravíte do SG konverze je legrační. 3 roky, to možná, s dostatečně velkým týmem, kodery, grafiky a pokojem od MGM.
Obrázek

Příspěvek 19.9.2006 20:53:16
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Asi tak no...

.

Příspěvek 22.9.2006 21:21:10
fritol33 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Moji kámoši taky dělají na MMORPG...Sice v Delphi ale dělají komplet všechno...jsou na to 3 a za 2 týdny mají pohybující se kostky kužely nebo co to je (je to v 3D) ale už jim fungují obchody skili apod. :roll: tak nevidím důvod proč by nešlo tohle předělat...
Jedna plus jedna jsou dvě :-D
;-) Základ Antické matematiky

Příspěvek 22.9.2006 22:00:40
A.I.Ghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Bydliště: Milky Way (M-31); Solar System; Earth(Tauri); European Continent

Odpovědět s citací

Special pro Raynora a ostatni.

NWN je hra postavena vlastnim enginu. Je to single-player, s moznosti hrani po internetu, takze zadne MOMRPG, ale Multiplayer-RPG.

Dale, je zalozena na pravidlech D&D (Dungeons and Dragons). Jeji nejznamnejsi odvozenina v cechach nese jmeno draci doupe, odvozenina rikam protoze je hodne zjednodusena oproti originalu.

Pokud stale nevite o co jde. Tak je to hra pro vic lidi.
Kazdy si vytvori postavu, podle knizky ji prideli vlastnosti, skilly apod., ovsem o vsem rozhoduje kostka (4,6,10,12 hranna, podle okolnosti). Hodite ji a podle cisla na kostce si musite z knihy vybrat vlastnost a/nebo jeji velikost.
Stejne tak probihaji souboje. Souperi si hodi kostkou, prictou k hodnote na kostce velikosti vlastnosti postav a timto rozhodnou, zda se jeden z dotycnych trefil resp. ubranil. Dalsi hod v pripade uspechu utocnika rozhodne o vysi skody.
+ miriady dalsi zvlastnosti atd... :wink:
Clovek znamy jak GM (nebo DM - game/dungeon master) pro vas (vase postavy) vymysli dobrodruzstvi.

Zpet k NWN, jelikoz je zalozena na stejnych pravidlech, tak tam jsou take postavy co se uplatnuji jen v boji nablizko... Jenze v SG si myslim vsichni pouzivaji strelne zbrane...

2 Eskel - to jako vsichni budou rangeri? :D

A predelani tezke nebude.
Bude to chtit natahnout vlastni textury, a vymyslet nazvy ke skillum.
Horsi to bude s budovami (ty se budou muset vytvorit).
Napad je to zajimavy. Mit na to cas, tak bych do toho sel urcite.

PRAETORIANNI NONNUMQUAM IN PROELIO NUMQUAM IN BELLO SUPERANTUR
  • GA-965P-DS3
  • IC2D E6400 @ 3.2Ghz
  • gSkill 800Mhz, 2048Mb
  • INNO3D 7600GST
  • 2xSeagate 10.320Gb RAID1
  1. Mac OS X 10.4.8 ; JaS + Semthex + Pion + Terminal
  2. Windows XP SP2 ; build 2180 + nLite + selfpatch

Příspěvek 25.9.2006 15:12:44
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Právě že Hacky vyšli už dříve takže to tolik pracné nebude (Teda bude ale odpadno předělávání textůr) No a Pak se stačí vrhnout do předělávání hry (přepisování skylů a předělávání keceptu hry).
- jo a Asgardi nebudou ;)

Jenže mám špatnou správu. :( Odpojili mi net a nezapojí dokud nezaplatím prej nějakejch 8 klacků které nemám. (prý kvůli tomu že jsem kdysi tak před rokem nezaplatil a do teď mi nabýhali penále. Teď píšu s práce ale ani nevím jak se dostat nějak pravidelnějc mna toto forum na toš se vrhnout do něčeho takového :( . ovšem pokusím se udělat vše co bude v mých silách. )

Zpět na Vaše další FanArt tvorba