Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 09.09. 2006: Review epizody 1008

09.09. 2006: Review epizody 1008

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.9.2006 20:15:02
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No rozhodně tam byla tak hezká večeře Daniela a Valy. Nahý Mitchell v posteli. A i ten "That wasn't a date!" konec byl taky velmi pěkný, z hlediska týmové episody, což je asi tak všechno.

Problém je, že po deseti letech prostě nevěřím, že by to mělo nějaký efekt a dopad na postavy, že by snad opravdu dali nějaké postavy dohromady, že by ukázali třeba jak hrají bowling. Poslední civilní děj s SG-1 si pamatuju v Upgrades, jak večeřeli, to je prokletě málo. Možná bylo i něco mezitím, ale nikdy tak civilně, prostě honili mimo SGC nějaké emzáky nebo tak něco, nikdy si nevyjeli sami ven. Pokud ano, tak mě opravte, ale fakt, že si to nepamatuju a uniklo mi jen několik dílů asi něčemu nasvědčuje.

A netvrďte prosím, že párování postav je pro telenovely. Fungovalo to ve Star Trecích, Farscape a našlo by se toho určitě více.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.9.2006 20:20:57
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Napadá mě perfektní příklad Firefly, ktewrý je sice něco jiného, ale vedlo se tam vytvářet zajímavé situace vcelku přirozeně, aniž by zatratila akčnost...prostě tam bude asi problém v tom, že Mitchel je sice výborný herec a mám ho rád, ale RDA opravdu SG schází hlavně v podobných epizodách...vemte si třebas co dokázalo nevioné zajiskření mezi ním a carterovou...ty pokusi s valou a danielem jsou trochu někde jinde :wink: :(

Příspěvek 18.9.2006 20:22:41
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jenže co z jiskření, když to nemělo vývoj, když zůstalo jen u jiskření. Koho baví se 8 let dívat jen na jiskření, divákům to leda připomíná jejich vlastní neúspěšné vztahy :lol:
Obrázek

Příspěvek 19.9.2006 10:28:00
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor píše:
No rozhodně tam byla tak hezká večeře Daniela a Valy. Nahý Mitchell v posteli. A i ten "That wasn't a date!" konec byl taky velmi pěkný, z hlediska týmové episody, což je asi tak všechno.

A okrem toho sa ti nepáčilo ani postrelenie Mitchella :?:
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 19.9.2006 14:38:13
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já žádný anti-Mitchellovec nejsem. Dobře, Vala ho postřelila ale nic z toho nevytříslali. V SGA Shepp postřílel skoro celý tým, ale na konci udělal aspoň škleb.

Jen tak k Mitchellově motorskářské scéně .. když Browder přicházel do SGčka, několik lidí (včetně mě) nezávisle na sobě řeklo, že vypadá jako by utekl z Kobry 11. Ačkoliv Browder měl za sebou už Farscape, že. No a jak se zdá ..
Obrázek

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách