Raynor píše:
A stejně je tam ta politika taková divná a ujetá. Nebyla by škoda tomu věnovat díl a vysvětlit to. Luciáni mají už flotilu lodí, Jaffové hromady flotil, Tok'rové asi taky něco a těch menších planet v galaxii je taky hodně. Normální reakce nějaké frakce je, že buď s Ori kolaboruje nebo se s jinými začne sdružovat do aliancí. Ale to oni ne, Luciáni jen tak večeří a čekají až si pro ně Ori příjdou, Země a Jaffové sice něco dělají, ale zhusta špatně a nekoordinovaně. Ach jo, ti writeři ..

Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mi to dochází, ono je vůbec divné, že i ti Oriové jsou takový divní, vlastně absolutně nerespektují pravidla vojenské taktiky a scénáristi to podávavají divně, vždcky nám akorát řeknou...noo tak nám obsadili další planetu, ach jo

co s tím uděláme..noo já nevím, co třeba vyhlásit válku Luciánům ať je nějaká sranda

Prostě a jednoduše pokud se tam něco nezlepší, opravdu se z toho u mě stane už jen sledování ze setrvačnosti. a dost stupidní mi připadá, proč se země specializuje jen na stavbu velkých lodí, a nebo proč prostě nepostaví něco dalšího, to s tou půjčenou lodí bylo sic vtipné a ty záběry s maskováním byly super, ale proč to? to je opravdu země na tom tak strašně špatně, žejí musí Vala zajišťovat podobný šrot...fáákt nechápu...by se toho dalo využít a přidat dva tři druhy lodí a bylo by to zas o něčem jiném....prostě strašně moc bugů