Po pro mě podprůměrné předchozí epizodě, nastává trochu zlepšení. Je mi opravduz líto Emmersona, byla ho škoda, doufám, že to nebylo jen tak bezdůvodné odstranění zajímavé postavy, ale že s tím scénaristi mají nějaký zámer, protože jinak by mě to hodně naštvalo.
Opravdu jsem se bavil, když jsem viděl Daniela v kapitánském křesle, kapitánka Janewayová by bledla závistí, jeho OKIE DOKIE mě vždycky dostane.
Jinak mi přišlo trochu divné, že ta i přes to, že obě Lucianské lodě byly stejně silné (pokud se nepletu) tak Natanova tu druhou porazila vcelku jednoduše a to i přes fakt, že začala střílet až jako druhá. A když si vezmete, že se jednalo o vlajkovou loď Lucianů a vlastně se pohybovala osamoceně, bez ochrany

nevím nevím, ale vzpomentě si na jakéhokoli vládce soustavy, ti měli vždy boprovod minimálně dvou dalších lodí.

A vůbec, zase několik scénáristických přehmatů, které mě v SG-1 začínají víc a víc štvát, takové ty... tohle se musí stát proto, aby se mohlo stát támhleto a moc nepřemýšlím nad tím jak se to stane.
Celkové hodnocení, bavil jsem se, ani špatná, ale ani nijak výjmečná epka.