Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 26.08. 2006: Review epizody 1007

26.08. 2006: Review epizody 1007

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.8.2006 22:10:29
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Dobrá epka, mnohem lepší než "200" a klidně si mě kamenujte, mě se prostě 200 nelíbila.
BTW: Adria je fakt hezká, jak řekla Vala: "Origin teď bude pro mužskou populaci v této galaxii mnohem atraktivnější..." nebo tak něco.
BTW2: Nemá náhodou Daniel Nový brejle? Nebo se mi to jen zdálo?
OT: 2LukArcher: Supr avatar, kde si ho vzal?
Naposledy upravil GLORIOUS dne 27.8.2006 22:11:54, celkově upraveno 1
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 27.8.2006 22:11:27
Bennet Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Adria je kočka :D :D :D

Příspěvek 28.8.2006 01:33:39
WalhallaCZ Airman
Airman

Odpovědět s citací

@Klenotka - vždyť USB je zkratka pro Universal Serial Bus - takže to musí bejt univerzální :D
Tahle epizoda se mi pomÄ›rnÄ› líbila, i když se mi téma - naloÄ
Science Core Duo - Dr. Rodney McKey & Dr. Radek Zelenka
RDA Clone : "Daniel, tell them who I am!!!"
Daniel : "OK... Who are you?"
...
T' : "How can a child possess these information???"

Příspěvek 28.8.2006 10:03:53
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

moc povedej díl lívil se mi a to hodně konečně zase něco o ori a jAFOOVÉ MĚ PĚKNĚ ŠTVOU JSOU DOCELA NAMYŠLENÝ PŘITOM NEBÝT NÁS TAK FURTR ŘÍKAT APPOFIS JE BUH :D ALE dobrej díl to byl a ta dakara no stalo se ale docela mi to vadilo protože to byla jediná zbran která je zabila až na Adrii

Příspěvek 28.8.2006 10:20:22
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Povedal by som že to bol najlepší diel 10 série sg1, proste premakaný od Adrii, i tie rozhovory Mitchella o generálovy...
5/5

Příspěvek 28.8.2006 10:24:07
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nejlepší nebyl nejlepší byl pegasus project

Příspěvek 28.8.2006 13:41:24
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jj musim souhlasit nejlepsi dejovej dil pro me Pegasuv projekt :lol: ale kantrstrajk :D se radi hned za nej... prece jenom 200ka neni zadny dejovy dil 8)

Příspěvek 28.8.2006 21:58:06
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

no teď je hlavně podstatný, aby si udrželi podobnou kvalitu (teda pro nás neznalé spoilerů a dalšího děje) jaká byla v 10-07 a SG-1 se zas trošku zvedla, tohle byl první díl po dlouhé době díky kterému se to opravdu pohnulo..nuže jen tak dál
200 nebyla zas tak špatná, jenom prostě měla dooost slabší části, ale to se řeší jinde že :lol:
to GLORIOUS: ten avatar už používám dlouho, je z jednoho anime :wink:

Příspěvek 29.8.2006 12:13:43
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dobrá epizoda ale SGA byla lepsi ......sorry SG1 :D
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 29.8.2006 14:26:08
soubl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Musim souhlasit ze se v SG1 zase po par dilech neco zacalo dit a po dlouhy dobe byl dil SG1 lepsi nez SGA.

Akorat kdyz se jim zase povedlo ziskat nakou poradnou lod tak o ni stihli jeste v tom dile prijit taky by to mohli jednou udelat tak ze jim lod zustane.

A ty jaffove me pekne serou osvobodej je od falesnejch bohu kterej mrte dlouho slouzej a misto toho aby tauri pomahali tak sou jeste spis proti nim.

Příspěvek 29.8.2006 14:59:07
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Skvelej dil ale zarazila me tak nizka sledovanost .. na to jak to bylo dobry se na to skoro nikdo nekoukal .... lide prohloupili :? .. je to skoda

Příspěvek 29.8.2006 15:03:54
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

s tou sledovanosťou to ani ja nechápem, v poslednej dobe majú i dobré diely sledovanosť fakt malú.

Příspěvek 29.8.2006 15:49:53
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Můj názor na to je jednoduchej = Je léto!, No a teď jak skončí, nastoupí BSG a ta nebude mít problém. To je prostě vlastní blbost stanice. Co je tohle za topic... aha, jsem OT sorry. Jo moc dobrej díl. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 30.8.2006 09:02:09
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No je to možné, ale v tom prípade bsg bude mať o taký rozdiel väčšiu sledovanosť že sg zatieni fakt brutálne.

Příspěvek 30.8.2006 17:35:32
Gartrit Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už to nadhodil někdo na začátku topicu, ale zajímalo by mě, jak se jaffové naučili používat antickou technologii? I Cartrová na to potřebovala pomoc Baala :evil:
Bra'tac: "Myslím, že chce, abychom si zuli boty."
O'Neill: "Á, víš... ušli jsme dnes velký kus cesty a..."
Mnich: "Vaše cesta teprve začala."
O'Neill: "Jo, ale myslím, že všem prokážu jenom službu, když si ty boty nechám."

Příspěvek 30.8.2006 17:42:04
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

musím souhlasit, opravdu dobrej díl :lol:

Příspěvek 30.8.2006 21:27:13
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Gartrit píše:
Už to nadhodil někdo na začátku topicu, ale zajímalo by mě, jak se jaffové naučili používat antickou technologii? I Cartrová na to potřebovala pomoc Baala :evil:

my jsme jim to řekli :D

Příspěvek 30.8.2006 21:42:26
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No podstatné je, že je ta zbraň zničená, takže se Replikátoři mohou vklidu vrátit na scénu.
Za blbost se platí.

Příspěvek 30.8.2006 22:12:19
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To by bylo dobrý replikátoři zase zpátky, možná by se zase objevili na scéně asgardi trochu víc.

Příspěvek 31.8.2006 14:26:43
pepe.vyskoc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

velmi povedeni dil ori opet znicila par jaffskych lodi a jejich mocnou zbran zatim se tato sezona vyviji zajimeve

Příspěvek 01.9.2006 10:07:45
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

4/5, velmi pěkné. Sice zamrzí, že z toho zase neudělali dvojdíl, opět to mělo větší potenciál, ale to bych od SG chtěl moc. Je škoda, že ten příběh s Ori zacpávají vycpávkovýma episodama, moc rád bych se třeba v další epce koukl na Langaru nebo Hebridian nebo na to, jak to bude vypadat dále s Jaffama.

No, Replikátory nevracet :roll: To už by bylo megaklíšé.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 01.9.2006 19:57:41
projectX Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No s těma replikátorama to už by je ani nešlo zničit :-D .. ikdyž v atlantis jsou an svéně podobní replikátoři...ale připadaj mi víc lidštější než syntetičtí. Ale to jsem už OT.
Díl se mi velice líbil... konečně díl, u kterého sem neuhodl konec a né jako u sga, kde jsem to v půlce epky věděl, jak to dopadne :-)
[img][http://www.thescifiworld.net/img/smilies/stargate/panneaux/prior-pancarte02.gif]http://www.thescifiworld.net/img/smilies/stargate/panneaux/prior-pancarte02.gif[/img]

Příspěvek 01.9.2006 20:19:34
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To nevíš, že u SG (jedno jestli SGA nebo SG1) hlavní hrdinové vždycky přežijí? :)

Mně spíš zarazilo, že se jen tak btw zmínili o Langaře a vůbec ne o Jonasovi. Totiž, byl členem SG1 rok a řekla bych, že si s ním snad vytvořili vztah. A že to tam Jonas zřejmě odnesl jako první, o tom bych nepochybovala. Mohli Langaru aspoň ukázat nebo malé cameo pro Jonase jak třeba volá o pomoc...něco...ne tohle suché konstatování.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.9.2006 20:31:50
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No Asurani jsou hi-tech rasa, která má zafixovaný, že má vypadat jako lidi. Replikátoři si na nic nehráli, byli to mravenci. IMO měli větší potenciál, ale co v SGčku nemělo, že.

Mě spíše zaráží, že ve '200' Jonas nebyl.
Šak ale jo, namísto 1008, který nezní moc lákavě, mohli třeba zachraňovat s Odyssey (má každý SG tým vlastní loď? :-D) Jonase a jeho uniklé lidi, nebo aspoň ty Hebridiany.
Sakra proč ten seriál neděláme my? ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 08.9.2006 00:57:11
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Pozdě, ale přece :).
Taky supr díl (SG1 i SGA). Zničení Dakary jsem nečekala. To je docela rána. Mohla to být výborná tajná zbraň. I když je fakt, že se poněkud nepředpokládalo, že by někdo přežil (mno jo, Adria má vychytávku. Nejprv jsem si myslela, že se povznesla a pak zase odpovznesla :)). Tak to vypadá, že nejmocnější v našem držení jsou drony.

Pěknej vztah Vala/Adria. To se mi líbilo.

A Emmerson se vytáhnul - že věděl, kam letět :).

Mno, a o Jonasovi se taky mohli aspoň zmínit...

Ale Ori jsou fakt velcí protivníci. Je fakt, že za časů "počátku" Goa'uldů jsme neměli zprávy z planet - nebylo jich moc objevených a přátelských. Ale většinou tam team přišel, osvobodil obyvatelé od hadů a je nám hej. Teď prohráváme na celé čáře.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách