Tak a mají prdlajs a ne zbraň. Díky nestabilním Jaffům. Proč v čele Jaffů není prostě Bra´tac?
Jinak epizoda byla velmi dobrá. Adria se mi líbí, je to taková správná mrcha, ale je v ní nějaké sebevědomí, které její roli podtrhuje.
Líbila se mi tu Vala, konečně se projevila ta slibovaná vážnější stránka. Nejlepší scéna ale podle mě byla, jak mluvila s Danielem o Sha´Re. To bylo moc hezké.
Jen mi vadí to, jak se teď díky Prometheu/Oddysey dostává tým snadno z problémů. Prostě je beamnou a dost. Anebo jak se Carterová dostane do každé technolige s pomocí USB a notebooku

Ale McKay to dělá taky, tak radši pomlčím.

Jen mě tak napadlo, kolik asi musejí ty výlety stát, když tam tak hezky odhodí takový pěkný notebook. Ztrácejí vybavení po celé galaxii
Ale vypadá to, že to spěje k tomu, čeho jsem se bála. Chtějí to ukončit a tak nakonec najdou nějakou mega vymakanou Merlinovu zbraň a ukončí to moc rychle a nepovedeně. Doufám, že to dokončí až ve filmu, jestli SG1 vážně zruší. Je to škoda, protože příběh je to výborný a je škoda, že to neukončili 7. sérií a nepokračovali se dvěma spin-offy. Tak by si s tím příběhem s Ori mohli pohrát. Teď se bojím, co s tím provedou.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.