Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 26.08. 2006: Review epizody 1007

26.08. 2006: Review epizody 1007

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.8.2006 15:20:25
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tenhle díl se fakt povedl

Příspěvek 26.8.2006 15:22:06
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nemůžu jinak než souhlasit, super díl :D

Příspěvek 26.8.2006 16:07:08
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Fallen Angel píše:
konecne sme vydeli adriu "v plne krase" :D

Jo na to jsem se těšil půl roku :D

Příspěvek 26.8.2006 21:31:26
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo díl byl moc pěknej, ještě si ho musím pustit v celku. Ale Adrii bych nejradši vykopl až na Pluto :D :D :D Rozhodně nesympatická postava, ale taková má být, takže je vše OK. :wink: :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 26.8.2006 22:05:21
Anubis22

Odpovědět s citací

TAKŽE SHRNUTÍ: Super díl, super adria, škoda Dakarsky zbraně,Jeden z nej dílů 10 stargate, v galaxii nejspíš bude víc superbrán, super děj. Prostě nej good díl.

A ještě něco. Po shlédnutí tohodle dílu mě začali ještě výc štvát názory typu zrušit SG1. Přejmenovat třeba to je jedno ale žádný rušení.
Bez urážky ale nemůžu pochopit jak může bejt někdo tak vymatlanej že chce zrušit SG1. (Nikdo si to prosím neberte osobně, ani vy kterejch se to týká, je to váš názor) Vždyť ten děj se začíná moc zajímavě vyvíjet.

Příspěvek 26.8.2006 22:12:54
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

aspon sme znicili posadku dalsi lode-ted maj uz jen polovinu lidi nez pri prichodu

Příspěvek 26.8.2006 22:23:03
Krys Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pomeranc píše:
Ale Adrii bych nejradši vykopl až na Pluto Very Happy Very Happy Very Happy Rozhodně nesympatická postava, ale taková má být, takže je vše OK. Wink Very Happy

Mne Adria pripada jako hodne pekna zenska, krasny pekelny oci.......:))
jeji nejvetsi a jedina slabina jsou city k Vale a to podle me bude jedna klicovych veci.
[img][http://percussion.ic.cz/desmond.jpg]http://percussion.ic.cz/desmond.jpg[/img]
I´ll see ya in another life, brother.

Příspěvek 26.8.2006 23:45:32
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Fallen Angel píše:
konecne sme vydeli adriu "v plne krase" :D

Proč používat uvozovky :wink:

Adria sice měla na projev jen jeden díl ale v nesnesitelnosti pro mě stále vede Isabelle z 4400...

Jinak díl to byl dobrej. Předpokládám že až najdou Merlinovu zbraň tak si ji Daniel nandá na krk a budou po sobě s Adrií střílet lasry z hrudi :lol:
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 26.8.2006 23:49:15
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl byl naprosto super!!! Sledoval jsem ho bez titulků (ach ta nedočkavost) a i přesto, že nejsem excelentní angličtinář, mě děj ihned vtáhl a pustil až na úplném konci. Paráda!!! :shock: A vidět vedle sebe Adriu a Valu, to je pro oko muže (sledujícího SG jenž je zvyklý na poněkud "maminovský" typ Carterové) lahoda. :D

Příspěvek 26.8.2006 23:56:15
Jezza Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jojo Dobrej díl...a jako Adria...supr baba..ale nechtel bych se s ni doma o neco hadat..:D Aby me doma bez mrknuti ani pohybu rukou..prispendlila na zed...kuchynskyma nozema..:)

Joj Adria..:)
Tak ona Vala..je dobry geneticky zaklad... :twisted:
Indeed.

Příspěvek 27.8.2006 00:02:08
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak a mají prdlajs a ne zbraň. Díky nestabilním Jaffům. Proč v čele Jaffů není prostě Bra´tac? :roll:

Jinak epizoda byla velmi dobrá. Adria se mi líbí, je to taková správná mrcha, ale je v ní nějaké sebevědomí, které její roli podtrhuje.
Líbila se mi tu Vala, konečně se projevila ta slibovaná vážnější stránka. Nejlepší scéna ale podle mě byla, jak mluvila s Danielem o Sha´Re. To bylo moc hezké.

Jen mi vadí to, jak se teď díky Prometheu/Oddysey dostává tým snadno z problémů. Prostě je beamnou a dost. Anebo jak se Carterová dostane do každé technolige s pomocí USB a notebooku :D Ale McKay to dělá taky, tak radši pomlčím.:D Jen mě tak napadlo, kolik asi musejí ty výlety stát, když tam tak hezky odhodí takový pěkný notebook. Ztrácejí vybavení po celé galaxii :D

Ale vypadá to, že to spěje k tomu, čeho jsem se bála. Chtějí to ukončit a tak nakonec najdou nějakou mega vymakanou Merlinovu zbraň a ukončí to moc rychle a nepovedeně. Doufám, že to dokončí až ve filmu, jestli SG1 vážně zruší. Je to škoda, protože příběh je to výborný a je škoda, že to neukončili 7. sérií a nepokračovali se dvěma spin-offy. Tak by si s tím příběhem s Ori mohli pohrát. Teď se bojím, co s tím provedou.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.8.2006 08:40:00
Thorovo kladivo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

epizoda povedená, vážný rozhovor Daniela s Valou ten se mi líbil, viděl jsem zase po dlouhé době Morenu Baccarin a líbila se mi, Landry mimo Zem, prostě výborná epizoda

ALE už mě fakt ser** s těmi asgardskými teleporyty ty bych nejraději zrušil, nemůžu si pomoct už mě to sra** v 9. serii a v 10. mě to ser* jěště víc :(
Kdo ví, že nic neví, ví víc, než ten, kdo to neví.

Mám si dát ještě jedno pivko nebo ne? Břicho říká že jo,hlava že ne. Hlava je moudřejší než žaludek. Moudřejší tedy ustoupí...

Příspěvek 27.8.2006 08:56:20
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mě by teda přišlo divný, kdyby ty teleporty nepoužívali :!: Možná je to lehký únik ze situace, ale kdyby je neměli tak už jsou dead. :wink: Teď někdo napíše, že jim je neměli vůbec dávat... Ale asgardský hyperpohon a štíty nikomu nevadí :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 27.8.2006 09:16:50
Krys Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to ze maj Asgardsky stit vubec nevypada bali se 3 posranejch Hataku pritom pamatuji drivejsich serii jak si Asgardi davali Gou´aldy je pravda ze ted nemaj jejich zbrane ale stejne.........
Naposledy upravil Krys dne 27.8.2006 14:43:06, celkově upraveno 1
[img][http://percussion.ic.cz/desmond.jpg]http://percussion.ic.cz/desmond.jpg[/img]
I´ll see ya in another life, brother.

Příspěvek 27.8.2006 09:19:59
Thorovo kladivo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jo to jsem trochu přehnal, že by je měli zrušit :lol: ale někdy by bylo fajn kdyby se objevil nějaký jiný netradičnější útěk

je pravda, že když jsou teleporty k dispozici tak proč je nepoužívat, ale když se to vezme když jde někde SG-1 tak snad vždycky je tam Odysseus, ale přece je to ted jediná lod Tauri a a SG týmů je tolik.... no byl bych rád kdyby se někdy zase objevil nějaký jiný únik :wink:
Kdo ví, že nic neví, ví víc, než ten, kdo to neví.

Mám si dát ještě jedno pivko nebo ne? Břicho říká že jo,hlava že ne. Hlava je moudřejší než žaludek. Moudřejší tedy ustoupí...

Příspěvek 27.8.2006 10:02:09
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jak už jsem napsal: Super Díl (s velkými písmeny!)
Mě by vůbec nevadilo, že je neustále odněkud transportují kdyby to nebylo předem jasné, že v poslední sekundě se odtamtud takhle prostě dostanou. Tentokrát to ale bylo v pohodě, protože o to tam celou dobu šlo. Sam měla vyřadit štíty právě proto, aby je odtamtud mohli dostat. Škoda, že v jiných dílech to není až tak opodstatněné... :oops:

Příspěvek 27.8.2006 10:27:47
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

myslim ze ta adria hrala ve firefly serenity ona hrala tu spolecnici . aspon myslim.
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 27.8.2006 10:42:23
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

2Lord_of_war1: Jo to je ona :wink:

Ale dost mi začínaj vadit ti "svobodní" jaffové jsou strašně suverení...

Příspěvek 27.8.2006 12:44:09
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

perfektni dil perfektni akce jen me zarazilo par veci .. jak muze jaffum vladnout nejak pitomej dedek kterej jeste pred dvouma rokama veril ze je pravy buh je pitomej had .. jednoznacne mel vest jafsky narod Bra´tac a ne nejaky neznamy radovy jaffa :!: a potom dalsi vec jako co to ma adria na krku za blbost ze ji to zachrani pred nejmocnejsi zbrani v galaxii kterou vymysleli stejne chytre bytosti jako oriove .... to se mi zdalo trochu prihlouple

Příspěvek 27.8.2006 14:35:23
andariel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no jo, jenomže to postavili ještě nepovznesený Antici a Ori jsou povznesený a tím pádem aj silnější a povzneseným Antikům je to teďka šumafuk.
„Lidičky, jak se vede? Jsem Jack O’Neill ze Země. Poslyšte, původně jsme vás sem přišli zachránit. Ale, jak vidíte, máme tak trochu potíže. Takže, jestli někdo z vás umí ohýbat ocel holýma rukama nebo je silnější než lokomotiva, ať zvedne ruku... Nikdo se nehlásí? No, já se jen ptal.“

Příspěvek 27.8.2006 16:15:37
Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Byla to pěkná epka, vše, co by měla mít tam bylo, takže verdikt: Spokojen :wink:
btw: Adria je tam pěkně :P
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 27.8.2006 18:09:33
Stilgar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

a navíc se v sg1 konečně objevila pěkná ženská :wink:
(klidně si mě kamenujte ale Sam se mě nikdy nelíbila.. krátký vlasy a uniforma to je o ničem...)
"Great holy armies shall be gathered and trained to fight all who embrace evil. In the name of the gods, ships shall be built to carry our warriors out amongst the stars and we will spread Origin to all the unbelievers."

Hallowed is the Fixinko.
Hallowed are the SGTT.

Příspěvek 27.8.2006 18:49:51
Malaghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno, docela fajn epizoda. Viděli sme zase trochu akce, a pro neznalé spoilerů (včetně mě) se může děj v budoucnu parádně rozjet a zauzlovat. Jen je škoda Dakary, byla to fajn planeta 8)

A Adria rozhodně není můj typ :roll:

Příspěvek 27.8.2006 20:59:00
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Parádní díl, konečně Ori v akci...Adria je tak nesympatická až se mi líbí...dokonce bych se kvůli ni nechal konvertovat :oops: Tohle tady ale dlouho nebylo....nepřátelští Jaffové....a zase umírali...
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 27.8.2006 21:23:24
LukArcher Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jj fakt suprovej díl, konečně se to trochu hlo...
jinak se musím taky přidat k příznivcům Adrii :oops:, i když v firefly - serenity jí to sluší mnohem víc :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách