Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 19.08. 2006: Review epizody 1006

19.08. 2006: Review epizody 1006

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.8.2006 10:03:10
Anubis22

Odpovědět s citací

Když jsem koikal na tenhle díl tak jsem pořád říkal "To je blbost!,, Ale na nejlepší blbost co si lze představit. Zkrátka naprosto skvělěj díl 10/10

Příspěvek 23.8.2006 10:49:26
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

mě se hrozně libily ty pubertáci a jak jim to říkal oni ne a nebo jak tielk říkal o tom očku a martin jo nechtěl poslouchat a tielk se naklonil

Příspěvek 23.8.2006 10:56:35
Anubis22

Odpovědět s citací

NO ty seriály typu jako tam ti puberťáci nesnášim a o to hůř když to ještě spojijou se sci-fi. To by bylo fakt hrozný. Ale tielk očku to bylo dobrý.

Příspěvek 23.8.2006 11:12:56
Stilgar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

teď mě napadlo.. škoda že do té startrek části nedali jako Scottyho Becketta.. ten by byl lepší skoťák :lol: :lol: :lol:
"Great holy armies shall be gathered and trained to fight all who embrace evil. In the name of the gods, ships shall be built to carry our warriors out amongst the stars and we will spread Origin to all the unbelievers."

Hallowed is the Fixinko.
Hallowed are the SGTT.

Příspěvek 23.8.2006 11:34:17
marfell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: :rflmao: tak tohle byla fakt dobrá epizoda :D Nejvíc mě dostali ti mladí herci:

-Víš, myslím, že mě Mitchell už nemá rád
+Jsem těhotná...

Re

Příspěvek 23.8.2006 15:10:41
Drakan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hm me se moc nelibil ten dil. Par dobrych okamziku ty pubertaci,svatba.Ty Furlingove byly komedialni :-) Cus Drakan

Příspěvek 23.8.2006 15:49:10
Thorovo kladivo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

ted jsem to viděl a Furlingové ti byli skvělí, očko T super atd. atd.

opravdu se hooodně vyřádili, ale proč ne? I když něco by šlo určitě jěště vylepšit :!:
A jestli se to někomu nelíbílo tak má smůlu, mě to pobavilo... a příště jedeme dál :wink:
Kdo ví, že nic neví, ví víc, než ten, kdo to neví.

Mám si dát ještě jedno pivko nebo ne? Břicho říká že jo,hlava že ne. Hlava je moudřejší než žaludek. Moudřejší tedy ustoupí...

Příspěvek 23.8.2006 15:57:29
SkullTAP Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se to líbilo až na ten konec, potom co prošli bránou
Očko T: INdeed :rflmao:
[img][http://sga-project.com/stuff/bsg_12.jpg]http://sga-project.com/stuff/bsg_12.jpghttp://[/img]

Příspěvek 24.8.2006 08:03:55
stipem Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Carter: Sir.... Are You there?

......

Jack: Nope.

:o)))

Příspěvek 24.8.2006 13:33:48
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jj to se mi libilo jak tvrdili ze Jack byl kdysi nevidetelnej... dyt prece nemusime videt vsechny mise SG-1 :P

Příspěvek 24.8.2006 17:56:59
kimowski Airman
Airman

Odpovědět s citací

Byl to super díl....skvělé bylo to zvonění Loyda.. :D Furlingové na začátku mě dostali...ve které epizodě byli.... :D Ale ten konec odflákli......

Příspěvek 25.8.2006 15:04:06
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

A čo hovoríte na to že Mitchell je Jackov syn?

Příspěvek 25.8.2006 15:08:25
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Ale on není jeho syn, to byl vtip!! Oni mu jenom nemohli říct co je v tom spise.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 25.8.2006 15:12:24
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale ved to som pochopil, iba som tým myslel že to bola jedna z najlepších hlášok epizódy.

Příspěvek 25.8.2006 16:24:18
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jj to bylo taky dobry ale u me vhrali v tomhle poradi .... Ocko Tealc - Fulingove - loutky .... indeed :lol:

Příspěvek 25.8.2006 18:08:44
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

i tie bábky boli funny.

Příspěvek 25.8.2006 18:36:20
Malaghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kimowski píše:
Byl to super díl....skvělé bylo to zvonění Loyda.. :D Furlingové na začátku mě dostali...ve které epizodě byli.... :D Ale ten konec odflákli......

Vůbec bych neřek, že konec odflákli byla to náhodou hustá paralela se skutečnou SG, a ten týpek uplně na konci vše nádherně shrnul citátem od Asimova...
Jak sem psal, vše bylo parádně promakaný :biglol:

Příspěvek 26.8.2006 20:23:01
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak vážení - tohle byla prvotřídní kravina.. :D ...docela jsem se nasmála ale v určitých okamžicík jsem se málem unudila.... :oops:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 26.8.2006 20:26:57
maney Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

you, ja tam našel chybu... 27:15 jak "daniel" loutka píše na ten papír text, tak když si to opatrně prohlédnete, tak ide videt, že je to kousek ruky, figuriny, a kousek ide videt jak je usekly (jako te ruky)
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
HALLOWED ARE THE ORI
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Příspěvek 04.9.2006 05:00:52
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak koukám, že jste z toho všichni na větvi...já tedy zrovna moc ne. Tedy, musim se přiznat, že jsem očekávala, že to bude mnohem horší, tak to mě příjemně potěšilo. Ovšem k nějakému dobrému dílu to má u mně dost daleko. Ano, byly tam pěkné scény (neviditelnost, narážky na samotný real seriál, ...), ale taky (pro mě) neuvěřitelné trapnosti (furlingové, puberťáci, ...). A celkově spíš převládali ty trapnosti. A ten konec...to jsem nějak nepobrala - to měli dát do toho jejich filmu, ne do našeho seriálu...jen tak si projdou bránou...jo, jasně...
Mmch., jestli tohle byl ten slibovaný posun vztahu Jack/Sam, tak půjdu asi Amandě ručně vysvětlit, co je to "posun".
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 20.9.2006 15:53:14
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hmm, tak jsem to konečně zkoukl. 4/5, nebylo to špatné, výborná sebekritika a tuna skrytých odkazů, což se mi teda líbilo více než očividná parodie, ale celé mi to kazil fakt, že tam zmínili skoro všechno co mi na SG vadí a ještě se tomu smáli. Asi jako kdyby někdo prodával rozbité auto a tu jeho nakřáplost zmínil jako stylový doplněk, kvůli kterému se to vlastně prodává.

Každopádně parodie na ST byla efektní, Vala opět dobrá, puberťáci efektně setřeli klony Beverly Hills, loutková část taky dobrá (i když Team America je Team America :-)), na svatbu člověk čeká 10 let a vůbec se mi to celkově líbilo. I Jack tam padl, a poslední věta byla skvělým zakončením jinak nepříliš vážně se beroucí episody.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách