Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 19.08. 2006: Review epizody 1006

19.08. 2006: Review epizody 1006

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.8.2006 12:58:35
Aegir Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Hammond (o Jackovi): "Someone who will laugh to the face of his enemy even when it's inapropriate." :lol:

Tak tady jsem si vzpomněl na:
Baal: „Jsem Baal.“
O’Neill: „To je vše? Jen... ‘Bál’? Jako ples?“
- What do you say?
- Exterminate!
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.8.2006 13:04:06
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
skvelej dil

Příspěvek 20.8.2006 14:32:25
gmakov Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

S těma nováčkama jsem myslel, že jediní lidi co si stěžovali na tu epizodu kromě Siria a HAcka byli nováčci :wink:
Taky byla perfektní narážka, když Martinovi odešel hlavní herec a jak Mitchell řekl, at ho prostě nahradí někým jiným a jak se na něj všichni podívali :laugh:

Příspěvek 20.8.2006 14:41:12
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mě dostaly ty loutky a ta svatba ten asgard jak transportem přinesl prstýnky a přinesl Valu a Cartrovou to mě dostalo a hlavně mě dostal Walter jsem nachlazený :rflmao: :laugh: :rflmao: :rflmao:

Příspěvek 20.8.2006 15:22:30
Stilgar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

paráda.. ale dyž sem viděl ty furlingy taxem se kapku lekl... :lol:
a škoda že neznám ty seriály co tady o nich melete asi by sem ten díl pochopil líp... ale mám děsně pomalej net a nemožu pososat všecko co existuje... :(
jo a odteď už spoilery nečtu vůbec... na tenhle díl sem nevydržel a přečetl si je.. no eště že to dopadlo takhle :loltransparent: :loltransparent: :loltransparent: :biglol:
"Great holy armies shall be gathered and trained to fight all who embrace evil. In the name of the gods, ships shall be built to carry our warriors out amongst the stars and we will spread Origin to all the unbelievers."

Hallowed is the Fixinko.
Hallowed are the SGTT.

Příspěvek 20.8.2006 15:27:27
Aegir Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Phebeus: jj, svatba byla dobrá.
Sam: "Sorry, sir." :lol:
- What do you say?
- Exterminate!
[img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/sigaegir001gq4.pnghttp://[/img]

Příspěvek 20.8.2006 16:23:56
Miloo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zatím to byl nejslabsi dil teto serie :roll: , ale ti chlupači byli haluzový 8)

Příspěvek 20.8.2006 16:55:36
Newmy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevím jak můžeš porovnávat tenhle díl s jinými v sérii, když v podstatě tam ani nepatří a je to parodie? :wink:
SG 1, Atlantis, Star Trek, 4400, Battlestar Galactica, Invasion, Surface, Doctor Who, Eureka, Kyle XY, Supernatural, LOST, Bones, Prison Break, X Files, (Threshold)

Příspěvek 20.8.2006 20:27:53
Malaghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tohle byla absolutně boží, hustá, spektakulární a nebojím se říci kulervoucí epizoda, u kt. museli všichni příznivci radostí plesat. Já plesám ještě teď, ten neuvěřitelný nášup parodií, povedený koktejl a mix z toho nejlepšího. Vše perfektně uhlazeno, narážkami dochuceno a fandům SG podáno na stříbrném podnose...

O mnoha scénách z "200", se bude povídat ještě dlouho, tleskám a gratuluji. Přesně takhle sem si přestavoval jubilejní díl mého nejoblíbenějšího seriálu.

:loltransparent: :loltransparent: :thumbsup: :thumbsup: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Příspěvek 20.8.2006 20:56:34
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dobrej díl taková oddechovka :D , jen nevím ve, kterém dílu byl neviditelný Jack to mi asi ušlo

Příspěvek 20.8.2006 21:36:43
Inkvizitor Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zadnej nebyl, to tam dali jenom tak :wink:
[img][http://img153.imageshack.us/img153/3969/inkvizitor01jo0.gif]http://img153.imageshack.us/img153/3969/inkvizitor01jo0.gifhttp://[/img]
Ale já sem nuzák. Mám jen své sny. Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy. Našlapuj lehce, neboť šlapeš po mých snech.

Příspěvek 20.8.2006 23:32:27
PetrCBR Airman
Airman

Odpovědět s citací

Skvely dil. Dal bych mu tak 9/10 (oproti SGA 0306, kteremu bych dal max. 3/10). Skvele vtipky a kdyz ve scene Sam ve sprse jsem skoro spadnul pod stul :D. Cely den jsem v duchu porad slysel to "nop" :D.
Podle me skvela oddechovka ... jsem moc rad, ze se tam RDA obevil. Skoda, ze se tam neukaze casteji. Pred serialem SG jsem byl na RDA alergicky diky te jeho pohadce o McGyverovi, ale to jak ztvarnil postavu Jo'N bylo excelentni. Hlavni je, ze mu dali scenaristi dobre scenare plne ruznych vtipku a gagu. Je to muj nejoblibenejsi herec v SG a ted se k nemu pridala i Claudia Black (Vala), protoze je to tam stejne "cislo" jako Jack :D.

Příspěvek 21.8.2006 00:59:14
Vrihedd Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

skvělé, skvělé, SKVĚLÉ
čekal jsem něco na způsob pokračování podle mě slabší W. X-treme, ale tento díl se mi jako speciální líbil víc

super hláška:
Sam: "Energie jde do kapacitátorů, ale...zpětná vazba...resetuje...vytáčecím protokolu brány."
Martin: "Wow. To bylo úžasné, řekněte to znovu."
Sam: "Ne :!: "

Příspěvek 21.8.2006 01:20:34
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Musím se zde přidat k nadšeným davům a zároveň pochválit scénaristy. SG je první nekomediální seriál, co znám, který sám sebe paroduje. Zároveň se ukazuje, které dílka měli na ně značný vliv. Ať již Star Wars (Furlingové, Goauld na kterém Vala zaparkovala byl skoro jako 3PO), Star Trek (ona scéna na můstku + postavy z Wormhole Xtreme), Power Rangers = Strážci vesmíru (Browder jako povznesený) či Team America (ty loutky měli určo stejného tvůrce). A to jsou jen náznaky co jsem zachytil po prvním shlédnutí. :wink: :lol:
Zkrátka a dobře, k této epizodě se budu vždy rád vracet, když budu potřebovat rozveselit. :D
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 21.8.2006 01:28:47
gmakov Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ty jo ty strážci vesmíru mi vůbec nedošli, až teď :D

Příspěvek 21.8.2006 01:46:21
Rodney McKay Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je jen jediný muž schopný udržet ulici bezpečnou... :lol: a u Teal'cova indeed jak prohodil toho chlapka dverma jsem brecel smichy

Pubertální SG-1 byla taky absolutne bez chyby a podbarvena suprovou muzikou : Teal'c : Kámo proč si to udělal? Mitchell : Vole, ta mladá kost byla totiž Goa'uld :lol:

pak jak Teal'c vytahne to vecko a vola dolu na planetu Dannymu :lol:

a spoustu dalsich doslova hubu trhajicich vtipku a situaci, je to nejvtipnejsi dil SG-1, kterej kdy mohl natocit - akorat ta cast s tima 'Team America style' loutkama my prisla takova dlouha a nezazivna - misto ni tam mohli dat nejakou scenku typu Teal'c soukrome ocko' nebo StarTrek SG-1, ale jinak naprosta spokojenost - rozhodne tenhle dil doporucuju je to uzasnej ultra looooooooooooool relax
doktorka Weirová se ptá : Dobrá, jaké jsou naše možnosti.

Rodney McKay odpovídá : No to máme pomalou smrt, rychlou smrt, bolestivou smrt nebo studenou osamělou smrt...:-))))

...jinak na Warforu je můj nick SGC, kdybyste me nahodou hledali :-)

Příspěvek 21.8.2006 07:47:22
Stilgar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ta Landryho hlava nebyla nášup na power Rangers ale na Čaroděje ze země Oz jako ostatně celá ta scénka od teho jak Vala přistála na tym goauldovi... no a kdo zná futuramu tak u teho dílu musel padat pod stůl :loltransparent: :lol2: :rflmao: :rflmao:

(stejná scéna z futuramy:
[img][images/thumbs/Stilgar_pic00287rq8.jpg]http://img216.imageshack.us/img216/5695/pic00287rq8.jpg[/img]
I am the Professor... Great and.... éééé.... forgetful :lol:
[img][images/thumbs/Stilgar_pic00253hp9.jpg]http://img216.imageshack.us/img216/2834/pic00253hp9.jpg[/img]
zleva: Mitchell, Vala, Teal'c :D )
"Great holy armies shall be gathered and trained to fight all who embrace evil. In the name of the gods, ships shall be built to carry our warriors out amongst the stars and we will spread Origin to all the unbelievers."

Hallowed is the Fixinko.
Hallowed are the SGTT.

Příspěvek 21.8.2006 08:56:13
Malo13 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:loltransparent: atd ...
ak niekto dokaze ospevovat tieto dve epizody tak by podla mna potreboval psichiatricke vysetrenie :shooting:

SG-1 10x06 - je podla mna nepozeratelna :thumbdown: . to uz natocene bonusi k SG-1 su zaujimavejsie

SG-A 10x06 - uff nemam rad taketo bezduche epizody. pozeratelny bol len ten koniec ...

a Jack O`Neill ?? myslel som ze mu daju viac miesta a uz vobec som si nemyslel ze sa vrati zrovna v takychto nudnyych dieloch :thumbsdown:
O`Neill : A poznáme toho blba s ktorým tu musíme byť ?
Elizabeth Wier : Ano. Brigadny General Jack O`Neill
O`Neill : Vyborne. To bolo na mojom zozname

Příspěvek 21.8.2006 08:58:28
fixinko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Malo13: ja len rypnem, SGA bolo 3x06, nie 10x06 :-))
So let it be written, so let it be done, to kill the first born pharaoh son, I'm creeping death

Příspěvek 21.8.2006 09:00:34
Malo13 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

fixinko ...
no a co ved oni vedia o com je rec :palka:
O`Neill : A poznáme toho blba s ktorým tu musíme byť ?
Elizabeth Wier : Ano. Brigadny General Jack O`Neill
O`Neill : Vyborne. To bolo na mojom zozname

Příspěvek 21.8.2006 11:20:41
Shorty

Odpovědět s citací

2Malo13: To spíš ty bys potřeboval vyšetření pro naprostou absenci smyslu pro humor.

Příspěvek 21.8.2006 12:16:53
MaKovičák Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hlavně se mi líbila vícesmyslná poznámka : A film bude! :wink:
Weir : What´s he like?
Sheppard : Oh, you know... He is guy. I didn´t mucha attention him. Sorry

Příspěvek 21.8.2006 12:23:18
darius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ta scéna s Carterovou ve spše mě dostala :laugh: :rflmao: :biglol: málem sem spadl ze židle tohle byla asi best epizoda ze všech jestli ještě někdy bude něco podobnýho tak asi dostanu infarkt

Příspěvek 21.8.2006 12:55:19
Shorty

Odpovědět s citací

Holt, tahle epizodka se tvůrcům povedla. :lol: Akorát tam mohlo být míň Martina s mobilem.

Příspěvek 21.8.2006 13:01:03
merlin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je fakt. U týhle epizody se člověk ani minutu nenudil, akorát mohli udělat líp toho povznesenýho Landryho, ale i tak nebyl k zahození. :rflmao:
Save the cheerleader, save the world.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách