Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 18.8.2006 20:41:57
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No jo, Doctor dances, to je druhá část-ten konec se ti bude hodně líbit, hlavně

Toto je spoiler!!!:
proč jim rostou ty masky.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.8.2006 20:55:28
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

1x08
To bylo tak dojemný :cry: . :cry: . :cry: . :cry: hlavně ty rozhovory Rose - procitnuvší Otec. Dojemný asi jako Schindlerův seznam po 5. zkouknutí a to v Tillionovských kruzích něco znamená. To jsem si zase hezky pobrečel.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 18.8.2006 21:36:59
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já jsem taky půlku probrečela. U Dr.Who se mi to stává docela často. :wink:
jj, konec byl dost smutný. Rosein táta je velký sympaťák.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.8.2006 21:53:09
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

HAck píše:
2noximo:napiš mi na ICQ(224781868) dám ti odkazy na rapid jestli chceš

Díky už nepotřebuju. Někde na 20. stránce výsledků vyhledávání jsem nakonec našel na obě sezóny. Sice to stahuje jako kdybych měl zpomalenej net ale za pár hodin to dám. Shlídnu pilot pak uvidím jestli stáhnu zbytek. Jen bych se chtěl zeptat kolik epizod má druhá sezóna?
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 18.8.2006 22:36:35
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

První i druhá série mají každá 13 epizod. Pilot ke druhé je speciální vánoční díl-Christmas Invasion

Příspěvek 18.8.2006 22:46:06
Newmy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo jo přesně tak, a ještě dodám že titulky jsou teď po 2x02 :) Dnes jsem zkoukl tu 2x00 vánoční invazi a musím říct že mi chvíli trvalo si zvyknout na novýho herce, Christopher Eccleston byl dokonalej, i když neznám výkony těch 8 herců co bylo před ním :)
SG 1, Atlantis, Star Trek, 4400, Battlestar Galactica, Invasion, Surface, Doctor Who, Eureka, Kyle XY, Supernatural, LOST, Bones, Prison Break, X Files, (Threshold)

Příspěvek 19.8.2006 23:04:02
Major
Major

Odpovědět s citací

1x09 a 1x10
Slušně hororový. Ale ten konec desítky byl dokonalej. Naučím se ty jeho kroky i efektní přehnutí nakonec. Doktor je prostě frajer, aneb. trpaslíkovské....
"To je frajer."
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 20.8.2006 00:14:36
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

jj, moc pěkný dvoudíl. Mě teda překvapilo to řešení, proč těm lidem rostou ty masky. Takové hezké normální vědecké zdůvodnění :D
A při tom, jak tam tomu doktorovi v nemocnici rostla ta maska...to jsem měla ve sluchátkách a máma mi zaťukala na rameno :lol: Ale to už jsem tu někde psala. :wink:

2Newmy:
Toto je spoiler!!!:
Eccelston byl svůj a bral to myslím, já nevím, asi je větší exhibicionista. Ale Tennantovo: "Mickey, Mickey, Mickey." V poslední dvouepizodě nebo to, jak ukecával toho ďábla v Satan´s Pit, to bylo priceless....a miluju ty jeho brýle :lol:

Příspěvek 20.8.2006 19:51:14
Major
Major

Odpovědět s citací

1x11
Dobrej díl. To promlouvání do Doktorovy duše bylo skvělý. A vůbec pěknej příběh. A Rickeyho( :lol: ) je mi fakt líto.

EDIT:
1x12 + 1x13
Taky skvělý díly. Ten Bad Wolf byl docela hezky rozuzlenej a zase jsem si poplakal.

To Klenotka: Proč vůbec Eccleston odešel už po 13. dílu? Byl těhotnej, nebo tak něco?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 21.8.2006 12:21:12
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

1x11 se mi zas tak moc nelíbilo. Ale pak ty další díly to už jede.
Já nevím, proč odešel, fakt ne. Zeptej se na Lapiduchu, tam vědí všechno. Ale Tennant je taky dobrý, je úplně jiný než Eccelston a není to takový exhibicionista, ale má své kouzlo a některé jeho doctorské kousky jsou moc pěkné. :wink:

Příspěvek 21.8.2006 20:34:45
Major
Major

Odpovědět s citací

2x01
Tak jsem nakonec kvůli Cassandře uronil slzu. Zajímavý díl. Trochu mi to připomínalo Matrix. A to jak se Cass, Doktor a Rose hádali na tom žebříku bylo dokonalý.

EDIT:
2x02
Miluju vlkodlaky. Dobrej díl. Královská vlčí rodinka... fakt skvělá představa. Mě se to líbilo.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 21.8.2006 23:10:11
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

jj, příběhy druhé série jsou až na výjimky dobré. Akorát tam už není ten Eccelston, ale každý má něco svého.
Na Lapiduchu ti Indy odpověděl na tvou otázku. :wink:

Příspěvek 22.8.2006 22:32:44
Major
Major

Odpovědět s citací

díky, všim jsem si.

2x03
K-9 mě fakt dostal. To je jediný pes, se kterým bych se snesl pod jednou střechou. A netopejři byli taky dobří. A jedna ta studentka mi připomněla Ostravanku. Dobrej díl. Líbil se mi.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 22.8.2006 23:19:40
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

K-9 je skvělý pes, taky bych takového chtěla. Ideální, studnice informací a zároveň na něj nejsou žádné výdaje :lol:

Příspěvek 28.8.2006 08:06:43
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem si udělal Dr. Who test:

http://quizfarm.com/test.php?q_id=19763&first=yes

A takhle jsem dopadl:
You scored as The Ninth Doctor (Christoper Eccleston).

You liked the Ninth Doctor the most. You may be new to Dr Who, but you like what you've seen so far. Hoorah for Russell T Davies!

The Ninth Doctor (Christoper Eccleston)
69%

The Third Doctor (Jon Pertwee)
63%

The Sixth Doctor (Colin Baker)
63%

The Second Doctor (Patrick Troughton)
56%

The First Doctor (William Hartnell)
56%

The Eighth Doctor (Paul McGann)
50%

The Fourth Doctor (Tom Baker)
38%

The Fifth Doctor (Peter Davidson)
31%

The Seventh Doctor (Sylvester McCoy)
31%

EDIT: Klenotko, co jsi ty?

Btw: Klenotko, za život ti vděčím již dvojnásobně. Díky tomu, že jsi mě dotáhla k Doctoru Who jsem po dlouhých 2 měsících konečně sehnal pozadí na mobil, které se mi líbí a zároveň je tam dobře vidět aktuální čas. Děkuji ti mnohokráte

EDIT2: 2x04
Dokonalej díl. A že nám Rinette opravdu, OPRAVDU vyrostla do krásy. A ten smutnej konec, no prostě nádhera. Já být Doktor, tak s ní zůstanu na slow path. Užíval bych si mejdany s Frantíkama a jezdil bych na koni a tančil bych s Madame de Pompadour... to je mimochodem správná ženská! Umí tančit, je hezká, chápavá, není to žádná vychrtlina, ale tlustá taky není. Takovou bych si taky nechal líbit.

EDIT3: Jo a mimochodem... nový Doktor má u mě další malý plus za dobrý vkus, skvělý proslov, když se vrátil z toho bálu a že vůbec na ten bál šel.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.8.2006 08:57:02
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Není todle náhodou ke stáhnutí na Edisku?

Rapida nesnáším a torenty se stahujou dost dlouho. Takže nemá někdo linky na Edisk? :oops:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 28.8.2006 09:06:42
Major
Major

Odpovědět s citací

2x05
... no teda... nic moc po tom minulém dílu... ale Doktor získal zas pár plusů... nejlepší bylo.
"Two Mickey's!"
"It's Rickey!"
Snad to to pokračování zlepší.

O lincích nevím. Řekni Klenotce... třeba ti to vypálí a dá ti to na AS a nebo ti řekne nějaké linky.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.8.2006 09:10:00
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

tak zas já toho nechci mít kupu když mě to třeba ani nebude bavit. Chápeš ne?

Příspěvek 28.8.2006 09:17:53
Major
Major

Odpovědět s citací

Ne nechápu... jak by to mohlo někoho nebavit. :lol:
"Who are you?"
"I'm the Doctor!"
"Doctor who?"
"Just Doctor."
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 28.8.2006 09:23:15
Major
Major

Odpovědět s citací

Všechno je možný prostě nejdřív chci vidět alespoň první díl než si to budu schánět na DVD.

Příspěvek 28.8.2006 12:10:12
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

2Tillion: Rise of Cybermen a Age of steel? No, to jsou slabší díly, to je pravda. Ale je pravda, že Age of Steel končí hodně nečekaně. Ale počkej na dvouepiozdu Impossible planet a Satan´s Pit, to je něco.
A Madam Pompadour? Špičková, skvělá epizoda. Velmi sympatická Rinette, opravdu, moc se mi líbila. Škoda, že to skončilo tak, jak to skončilo.

Mně vyšlo tohle:
The Eighth Doctor (Paul McGann)

63%

The Sixth Doctor (Colin Baker)

56%

The First Doctor (William Hartnell)

50%

The Ninth Doctor (Christoper Eccleston)

50%

The Second Doctor (Patrick Troughton)

38%

The Fourth Doctor (Tom Baker)

38%

The Seventh Doctor (Sylvester McCoy)

38%

The Third Doctor (Jon Pertwee)

25%

The Fifth Doctor (Peter Davidson)

13%

2Blackthunder: Taky nechápu, jak by se ti mohlo nelíbit :lol: Ale nevím, kde bys mohl sehnat epizody jinak než přes torrent. Zkus se zeptat Hacka, ten to snad tahá odjinud.
Naposledy upravil Klenotka dne 28.8.2006 12:42:50, celkově upraveno 1

Příspěvek 28.8.2006 12:39:53
Major
Major

Odpovědět s citací

2 Klenotka

Proč mě říkáš Thunderwolf? (to je už podruhý co jsem si toho všimnul)
No dobře tak až budu mít na kompu zas trochu místa tak si to stáhnu z torentu. :wink:

Příspěvek 28.8.2006 12:44:25
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

:oops: Promiň, četla jsem předtím příspěvek a to jméno mi nějak zůstalo v paměti :roll:

Stáhni si to, rozhodně to stojí za to. Ale neposuzuj celý seriál podle ujeté první epizody, tam se to přece jen ještě trochu vymyká až moc normálu... :wink:

Příspěvek 28.8.2006 12:58:03
Major
Major

Odpovědět s citací

Ne to nevadí jen jsem se divil

Dobře takže si mám stáhnout úvodní 2 epizody jo? :lol:

Příspěvek 28.8.2006 21:03:25
Major
Major

Odpovědět s citací

2x06
Sakra, zase smutnej konec. Mickey "Rickey" the Idiot mi bude chybět. Ten byl fakt skvělej.

EDIT:2x07
Dobrej díl. Ten začátek byl dokonalej a vůbec nejlepší z celého dílu byl Doktorův účes.
GOD SHAVE THE QUEEN!!!

EDIT2:2x08
Skvělej díl. Jen je škoda tý dvacetiletý krásky. Uvidíme, co bude dál...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who