Četla jsem nějaké zvěsti, že by se Ford měl objevit v epizodě Echoes, což je nějaká 12 epizoda. Je uvedený v IMDB, ale ta moc spolehlivá není, tak berte s rezervou.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Četla jsem nějaké zvěsti, že by se Ford měl objevit v epizodě Echoes, což je nějaká 12 epizoda. Je uvedený v IMDB, ale ta moc spolehlivá není, tak berte s rezervou.
já sem to taky slyšela každopádně bylo někde řečeno že s Fordem se ještě neloučíme .... A co se týká Davise toho by taky mohly znovu ukázat teď je tam místo něj Berret (aspoň mě to tak přijde )
No to každopádně, ale stejně je to taková tragická postava, oběť dílerů drog, když se to tak vezme, něco jako když dítěti dá nějaký podezřelý děda podezřelý bombón, prostě hrůza
*** Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?" O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..." ***