Teda to byla nudá. Třikrát jsem to vypnula, abych si došl apro něco k jídlu, protože jsem tu málem usnula. Jak už tu bylo řečeno, začátek dobrý a dokonce měl Mitchell i velmi dobrou hlášku o tom, že má v týmu důstojníka stejné hodnosti, mimozemšťana a civilistu, takže vlastně pod kontrolou nemá nikoho. Baal byl dobrý v tom, že tam byl, ale to je všechno.
A pak, proč si problémy sami vytvářejí? Na jednu stranu říkáme, jak Dělá Elizabeth hloupá rozhodnutí, ale Sam je jí velmi těsně v patách. Nebaví mě, jak se tam pořád plácají po ramenou, i když teď tam Baalové vlastně pobíhají kvůli nim.
Jakmile někdo něco takového udělá v Atlantis, hned se to probírá, v SG1 se to nosí. Doufám, že příští díl bude lepší, ale přiznám se, že narozdíl od Atlantis ani nevím, jak se bude jmenovat a o čem má být. To už o něčem svědčí.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.