Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
A to je nenapadlo, že ta brána může někomu chybět? Že je to třeba z planety, kde ji zrovna používají? Ale to už zase řeším prkotiny.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Ale chtělo by to dotáhnout zbytky tý lodi ori na proskoumání na zem, nějaké poznatky o jejich technologii by se hodily.....po dlouhý době faaaakt namakaný díl....
To Klenotka: Carterová zadala adresu nějakým dálkovým ovládáním Teď mě napadlo, když jsou teď ty brány spojené normální a supergate. Myslíte si že když vlezete do té v Pegasus galaxy tak vylezete v Mléčné dráze normální nebo budete X krát zvětšení
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Ty brany z Off the Grid vratili, ale vemte si treba, jak byl ten dil, kdyz byli na te "mesicni" planete, ktera byla bez atmosfery. Tam by ta brana nikomu nechybela. Nebo planeta, kde nasli Reese. Takovejch planet, kde nepotrebuji branu je hafo.
Naposledy upravil Shorty dne 30.7.2006 12:49:39, celkově upraveno 1
Mno, s těma bránama...asi jim nechyběli a pak, kontroluj tisíce planet, jestli tam náhodou nechybí brána . Aspoň mají teď zásobu (a ukradli ji zlodějovi )
A s tim zvětšenim, zmenšením...nemyslim, že by byl problém z menší brány do větší (mmch., Orlin se Sam taky prošli), ale pokud by taková Ori mísa vplula do superbrány a ta končila v té normální...hahaha
To Klenotka: Na ten díl DS9 jsem se díval nedávno boží (Pokud teda myslíš One Little Ship)
jj, to je přesně ona Super epizoda, jak se tam potloukali mezi těmi relé, které byly jako mrakodrapy Ale to je
A je pravda, že nejspíš vzali bránu z nějaké opuštěné planety, ale tak si říkám, jestli jim nějaké brány zůstanou. Docela je umějí rychle likvidovat, nemluvě o pozemské
to Tar-ara pravděpodobně je jedno jak je velká červí díra ... hlavní je aby jsi tou menší prošla a na konci tě zvětšovat nebude ... to by jinak vyborili armadu mega velkých jumperů s mega velkými drony myslim že by to pak měli moc jednoduchý. A oni si Ori určitě postaví superbránu jinde. Nebo se sem dostanou jinak.
Mno, já nemyslela, že by se Ori mísa zmenšila...spíš by ani nevyplula (nebo maximálně by vypadl pármetrový kousek ).
Jako zvětšovat/zmenšovat...jestli to tam někdy daj, tak je praštim ...to je pěkná pitomost. (Ono i to, otevřít z jedný brány všechny ostatní mi příjde jako totální hovadina )
Sice je to OT, ale kdysi na SGWG chtěl někdo provést akci, kdy stejně jako v SG-1 Reckoningu zapne všechny brány a pak skrze tu jednu projde. "Naklonoval" by se?
Aby to nebylo úplně OT tak musím říct, že jsem se na to dneska díval podruhý, což se mi naposledy stalo u Siege dvojky.
To je přece pitomost s tim "klonováním pomocí brány". Kde by se vzala další hmota? A i kdyby se tam "nějak" přidala...to už je jako replikátory ze Star Treku, ne ...to by byly armády
2Raynor: Já jsem to taky dneska viděla podruhé a musím říct, že co se SG1 týče, naposledy jsem víckrát viděla jen Prometheus Unbound. Jinak jsem si opravdu žádnou epizodu nepustila víc jak jednou.
No řekněme jen, že jsem ráda, že se po 10-ti letech donutili k tomu, napsat pořádnou ženskou postavu s herečkou, která umí hrát. A musím doufat, že to nezmrší.
Toto je spoiler!!!:
Flesh and blood?