Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 24.07. 2006: Review epizody 1002

24.07. 2006: Review epizody 1002

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 24.7.2006 16:50:03
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak jsem to zkouknul a docela dobrý díl
a Vala to bylo něco jak řekla tomu doktorovi že mu to sluší a ten detektor lži začal škrábat :laugh: :laugh:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 24.7.2006 16:56:42
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pro mě byl tenhle díl asi jen o Vale nic jinýho záživnýho tam nebylo...až na Danyho poslední větu :arrow:
Obrázek

Příspěvek 24.7.2006 18:15:37
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tenhle díl moooc dobrej

Příspěvek 24.7.2006 19:13:24
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Mě se tenhle díl líbil moc.

To že "Vůlsli" chtěl jako špionku IOA jsem pokládal za fakt.

A přestaňte nadávat na všechno že to je průhledný a tak dál... si vemte co maj furt novýho vymejšlet?

A to že to ted hledaj podle vodítek se mi moc líbí.

A Vala - konečně jsem se zase zasmál SG1. Devátá řada byla (kromě těch dílů v kterejch byla) byla neslaná nemastná nudná. A teď Vala nahrazuje Jacka. Už se to zase stává seriálem kterej jsem měl rád :wink:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 24.7.2006 20:27:08
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Co je to za argument "si vemte co maj furt novýho vymejšlet"?? Když jim došly nápady tak to mají ukončit, pokud to nechají běžet chci KVALITU. Tečka. Mimoto s tím jaký svět mají můžou udělat třeba deset spin-offů, ale když oni ten potenciál Stargate nevyužívají jak mají. Každý druhý fanoušek ke každé episodě napíše tucet věcí, co by šly ve scénáři udělat lépe. Možná, že by to Wright s tou jejich politikou "kritiku nečteme" neměli brát tak vážně.

A to že to ted hledaj podle vodítek se mi moc líbí.

Jistě, Stargate Quiz je bezva soutěž.. Co zmínku o hledání grálu a plnění Merlinových úkolu si vzpomenu na Monty Pythony a hledání grálu, jen to asi není záměr autorů.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 24.7.2006 20:32:02
Vity Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlas s Raynorem.

Příspěvek 24.7.2006 20:54:59
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To že epizodu a celý seriál zachraňuje hláškář v podobě Valy taky není dobré. Jsem ráda, že jsme se po 10 letech dočkali pořádné ženské postavy, i když jí tam mohli klidně dát už o dva roky dřív. Ale pokud epizodu zachrání jen jedna postava a ostatní se potácejí v temnotě (doslova), pak není něco v pořádku. Jasně, když je epizoda zaměřená na jednu postavu, tak je jasné, že dostane víc prostoru, ale o tom tahle epizoda být neměla. Prostě jestli se to nezlepší, tak opravdu nevím. Docela se děsím té linie s Adriou, kde má vést křížovou výpravu. Už to, jak Cooper říkal, že to chtějí "připodobnit dnešnímu světu" mi nahání husí kůži.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.7.2006 21:02:45
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No tak ten nápad války s Ori jako fanatiky (zase si všimli, že to nevyužili u Goa'uldů) je relativně věrnou alegorií na dnešní svět, dokonce ani není jistý, jestli jsou ti zlí Ori nebo ascendent Antikové (pominu-li orajské viry, brouky, atd.). Každý úspěšný mainstreamový seriál reflektoval svou dobu, ať už TOSka nebo TNG. Takže téhle Cooperovy věty se až tak nebojím.
Horší jestli Adria bude nějaká Xena.

.. přitom Xena byla cool, ale sem by se nehodila ;-)
Obrázek

??

Příspěvek 24.7.2006 22:50:41
emil_krajci Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nema niekto link na stiahnutie

Příspěvek 24.7.2006 23:56:05
Vamp_ Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Berte to tak, že potřebovali dostat Valu do SG-1 a SG-1 team uklidili někam za roh, kde se hrabal na planetě a v knihách.

Další díly už vypadají slibněji, nechme se překvapit. 1001 se mi líbil, tenhle byl o něco slabší, tak uvidíme co dál.

No a Vala prostě excelovala... viz výše... detektor byl super, ale ještě lepší byl ten výstup na chodbě před výtahem, jak potom ten psychoněco zustal s otevřenou pusou stát... no a konec u brány... :rflmao: :biglol:

P.S.: Díly s valou v 9 mám moc rád a tenhle bude patřit k mým oblíbeným... uvidíme, co z toho vykřešou páni scénáristi.
Jinak SG-1 se zlepšuje díl od dílu, teď to začíná dostávat spád a šmrnc .
Ehhh.... spolknul jsem svoji relaxační knížku....

Příspěvek 25.7.2006 08:06:36
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

emil_krajci píše:
nema niekto link na stiahnutie

si děláš srandu co????Na hlavní stránce je odkaz na torrent a ty se zeptáš kde to stáhnout jo???Navíc v sekci kde sehnat nové epizody jsou taky odkazy :!:

2Otherscritics:jak jsem už někde psal,když se vám to nelíbí tak proč se na to díváte :?: Se běžte dívat na telenovely a dejte pokoj :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 25.7.2006 08:57:34
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Argument "když se vám to nelíbí tak se na to nedívejte" není argument ;-)
Obrázek

Příspěvek 27.7.2006 16:45:35
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No až moc priemerná epizóda.

Příspěvek 28.7.2006 22:43:18
projectX Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na to, jak byla ta epizoda levná(snad jen ta ještěrka byla vyrenderovaná :-D ) tak se mi díl líbil, až na jeho průhledný konec, kdy SG1 byla zachráněna(kdo čekal něco jiného, tak je "trdlo"), u Valiných hlášek sem se mohl vždy počůrat smíchy. Narozdíl od minulých dílů( 10x01 a 3x01) se mi líbilo víc SG1 než Atlantis.
No a v podstatě souhlasím s vámi, takže to nebudu opakovat :-)
[img][http://www.thescifiworld.net/img/smilies/stargate/panneaux/prior-pancarte02.gif]http://www.thescifiworld.net/img/smilies/stargate/panneaux/prior-pancarte02.gif[/img]

Příspěvek 29.7.2006 07:29:26
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak v tomhle dílu prostě Vala zaválela zvláště ten konec :D

Příspěvek 29.7.2006 07:46:26
Sevca Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Souhlasím s Jonasem tento díl nebyl nic moc ohledně děje, to že je zachránili a všichni kolem umírali je pochopitelný ale nezáživný. :wink:

Příspěvek 29.7.2006 11:09:16
Marty Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jo ale zase se nemuzete stezovat ze vsetci zemrou a SG 1
len tak prezila > VEd len Danny zemrel 2 razy
to je dost na celych 20 sezon
[img][http://img205.imageshack.us/img205/7852/sourcetb9.gif]http://img205.imageshack.us/img205/7852/sourcetb9.gifhttp://[/img]

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách