Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.7.2006 - Stargate Trilogy

22.7.2006 - Stargate Trilogy

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 22.7.2006 11:12:53
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 22.7.2006 11:17:18
Oblaty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

takze za 1.bude to nieco ine nez sme zvyknuti z SG-1, kedze by tam mali hrat povodni herci z filmu a za 2.Saix nemalo by to byt v SG-1 projecte kedze to nema absolutne nic spolocne s SG-A? :lol: To ma len tak napadlo tak ma neukamenujte :?

Příspěvek 22.7.2006 11:17:22
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tohle jsem nečekal, bude to zvlaštní filmy (pokud vyjdou) v rozporu se seriálem :shock:
Obrázek

Příspěvek 22.7.2006 11:17:34
Hawlas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Wow... to zní teda... zajimavě... a divně...
Hawlas

Příspěvek 22.7.2006 11:25:55
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Oblaty píše:
takze za 1.bude to nieco ine nez sme zvyknuti z SG-1, kedze by tam mali hrat povodni herci z filmu a za 2.Saix nemalo by to byt v SG-1 projecte kedze to nema absolutne nic spolocne s SG-A? :lol: To ma len tak napadlo tak ma neukamenujte :?

budu kamenovat :D protoze harry je nespis nekde v tahu a zbytecne byste jen kvuli spravnemu zatrideni novinky cekali na informace vecnost!! a navic kdyz ten film nema mit nic spolecneho s pozdeji vzniklymi serialy SG1 a Atlantis, tak nevidim duvod proc by to nemohlo byt taky tady...
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 22.7.2006 11:29:34
Oblaty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ale vyberaj male kamene :offtopic: a potom nech to harry da aj na SG-1 project nie? Kedze to ma/nema s oboma spinn-offmi nic spolocne :lol:

Příspěvek 22.7.2006 11:42:08
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

vždyt film z 94 skončil dobře ne ??? tak v čem chtěl pokračovat a nyvíc by to bylo blbý protože SG1 v podstatě pokračuje

Příspěvek 22.7.2006 11:48:21
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No, to teda nevím :? Byla bych mnohem radši, kdyby na točili něco s SG-1 související. Nechápu, proč najednou chtějí navazovat na film, když už na něj navazuje SG-1. Je to vážně divný

Příspěvek 22.7.2006 12:03:38
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

bob 1 píše:
vždyt film z 94 skončil dobře ne ??? tak v čem chtěl pokračovat a nyvíc by to bylo blbý protože SG1 v podstatě pokračuje

Na film už dávno navázalo myslím pět knih, které byly sepsané právě myslím z těch scénářů.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 22.7.2006 12:17:04
Lord.Guru Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já nevím, ale já už si zvykl jak sevyřešilo pokračování filmu a tím myslím SG-1 a to bylo vyřešeno naprosto dokonale!! A teď najednou zase změna z RDA na Kurta Rusela? To mi nějak nevyhovuje + ve filmu neměly tušení že brána vede ještě někam jinam než na Abydos!!! Tak opravdu nevím!! :-(

Příspěvek 22.7.2006 12:21:56
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mě se to moc nelíbí. První film byl skvělej, jenže teď když mi naservírujou něco úplně jinýho...to je prostě divný. Já alternativní reality zas tak moc nemusim, mám ráda jednu. Ani alternativní SG1, SGA teamy či cokoli. Nelíbí se mi, že film má být úplně něco jiného, co je v rámci propojení děje naprosto bezcené.
Nevim, třeba to nemusí být špatné...bude dobrej příběh, herci (hmm...ale Russel, i kdyby začal vtipkovat...:?, nebude to ono), výprava, efekty, atd...prostě je to "něco jinýho" :?
Já chci film navazující (jj, jasně "tak si ho vysni"...taky jo, jdu zase spát :?)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.7.2006 12:31:02
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no jestly to natočej tak to bude solidná guláš ty lidi co to neznaj tak se do toho zamotaj nevim když si to představim tak to bude fatk guláš ale třeba ty filmy budou zajímavy nevim

Příspěvek 22.7.2006 12:39:24
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Jenom za ten nápad bych střílel - jak to mohlo někoho napadnout? To je totální hovadina - tím schoděj celej seriál

+ film byl strašná ptákovina a ještě k tomu další díli to potěž
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 22.7.2006 12:48:47
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zdá se mi to, nebo si fakt tak málo lidí uvědomuje, že kdyby nebyl film (kterej byl dobrej), nebyl by ani seriál??? A jestli chce tým který udělal film pokračovat, tak já řikám do toho. Minimálně ze slušnosti. Navíc je Devlin natolik dobrej a zkušenej scénarista, že by z toho nemusel udělat ani ten guláš.
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 22.7.2006 13:02:38
gmakov Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
Jenom za ten nápad bych střílel - jak to mohlo někoho napadnout? To je totální hovadina - tím schoděj celej seriál

+ film byl strašná ptákovina a ještě k tomu další díli to potěž

Naprosto souhlasím, sakra film dopadl dobře tak co chtěj. Tak vono uběhne celkově 11 sezon a další 2 se právě vysílají a oni udělají film, který se toho vůbec nebude týkat, kriste tohle fakt přehání, já bych to bojkotoval, proč třeba neudělají film, který by to 10.sezoně zakončil SG1 a pokračovalo by jen SGA, ale takhle :x :evil: :roll: :? :puker: :pukel: :thumbsdown: :shooting: :ban:

Příspěvek 22.7.2006 14:42:23
Lord.Guru Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taak to prr, žádní zakončování SG-1!! Na to je ještě brzy!!! Nikam nepospíchejte s ukončením!!!! Byla by to hrozná škoda!!
SG-1 by měla zkončit společně s Atlantis!!! Už jen proto že se prolínají!!! Tak aby to mělo nějaký efekt!!!

Příspěvek 22.7.2006 14:46:38
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nechcem film bez RDA!

Příspěvek 22.7.2006 15:12:39
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tohle celé je opravdu dost divnné :roll: nevím co si o tom mám myslet, určitě bych ty filmy rád viděl ale bude to fakt něco jak alternativní realita s tipickym americkym chováním Kurta no film který tohle všechno začal byl na svou dobu skvělej ale pokračování po 12ti letech. Naštěstí moc nevěřím v blízkou realizaci těchto filmů :arrow: tak jsem v klidu.
Obrázek

Příspěvek 22.7.2006 17:34:25
seth Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak to bych teda fakt rad vedel, jak z toho chtej vybruslit. Bud to bude totalni hovadina a nebo se jim podari nejak zazrakem vymyslet dej, ktery nebude ovlivnovat SG-1 ani Atlantis.
No kazdopadne sem fakt zvedavej na vysledek

Příspěvek 22.7.2006 17:45:31
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Z toho se nedá vybruslit - tím prostě zrušej celej seríál.
Todle je prostě nelogický jedinou možnost by měli kdyby natočili remake (nevím jestli se to tak píše) STARGATE kde by byl RDA s jeho hláškama a tády dády dá...
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 22.7.2006 17:49:16
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Remaky ne...:)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.7.2006 18:09:26
seth Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Remaky ne...:)

Jen ne remake a hlavne ne Stargate, to by tak leda zhovadili
Buďme chytří, blbých je dost !!

http://bux.to/?r=setik

Příspěvek 22.7.2006 18:24:21
Shorty

Odpovědět s citací

seth píše:
tak to bych teda fakt rad vedel, jak z toho chtej vybruslit. Bud to bude totalni hovadina a nebo se jim podari nejak zazrakem vymyslet dej, ktery nebude ovlivnovat SG-1 ani Atlantis.
On to prave bude dej, ktery se serialem nebude mit pranic spolecneho. Naprosta alternativni realita. Brana bude asi mit opet jen 7 symbolu, bude mit zrejme kazda jine symboly, pokud jich bude vic...

Příspěvek 22.7.2006 18:36:20
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Naprosto ROFLózní by bylo, kdyby po tom rozdělení natočila SG-1 (kéž by to ukončili) třeba dvoudíl, kde by popsali děj filmu s Danielem a RDA :lol: něco jako remake filmu, obarvený RDA, učelaný Shanks, atd.. Po Moebiovi bych se ani nedivil ..
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 22.7.2006 20:29:27
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

seth píše:

Súhlasím, pretože ten režisér vyhlásil úplnú hovadinu že chce pokračovať na dej prvého filmu, a tam majú byť goaldi...
so seriálom to nemá vôbec súvisieť.
A neviem ako by to vyzeralo že vo filme by bojovali s goaldami, a v seriály s ori.

A ešte jedna vec že ak by tam bol Russel, Spader, tak by to bolo neférové voči hercom z sg1, ktorý sa zaslúžili že ten film bude.

Takže ja som tiež názoru ako tu už niekde bol že nech to bez rda... ani nie je.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM