Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 28.8.2005 - české titulky k SG-1 9x07

28.8.2005 - české titulky k SG-1 9x07

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 28.8.2005 21:53:44
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak to bylo hoodně rychlý :wink:
Ste dobří akorát že s mi to ještě nestáhlo :?

Příspěvek 28.8.2005 22:05:32
specnaz

Odpovědět s citací

skvělé fakt smekam

Příspěvek 29.8.2005 08:39:19
Návštěvník

Odpovědět s citací

stránka o hře stargate the alliance http://stargate-the-alliance.aktualne.cz/

Příspěvek 29.8.2005 09:21:11
virtual

Odpovědět s citací

Polští kluci jsou ještě rychlejší, mají to do druhého dne. Ale i tak Vám díky. Protože čekání na Atlantis je deptačka. Jsem zděšen, že budou vysílat co 14 dní 2 díly Atlantisu. To si pak počkáme týden na titulky :x

Příspěvek 29.8.2005 10:45:15
peetter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

virtual píše:
Polští kluci jsou ještě rychlejší, mají to do druhého dne. Ale i tak Vám díky. Protože čekání na Atlantis je deptačka. Jsem zděšen, že budou vysílat co 14 dní 2 díly Atlantisu. To si pak počkáme týden na titulky :x

Nejsou...vychyzi to v sobotu a my mame titulky v nedeli...coz je taky druhej den

!!BTW. titulky k atlantisu uz taky mame

Příspěvek 29.8.2005 13:28:08
Jack

Odpovědět s citací

myslim ze posledni dobou kvalita titulek vyrazne stoupla!!! ale fakt titulky sou ve verzi 1.00 a nenasel sem tam chybu fakt hodne drsny....

vite anglictine jakz takz roumim.. klidne bych se na to juknul bez titulku to by me poblem nedelalo.mluvi docela jednoduse a hrave to prelozim

no ALE jak tam prijde carterova,MCkai,ZELENKA, a podobni borci a zacnou se tam hadatat a zacnou mluvit tou fyzikovou reci to je uplne konec uplne ztracim paru o cem se bavi aji v cestine to zni trochu slozite ... ty diry, pole vseho druhu, zareni... no jak carterova otevre hubu tak sem vyrizenej..

moc by me zajimalo jak to ti hosi delaj..vzdyt to prelozit musi byt SAKRA tezke!! :D

Příspěvek 29.8.2005 13:40:20
M4r3k Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jack píše:
myslim ze posledni dobou kvalita titulek vyrazne stoupla!!! ale fakt titulky sou ve verzi 1.00 a nenasel sem tam chybu fakt hodne drsny....

vite anglictine jakz takz roumim.. klidne bych se na to juknul bez titulku to by me poblem nedelalo.mluvi docela jednoduse a hrave to prelozim

no ALE jak tam prijde carterova,MCkai,ZELENKA, a podobni borci a zacnou se tam hadatat a zacnou mluvit tou fyzikovou reci to je uplne konec uplne ztracim paru o cem se bavi aji v cestine to zni trochu slozite ... ty diry, pole vseho druhu, zareni... no jak carterova otevre hubu tak sem vyrizenej..

moc by me zajimalo jak to ti hosi delaj..vzdyt to prelozit musi byt SAKRA tezke!! :D

Jde vidět, že tě teoretický Fyzika nebaví, když tomu nerozumíš ani v Češtině :-)

Příspěvek 29.8.2005 14:25:43
peetter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

je pravda, ze se snazime uz ve verzi 1.00 nemit gramaticke chyby a pokud vyjde dalsi verze bude to jen kvuli nepresnostem v prekladu

Příspěvek 29.8.2005 15:47:19
Jack

Odpovědět s citací

ne ze by me fyzika nebavila ale snad si nemyslis ze to co tam ikaji je pravda.. je to vsecno vymysleny... sice neco z reality maj al to ostatni...

Příspěvek 30.8.2005 16:46:38
Whill

Odpovědět s citací

Jack píše:
ne ze by me fyzika nebavila ale snad si nemyslis ze to co tam ikaji je pravda.. je to vsecno vymysleny... sice neco z reality maj al to ostatni...

No, ja bych zrovna netvrdil, ze vetsina veci souvisejicich s fyzikalnimi jevy je ve Stargate vymyslena. Zpravidla je to polemika s ruznymi variantami ruznych hypotez a teorii ...alespon pokud mohu mluvit za SG-1 protoze z Atlantisu jsem zatim nevidel zadny dil, nevybyva nejak casu :(
Jinak pro mne osobne serie Stargate predstavuje prvni TV serial, ktery lze smele oznacit za sci-fi, coz o StarTreku apod. radoby sci-fi serialech se rici rozhodne neda, a prave v tom je pro mne Stargate vyjimecna.

Zpět na SGA-PROJECT.COM