Konečně jsem to viděla, to byla doba. No tak teď můžu s klidným svědomím říct, že se mi SGA opravdu líbila víc. Nejde o akci nebo tak, ale myslím, že SGA má co napravovat po druhé sezóně a líbí se mi směr, jaký nabrala. SG1 prostě pokračuje v nastoleném tempu.
Ale jak jsem se někde dočetla, že Ronon reagoval zase hloupě v SGA...tak asi mi něco uniklo, ale co to má Bra´tac s tou hrdinskou smrtí? Proč nasměroval loď na loď Ori, když ji nemohli poškodit? Akorát tak přišli o další loď a teď mají houby a dvojitý průšvih na krku (zatím, pořád si myslí, že k nim letí Wraithové). Tentokrát jsem musela souhlasit s Michellem, že nemá cenu umřít takhle, když stejně prohrají.
Ale nějak se mi začala líbit ta myšlenka, že by se k nám Wraithové fakt dostali. To by po nich asi nakonec museli házet kameny, protože jsme jaksi bez lodí

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.