Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.7.2006 - spoilery 301|02

6.7.2006 - spoilery 301|02

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 06.7.2006 12:14:05
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news

NO MAN'S LAND

Po dočasném spojenectví s Wratihy, musí tým najít způsob jak zastavit Wraithy mířící na Zemi. Weirová nařídí Caldwellovi zaútočit na wraithskou loď Deadalem a Orionem, poté je pro případ selhání odvolána na Zem.

Sheppard, kterému se podařilo přežít v jeho F-302 shované pod trupem wraithské lodi, je nucen spoléhat se na nyní odsunutého Michaela při záchraně vězněného McKaye a Ronona. Těm se samotným podařilo uniknout z jejich kokonového vězení s plánem na samotáž lodi.

Všechny plány ale zkolabují ve chvíli, kdy Deadalus a Orion zahájí palbu na Wraithskou loď v době, kdy jsou stále ještě Sheppard, Mckay a Ronon na lodi.

MISBEGOTTEN

Po úspěšné likvidaci lodě, přeměnou wraitské posádky na lidi pomocí retroviru, se tým vrací zpět na Atlantis společně s lidmi zachráněnými ze stáze. Mezitím Weirová pokračuje v obhajobě svého vedení, vedeného proti ní Richardem Woolseyem.

Během zkoumání wraithské lodi, které se úspěšně zmocinili a při kterém se snaží obnovit její původní (funkční) stav, zjišťují, že wraitští vězni nemohou být vězněni donekonečna a tak se rozhodnou je osvobodit a přemístit na jinou planetu. Sami jim pak sdělili, že byli vystaveni virové nákaze a proto musí být izolováni.

Sheppard a Dr. Beckett zůstávají na planetě, aby dohlédli na lidské Wraithy včetně Michaela, avšak v momentě kdy spatří wraithskou loď blížící se k planetě, musí tým ve snaze udržet Atlantis v tajemství, rychle jednat.

Po přečtení těchto dvou spoilerů a zvláště toho druhého, kde jsem se dozvědel rozuzlení toho prvního, Vás ještě více nabádám a na kolenou prosím :) vemte ty překlady spoilerů někdo za mě. Je tu spousta lidí co je číst chtějí, ale zrovna já mezi ně nepatřím. Sice mi občas pomůže Klenotka, ale ta taky nemá čas pořád. V případě zajmu mi napište soukromou zprávu.
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 06.7.2006 12:21:02
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

a Saixi myslíš jako překlad spoilerů?

///EDIT by Saix: jj.. ale ohledne tohohle piste sz at to tu zas neni chaoticky :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.7.2006 13:20:57
gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

aa tak to vypadá velice dobře, utok na wraithskou lod dvouma našema to bude nádhera ... ale jak tak čekám tak v poslední chvíli klasicky je transportují pryč takový klišé už ... :roll: škoda, že tam nikde nevidím Zelenku, ale snad tam bude někde

Příspěvek 06.7.2006 22:53:54
SGCSGA

Odpovědět s citací

Do kelu!Prečo furt citam tie spoilere? :? :D

Příspěvek 07.7.2006 00:27:38
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak jsem začla číst i tenhle spoiler...a uvědomuju si, že premiéra je za chviličku...tak bych neměla...musim mít silnou vůli :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 14.7.2006 06:35:35
Killernik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Můžeš napsat odkud bereš ty spoilery v EN?

Zpět na SGA-PROJECT.COM