Tak až dneska jsem měl možnost si to vyzkoušet a dojmy z první mise? No zezačátku jsem byl opravdu lost z toho ovládání, ale postupem času to bylo už lepší. Grafika je celkem pěkná, lodě jsou vymodelované solidně ale vylepšit by si zasloužili některé textury okolí a planet. Ale atmosféru to má pěknou, když jsem se dostal do boje s více lodičkama a dokonce se i trefoval bylo to fajn. Tak uvidím jaké to bude dál.
EDIT 15.6:Musím říct, že z těch buggů umírám

A to i přesto, že sjem si nahrál patch, který ty nejhorší odstranil a nahrál si utilitku abych mohl ve hře používat save.
Ale dostala mě mise, ve které musíte zničit ten velký ''úlomek'' ze slunce, což se hraje neuvěřitelně špatně, ale budiž. Když jsem přišel trochu jak na to, tak jsem do kolo udělal, co se ale nestane, další mise se prostě nenačte korektně, takže mě to vyprdne do hry bez jakéhokoliv úvodu a bez
mission objectives!!! Takže misi nejde dohrát i kdybych nasnadě přišel na to co mám dělat.
Asi to vidím na to, že si tam už nahraju ty mody, které ve hře vylepšují snad všechno, přidávají X nových lodí, map. To by snad ještě mohlo stát za to.
Mody zde:
http://legacy.filefront.com/
já si sosol ten velký ultimate co má asi 600MB, to už by s hrou mělo něco provést.