JJ maji to takove skombinovane, ja uz sem totaky skoumal jak sem se na ten dil dival. A abych jeste dodal to s tou Novou, tak jim teda taky moc neverim, nastesti uz mam skoro vsechny dily stahnute a dodivam se na to behen tydne
Tak jsem se dnes s přítelkyní koukal na prvních 6 dílů páte sezóny. V 5x06 Lois unesly a vytiskyli jí falešný pas, aby jí mohli dostat ze států. Přítelkyně si všimla něčeho zajímavého na tom pase, všimnete si toho taky ??
No na fotce má ůplně jiné oblečení. vždyť měla červené šaty jak jí fotily.
Nedavno jsem dokoukal 5. radu a fakt je to vic a vic lepsi. zaver me sokoval skoro stejne jako u BSG. Jeste pockat asi 95 dni do 6x sezony ale stim mi pomuze SG
No ten závěr byl prostě špica.Nic lepšího tam nemohli udělat.Kéž by se jen v 6 sérii dali dohromady Clark s Chloe...No ale teď jsem stejně četl,že jednou z dalšíh hlavních postav v 6 sérii bude její kluk.No pěkný.Jinak jsem zvědav jak se z toho vězení dostane.Myslim si že ho osvobodí Lionel.Jako že se Jor-el převtělí zas do Lionela a tak.Byl by to mazec.No každopádně si myslim že bude muset prostě na tu Zemi pak nějak doletět a konečně se pořádně prolítne.Kéž by.
O´neill:"I didn´t leave, because I have rather die myself...than lose Carter."