Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 5.4.2006 - The Real World

5.4.2006 - The Real World

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 05.4.2006 10:29:56
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news

Dr. Weir se probere v sanatoriu poblíž Washingtonu jakožto oběť tragédie, což má za následek její špatné duševní zdraví. Brzy se setká s Dr. Fletcherem, soucitným mužem kolem třicíti, který se snaží léčit její psychózu. Elizabeth zjišťuje, že byla v bezvědomí několik dní.

Ovšem ještě více je ohromena, když jí je sděleno, že vše co ví o Atlantis, její expedici a Stargate programu je jen výplod její fantazie.

Elizabeth cítí, že je něco v nepořádku a nakonec se její domněnka potvrdí -- svět kolem ní je jen imaginární, navozený hypnózou. Jejím vědomím je manipulováno zlou bytostí, ve snaze ovládnout ji.
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 05.4.2006 10:35:59
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To zní dobře.Vypadá to jako epizoda zaměřená na Elizabeth, doufám, že to nezkazej

Příspěvek 05.4.2006 10:48:35
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Vypadá to hodně dobře. Ale něco mi to strašně připomíná...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.4.2006 10:50:53
tRover Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: Právě jsem chtěl napsat, že mi to hodně připomíná Home...
[img][images/thumbs/tRover_czechnationalicehockeyfan.jpg]images/thumbs/tRover_czechnationalicehockeyfan.jpghttp://[/img]

Příspěvek 05.4.2006 11:34:42
Návštěvník

Odpovědět s citací

Zajímavý ale proč jen scénaristi brakujou sami sebe vzdyt to bylo v díle Recknonig jak tam Daniela to imaginárního světa dostala repli Carterová. zvláště když má tahle epizoda navazovat na to kde se objeví ti lidští "nový staří replikátoři"
nemůžu pochopit že maj tak omezenou představivost ! :(

Příspěvek 05.4.2006 12:29:43
merlin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Asi to bude hodně podobný, jako v díle home, mohli vymyslet něco lepšího, ale proč ne. Aspoň něco, ne? :lol:
Save the cheerleader, save the world.

Příspěvek 05.4.2006 14:05:17
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To mi něco připomíná...:lol: a nejen jednu epizodu :)
Ale fain...zaměřeno na Elizabeth, to se mi líbí. Doufám, že je to dobře napsaný...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 05.4.2006 14:08:18
Návštěvník

Odpovědět s citací

Já ty spoilery snad radsi nebudu cist,je to cimdalvic horsi...Jenze jak se znam tak se stejne budu divat i na ty nejstupidnejsi epizody viz tato,protoze tohle tu fakt uz nekolikrat bylo!Uz asi fakt nevi co noveho vymyslet,tak se opakuji,jen s jinymi postavami :evil:

Příspěvek 05.4.2006 16:36:39
Návštěvník

Odpovědět s citací

Hlavně že tam bude RDA :D

Příspěvek 05.4.2006 16:37:19
Aiden_Ford Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To sem psal já nějak mi to vypadlo :(
[img][images/thumbs/Aiden_Ford_032uv7.png]images/thumbs/Aiden_Ford_032uv7.pnghttp://[/img]
[img][images/thumbs/Aiden_Ford_barstargate2az8.gif]images/thumbs/Aiden_Ford_barstargate2az8.gifhttp://[/img]
[img][images/thumbs/Aiden_Ford_atlantisuserbaryr9.jpg]images/thumbs/Aiden_Ford_atlantisuserbaryr9.jpghttp://[/img][img]images/broken_link.gif[/img]

Příspěvek 05.4.2006 16:44:29
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ještě někomu to připomíná trpaslíkovský Návrat do reality?
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 05.4.2006 16:54:54
merlin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak trochu. :lol: :lol:
Save the cheerleader, save the world.

Příspěvek 05.4.2006 16:56:04
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Raynor píše:
jo tak tošičku
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 06.4.2006 09:05:39
Drc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Raynor píše:

Tak obávám se, že takových kvalit to nedosáhne...

RE:

Příspěvek 06.4.2006 13:33:18
Best Fanda :D

Odpovědět s citací

No nevim, podobnych dilu uz jsme meli moznost shlednout nekolik, asi to bude dalsi z tech levnejsich dilu. Alespon se neco vice dovime o dalsim znepratelenem druhu :)

Příspěvek 07.4.2006 04:27:37
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já nevím, vypadá to děsivě neoriginálně, zase to půl dílu bude jakože vypadat, že je to skutečnost a pak se ukáže že není, ale snad to udělají dost dobře, aby se na to dalo koukat. Třeba na jinak hrozné Grace bylo pěkné, že člověk opravdu nevěděl, jestli je Carterová v umělé realitě a nesmí opravit loď nebo jestli je to realita a musí ji oporavit co nejdřív.
Jen se bojím aby je zase Weirová všechny nezkopala :roll:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 07.4.2006 11:33:23
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No jo, taky jsem ze spoilerů zklamaná. Nejen z těch nových "strašných" nepřátel, ale i z toho mixování s příběhy s SG1. Ta tu nebude pořád a co budou dělat potom? A tahle epizoda je moc podobná několika z SG1 a taky z jiných seriálů. Člověk může namítnout, že co mají pořád vymýšlet. Ale kdyby se trochu snažili, tak by určitě vymysleli daleko lepší příběhy. O Torri se v téhle epizodě nebojím, ta je výborná a určitě to pro ní bude zase výzva. Ale obávám se, kam může vést její vývoj v trojce, po těch kravinách, co dělala ve dvojce.
Zatím pozitivně na mě působí jen pár epizod, jako Sateda, i když i tam je pár věcí, které bych jim vytkla jako chyby, kterých se dopouštěli ve druhé sezóně. Ale bude to pro dobro postavy a to se počítá. Pak ta epizoda o Jeannie McKay, o níž toho zatím moc nevíme. Ale myslím, že někdo říkal, že s Jeannie do dalších epizod nepočítají, tak se bojím,aby z toho nebylo nějaké slzavé údolí.
Ale nesuďme předčasně, třeba to bude dobré. Snažím se nic moc nečekat a možná o to budu víc překvapená.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.6.2006 15:31:06
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak to bude absolutně zmrvenej díl

Já jí nesnáším a ted tam bude na celou epzodu no to potěž
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 09.6.2006 17:30:26
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
No jo, taky jsem ze spoilerů zklamaná. Nejen z těch nových "strašných" nepřátel, ale i z toho mixování s příběhy s SG1. Ta tu nebude pořád a co budou dělat potom? A tahle epizoda je moc podobná několika z SG1 a taky z jiných seriálů. Člověk může namítnout, že co mají pořád vymýšlet. Ale kdyby se trochu snažili, tak by určitě vymysleli daleko lepší příběhy. O Torri se v téhle epizodě nebojím, ta je výborná a určitě to pro ní bude zase výzva. Ale obávám se, kam může vést její vývoj v trojce, po těch kravinách, co dělala ve dvojce.
Zatím pozitivně na mě působí jen pár epizod, jako Sateda, i když i tam je pár věcí, které bych jim vytkla jako chyby, kterých se dopouštěli ve druhé sezóně. Ale bude to pro dobro postavy a to se počítá. Pak ta epizoda o Jeannie McKay, o níž toho zatím moc nevíme. Ale myslím, že někdo říkal, že s Jeannie do dalších epizod nepočítají, tak se bojím,aby z toho nebylo nějaké slzavé údolí.
Ale nesuďme předčasně, třeba to bude dobré. Snažím se nic moc nečekat a možná o to budu víc překvapená.

Vidím že tu niesom jediný s istým názorom, a čo je najhoršie ja tu podobnosť nevidím len u jednej epizódy, ale dokonca u niektorých (viacerých)

Příspěvek 31.7.2006 13:48:07
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ach jo.. Sic máte pravdu tak jim dejte šanci a nejdříve to shlídněte než to budete kritizovat. Třeba bude spracování natolik dobré že to předčí i neoriginalitu pointy.
KREE! Neslyšeli jste? řek jsem KREE!!

Příspěvek 31.7.2006 14:36:24
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já se musím přiznat, že jsem trochu změnila názor. Potom, co vyšly fotky a potom, co Martin Gero a ostatní říkali, že se zaměřují na postavy.
A navíc myslím, že tohle bude perfektní příležitost pro Torri, kterou se pokoušejí nějak křečovitě polidštit v prvních dvou epizodách. Tohle by mohlo být fajn, obzvášť, když je vidět, jak si Torri každou svou roli "mimo" dost užívá (Long Goodbye, Irresestible).
Asi mě trochu nakazili na Lapiduchu, kde kritizují všechno a všechny. Pokusím se toho vyvarovat a nekritizovat něco, co jsem ještě neviděla.

Příspěvek 31.7.2006 20:45:20
Marty Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jo na lapiduchu sa vyskytuje vysoce nakazliva choroba
" nezhednialekritizujiada"
[img][http://img205.imageshack.us/img205/7852/sourcetb9.gif]http://img205.imageshack.us/img205/7852/sourcetb9.gifhttp://[/img]

Zpět na SGA-PROJECT.COM