Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 20.8.2005 - SG-1 9x06 a SGA 2x06

20.8.2005 - SG-1 9x06 a SGA 2x06

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 21.8.2005 17:10:36
CZJesus

Odpovědět s citací

Cim se lisi ty verze ? Eztv a vtv ?

Doufam ze to neni hloupa otazka :)

Příspěvek 21.8.2005 18:53:01
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

CZJesus píše:
Cim se lisi ty verze ? Eztv a vtv ?

Doufam ze to neni hloupa otazka :)

No líší se jenom v tom, že jeden z nich má výc lidí, takže se ten s více lidmy co to má se stáhne rychleji. Ale pokud nemáš 1Mb/s tak to asi ještě nepoznáš :D

Příspěvek 22.8.2005 13:22:56
martas

Odpovědět s citací

můžete mi někdo pomoct - stahuju přes P2P sít - pře program Bear Share - vždy sem měl nový díly stáhnutý během soboty, ale ted to nechce jet a ukazuje mi to dobu stahování 172 dní - a přitom mám připojení 1MB/sekundu (mimo to dneska sem stáhnul film -700 MB za tři hodky) - tak nevim jakto že mi to nejede - jak se používají ty Torent linky - blbá otázka ale já to nevim :D

Příspěvek 22.8.2005 13:26:08
martas

Odpovědět s citací

je možný že to je až tak zatížený - ale nikdy to tak nebývalo - prosíííííím pomocte už čtu zoufalstvím jen titulky - a vypada to asi dost dobře (podle těch titulků) :x :D :x

Příspěvek 22.8.2005 16:08:39
Tux88

Odpovědět s citací

www.mininova.org - to je vyhledavac torrentu a potrebujes klienta - azureus - stahnes si ten torrent a otevres ho v klientovi a to je vse - uz se to bude stahovat, teda hned po instalaci asi bude potreba azureus nastavit, ale je to primitivni...

Příspěvek 23.8.2005 08:59:47
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tux88 píše:
www.mininova.org - to je vyhledavac torrentu a potrebujes klienta - azureus - stahnes si ten torrent a otevres ho v klientovi a to je vse - uz se to bude stahovat, teda hned po instalaci asi bude potreba azureus nastavit, ale je to primitivni...

tady je chyba při této instalaci azureus nejede vyhodí hlášku že potřebuješ Java, ale tu ti najde jako torrent (a ten nestahneš protože azureus nenajede). Na stránkách Azureus je někde odkaz na normální Java s instalací i pro Win. Ale můžeš si najít BitTorrent klienta jednoduššího na www.sdileni.cz tam to snad najdeš.

Příspěvek 23.8.2005 11:19:49
Tux88

Odpovědět s citací

Ja predpokladam ze javu ma snad kazdej a kdyz ne tak www.java.com

Příspěvek 23.8.2005 20:24:15
Dancelis

Odpovědět s citací

Plosím plosím titule k SGA 2x06 :(

Příspěvek 23.8.2005 21:07:27
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman