SG - Technology 15.díl
Sídlo odboje - Washington
23.února 2003 09:35
Por.Kent: Všichni jsou už připraveni, pan Edwards k nám poslal tři muže (ukázal jsem směrem na tři chlápky).
Plkv.Edge: Skvělé, každá pomoc je dobrá. Jak vám říkají ?
John: Já jsem John, tohle jsou Michael a Sayer, dostaneme vás k tomu komplexu, zbytek bude už na vás.
Plkv.Edge: Vyrazíme ihned.
John: Půjdeme podzemkou, tam jsme Replikátory ještě nepotkali.
Por.Kent: Doufám, že to tak zůstane, nepotřebujeme, aby o nás věděli dřív než budeme u komplexu.
Sayer: Neměj strach vojáčku, když nás objevý, tak je prostě nakopeme.
John: Tak jdeme.
- tým vyrazil na cestu podzemkou, po cestě na nikoho nenarazili
John: Tak a jsme tady. Právě se nacházíme asi 200 m od komplexu, támhle tím poklopem se dostanete na povrch, mi tady na vás počkáme a v případě, že nastanou problémy vás budeme krýt.
Plkv.Edge: Poručíku jděte se tam podívat a nahlašte situaci.
Por.Kent: Ano pane.
- por.Kent se vydal poklopem na povrch, zachvíli se ozvalo vysílačkou
Por.Kent: Jsem na dohled komplexu, cca 150 m.
Plk.Edge: Tak co vidíte poručíku ?
Por.Kent: Komplex není složen z bloků, ale z nějakého kovu. Na této straně komplexu nevidím žádné normální Replikátory, ale viděl jsem tady projít skupinku 6 Lovců, určitě si mě nevšimli. V okolí už nejsou žádné budovy, všechno museli rozebrat.
Plkv.Edge: Ok, počkejte tam na nás, hned tam jsme.
John: Opravdu tam chcete jít ? Určitě mají nějaké senzory a hlídky, která vás budou moci objevit.
Plkv.Edge: Někdo musí zjistit co se tam děje a taky chceme ten komplex zničit, ale zvenku to nepůjde.
John: Jak to chcete zničit ?
Plkv.Edge: Máme tady pár C4, doufám, že najdeme místa, kde vyvolají řetězovou reakci a ten komplex bude zničen.
John: No dobrá, kdyby jste měly problémy, tak nás zavolejte vysílačkou pokusíme se vám pomoci.
Plkv.Edge: Díky, ale doufám, že to nebude potřeba. Tak jdeme.
- tým se přemístil na pozici Por.Kenta
Plkv.Edge: Podejte hlášení.
Por.Kent: Nic neobvyklého se nedělo, ale ta skupinka Lovců tam prošla, určitě hlídkují, chodí v 50 sekundových intervalech.
Plkv.Edge: To je dost času na to, aby jsme tam prošli.
Por.Kent: Podle satelitních snímků by měl být vchod nedaleko osuď, musíme doufat, že tam nikdo nebude hlídat, ale myslím si, že nečekají žádné pokusy o vníknutí, takže tam snad nikdo nebude.
Plkv.Edge: Počkáme až tady ti Lovci znovu projdou a pak se vydáme ke vchodu.
- za pár sekund znovu prošla hlídka Lovců, tým se ihned vydal ke vchodu
- jakmile došli ke vchodu, tak zjistili, že ho opravdu nikdo nehlídá, vstoupili tedy do komplexu
- chvíli procházeli chodbami až narazili na místnosti, které vypadali jako vězení
Por.Kent: Tohle vypadá jako vězení. Podívejte se jestli tady někdo není.
Voják: Pane, tady je někdo, zřejmě spí.
Por.Kent: Tak ho vzbuďte, jdu tam.
- voják po tom člověku hodil tyčinku a ten se vzbudil
Neznámý: Cco jsste zač ??
Por.Kent: Jsme vojáci americké armády co tady děláte ?
Neznámý: Tto jje jen tvooje ddalšší hra, nnechmě už býýt.
Por.Kent: Jaká hra ? Kdo jsi ? Co se tady děje ?
Neznámý: Uuž jsme ti to řekll snnad stokrát, jjjsem Charlie, jsem jjen prodavač, nech mě bbýt.
Por.Kent: Já jsem poručík Kent, důstojník americké armády, přišli jsme zjistit co se tady děje, nejsme Replikátoři.
Neznámý: To je jjen hrra, necchte mě být.
Plkv.Edge: Zřejmě na něm dělají nějaké pokusy, asi se z toho zbláznil, neměli by jsme ho odsuď dostat ?
Por.Kent: Promiňte pane, ale tohle není náš úkol a jestli se ho pokusíme osvobodit, určitě se o tom dozvědí.
Plkv.Edge: Chystáme se to tady vyhodit do vzduchu, jestli se to povede, tak to nepřežije.
Por.Kent: To vím pane, ale zničení komplexu je přednější.
Plkv.Edge: Dobrá tedy, ale jakmile rozmístíme výbušniny, tak se pro něj vrátíme.
Charlie: Vvy nejste on ?
Plkv.Edge: Kdo je on ?
Charlie: Vypadá jako mi, ale je to jeden z nich, vždycky když se chce bavit, tak někomu z lidí strčí ruku do hlavy a hraje si s jeho myslí. Mě už to udělal mnohokrát.
Plkv.Edge: Cože ? Oni dokáží číst naše myšlenky ? To je teda skvělá zpráva.
Por.Kent: Charlie, chceme tenhle komplex zničit, jakmile rozmístíme výbušniny, tak se pro tebe vrátíme. Řekni mi ještě, je vás tady víc ?
Charlie: Bylo nás víc, ale postupně je někam odváděli, nikdo se už nevrátil.
Por.Kent: My se pro tebe vrátíme, jdi si lehnout a snaž se na sebe nepoutat pozornost, ano ?
Charlie: Ano pane.
Plkv.Edge: Jdeme dál.
- tým díl procházel komplexem, nenaraili na žádné Replikátory, pochvíli došli do dalších místností
Por.Kent: Pane, vidíte to co já ?
Plkv.Edge: Asi ano, ale to snad není pravda.
Por.Kent: Vypadá to tak, že je, oni tady zkoumají lidský mozek.
Plkv.Edge: Proč sakra ? Vždyť to jsou roboti.
Por.Kent: Nejsem sice expert, ale žádný počítač co jsme sestavily nedosahoval kapacity lidského mozku a jeho možností, možná Replikátoři chtějí zjistit co dělá lidský mozek tak výkoným, ale to je jen má spekulace.
Plkv.Edge: Aspoň víme co se tady děje. Necháme tady nějaké výbušniny a půjdeme dál.
- tým pokračoval dál, po cestě narazili na další prázdná vězení a laboratoře, pochvíli došli do nějaké haly, kde bylo zařízení, které vypadalo jak reaktor na výrobu energie
Por.Kent: Tohle to bude náš cíl.
Plkv.Edge: Rozmísti tady výbušniny, ale rychle ať můžeme vypadnout.
Por.Kent: Ano pane. ..... Hotovo.
Plkv.Edge: Fajn mizíme odsuď.
- za pár minut se tým vrátil do cely pro Charliho, ale ten tam nebyl
Plkv.Edge: Nejspíš ho odvedli na ty jejich experimenty.
Por.Kent: Tak to máme problém, jestli že můžou číst naše myšlenky, tak se o nás dozvědí. Musíme odpálit ty výbušniny dřív než zjistí, že jsme tady nějaké rozmístili.
Plkv.Edge: Takže rychle pryč, nechci to odpálit dřív než budeme v podzemce.
- tým se rozběhl směrem pryč z komplexu, doběhli až k východu, kde narazili na skupinku asi 6 Lovců, než si jich všimli, tak byl jeden z vojáků zabit a nastala přestřelka
- kulky nebyly proti Lovcům moc účinné, tak por.Kent mezi ně hodil granát, který dva z Lovců zničil
- energetické zbraně Lovců byly silné a měly velkou kadenci, další z vojáků byl zabit
- vojáci hodili další granáty a zničili další tři Lovce, ale v dálce bylo vidět, že se blíží další skupinka Lovců
Por.Kent: Tohle nemá cenu, musíme pryč.
Plkv.Edge: Souhlasím, rychle k poklopu, zavolejte těm třem ať nás kryjí palbou.
- vojáci se začali pomalu přesouvat k poklopu, z kterého zatím vylezli John, Michael, Sayer a začali je krýt palbou
- při ústupu byl Plkv.Edge zazaen salvou z Lovcovi zbraně
Por.Kent: Sakra, to snad ne, plukovníku jste v pořádku ?
John: Je mrtvý, rychle se stáhněte do podzemí.
Sayer: Proč se stahovat ? Já ty hajzli vyřídím sám.
John: Hlavně klid Sayere, jejich moc i na tebe.
- Sayer vytáhl nějakou těžkou zbraň, vypadala vlastní výroby a vystřelil na jednoho z Lovců, který se při zásahu rozletěl do všech stran
Sayer: Jen pojďtě hajzlové já vám ukážu, kdo má větší kanón.
- všichni až na Sayera se stáhli do podzemí.
Por.Kent: Sayere, pojď sakra dolů ať to můžu odpálit.
Sayer: Už jsem sejmul tři, ještě aspoň jednoho.
- jen to Sayer dořekl, tak poslal dalšího Lovce do věčných lovišť a skočil zpět do podzemí.
Por.Kent: Tak bacha, všichni se někam ukryjte. Odpaluji to.
- jakmile Por.Kent zmáčkl tlačítko, tak se ozval ohlušující výbuch, země se zatřásla a najednou bylo ticho
John: Tak to vypadá, že přeci jenom jste ten komplex poslali doháje.
Por.Kent: Radši se o tom přesvědčím.
- por.Kent vylezli z pozemí a naskytl se mu pohled na díru v zemi, kde předtím stával komplex, jakmile se pokochal výhledem, tak se vrátil zpátky dolů
Sayer: Tak co vojáčku ?
Por.Kent: Komplex byl zničen.
John: To je první skvělá zpráva, kterou za poslední měsíc slyším.
Por.Kent: Ale ztratil jsem tři muže.
John: Je mi líto vašcih mužů, ale odvedli skvělou práci.
Por.Kent: Musíme se vrátit do krytu, odvěďte nás zpět k autům.
John: Jistě, jdeme zpátky.
Konec 15.dílu.
Naposledy upravil
Sirius dne 05.7.2006 14:19:07, celkově upraveno 1
Za blbost se platí.