Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.8.2005 - nabídka spolupráce

22.8.2005 - nabídka spolupráce

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 22.8.2005 15:59:37
simpanc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vypadá to dobře, snad se někdo professionální toho ujme.

Příspěvek 22.8.2005 16:07:18
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

simpanc píše:
Vypadá to dobře, snad se někdo professionální toho ujme.

nikdo netvrdi ze to musi byt vylozene profesionalni, to ani tento web neni :D... to abych predem vsechny nevystrasil... ale nechci aby to vypadalo jako nejaky amatersky web o sg, kterych je na netu spousta.. proto by i postacilo prave to pojeti serialu az od 9.rady kde nastal nemaly zlom v deji...
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 22.8.2005 17:15:17
Chaotic Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Hezký topscreen :D
Až je někdy (jestli) budete mít dokončené, hodil by se nějakej hezkej velkej banner na přeskočení na "sesterskou" stránku...
A jen malinký dodatek k vizáži této stránky, kterého jsem si dnes všiml: jak je tu vlevo nahoře ta část brány s tím zámkem, tak ta dolní část zámku je tam trochu, jako pěst na oko ;) (viz. moje foto vlevo)
[img][http://www.anis.xf.cz/ban.gif]http://www.anis.xf.cz/ban.gifhttp://[/img]
Vše je o úhlu pohledu...

Příspěvek 22.8.2005 17:28:09
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

doted mi to neprislo :D .. no mozna s tim tedy neco provedu...

Příspěvek 22.8.2005 19:55:08
Sirius Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Zdravím admina.

Koukal jsem na ten návrch o spolupráci. Nejsem žádný grafik, ani programátor, ale o bráné toho vím hodně. Mám všechny díly SG-1 a SGA. Mohu poskytnout obrázky, videa, texty nebo cokoliv co se dá v seriálu najít. Mám také poměrně dost času a většinou ho trávím na netu.
Za blbost se platí.

Příspěvek 22.8.2005 22:23:10
fixinko

Odpovědět s citací

a v com by spocivala praca toho kto sa ujme tej stranky? Keby som mal trochu viac casu tak sa toho ujmem, ale to by musel mat den aspon 30h, 24h je malo ;((

Příspěvek 22.8.2005 22:33:54
Stoneboy

Odpovědět s citací

Nejsem grafik ( pár jich celkem dobře znám ), WEB programuju celkem dost amatérsky ( bez redakčního systému, minumum scriptů ) ale o Stargate vím skoro všechno, mám všechny epizody, tři DVD sety se sezónami atd.... Takže myslím, že bych mohl pomoct. Navíc, už jsem se několikrát o strányk o SG pokoušel, ale prostě na to nemám know-how.

Příspěvek 23.8.2005 07:04:44
Tux88

Odpovědět s citací

Ja nejsem grafik - nemam pro to cit... Snazim se o programovani ale zatim to neni nic moc (zaklady DHTML)... A jsem dalsi v rade "znalcu" sg1 a sga... Muzu nabidnout ze se budu starat o "pribehovou cast" tedy recenze, hodonoceni a tak podobne... Ale mam takovej napad - existuje webova hra - Stargate Web Game - www.sgwg.net jsem vudcem rasy reetou... Takze pokud by jste meli zajem tak muzu podavat info o deni pribehu - o jeho kvalitach se muzete presvedcit zde - sgpedie.chmelic.net

Příspěvek 23.8.2005 13:03:14
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

takze pro vsechny stargate znalce ale netvurce :) klidne tu i nadale zanechavejte sve vzkazy, az se web dostane do faze naplnovani informacemi, jiste nepohrdneme zadnou pomoci... nyni se jiz na samotne strukture webu pracuje... a diky ze nas v tom nenechate samotny :D

Příspěvek 23.8.2005 13:53:39
Yuntao

Odpovědět s citací

Doufám ,že tam bude galerie plná dobrých fotek jako je takhle :D
http://www.perception.com.au/e3/0050.jpg

Příspěvek 23.8.2005 14:51:23
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Yuntao píše:
Doufám ,že tam bude galerie plná dobrých fotek jako je takhle :D
http://www.perception.com.au/e3/0050.jpg

no tak to poustni do galerie, ne?! :D

Příspěvek 23.8.2005 18:06:28
Pařan

Odpovědět s citací

kdyžtak můžu nabídnout své služby .. PHP, SQL, HTML jakbysmet ... především velký fanda SG a člověk s velkou fantazií. Kdybyste měli zájem, icq 39229552

Příspěvek 23.8.2005 21:43:47
Návštěvník

Odpovědět s citací

Saix píše:
takze pro vsechny stargate znalce ale netvurce :) klidne tu i nadale zanechavejte sve vzkazy, az se web dostane do faze naplnovani informacemi, jiste nepohrdneme zadnou pomoci... nyni se jiz na samotne strukture webu pracuje... a diky ze nas v tom nenechate samotny :D

hm na moju otazku si neodpovedal.... som sa pytal co vsetko by to zahrnalo...

Příspěvek 24.8.2005 11:33:33
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
Saix píše:

protoze nejsi zaregistrovanej tak se muzu jen domnivat, ze ta puvodni otazka je od fixinka... no co by asi zahrnovala :) tvorbu webu preci :D
kdyby to delal jen jeden clovek tak vse od grafiky a struktury az po samotny obsah... kdyz to bude delat vice lidi tak si to mohou rozdelit... kazdopadne jak jsem jiz rekl na grafice a strukture uz se dela... uvidime co z toho vyleze... takze momentalne nikoho nepotrebujem... ale hned jak bude potreba vplnovat web obsahem bude pomoc potreba, proto tu klidne zanechavejte sve kontakty.. ja se vam pak ozvu...

Příspěvek 24.8.2005 22:18:04
fixinko

Odpovědět s citací

Saix píše:
Anonymous píše:
Saix píše:

protoze nejsi zaregistrovanej tak se muzu jen domnivat, ze ta puvodni otazka je od fixinka... no co by asi zahrnovala :) tvorbu webu preci :D
kdyby to delal jen jeden clovek tak vse od grafiky a struktury az po samotny obsah... kdyz to bude delat vice lidi tak si to mohou rozdelit... kazdopadne jak jsem jiz rekl na grafice a strukture uz se dela... uvidime co z toho vyleze... takze momentalne nikoho nepotrebujem... ale hned jak bude potreba vplnovat web obsahem bude pomoc potreba, proto tu klidne zanechavejte sve kontakty.. ja se vam pak ozvu...

hej bola odomna:) som zabudol ze nie som registrovany :), aka znalost jazykov[jsp,php,java,java script,html,xml,xhtml,css(1,2),xslt...] a databaz [mysql,pgsql (viac nepisem preto lebo tie su moc exoticke;-))] je potrebna? Pytam sa cisto informativne kedze som viac na to programovanie ako grafiku:). Keby som nemal na krku jeden projekt tak by som to aj zobral, neham tu aj moj mail fixinko [at] bind [dot] eu [dot] org keby nieco :)

Zpět na SGA-PROJECT.COM