Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Firefly Serenity

Serenity

Firefly je dechberoucím příběhem vesmírných psanců, kteří se pohybují na...

Příspěvek 27.3.2006 14:25:38
kernel32 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jak se vám líbil film Serenity, lidi? A co byste chtěli vidět v případném pokračování? Osobně bych uvítal, kdyby se zápletka točila okolo Modrého slunce (takoví ti chlápci v modrých rukavicích, co šli po River). Myslím, že vztah Aliance s Modrým sluncem zůstává jednou velkou neznámou, vyskytují se spekulace, že právě Modré slunce celou Alianci zpovzdálí řídí, nebo že to byla právě tahle organizace, kdo ve skutečnosti rozpoutal válku s Nezávislými. Jaký je váš názor?

Příspěvek 31.3.2006 18:18:43
Kokeskoren Airman
Airman

Odpovědět s citací

No určitě by to bylo zajimavý jak ty navrhuješ snad bych jen dodal že "Modré rukavičky" :D Jdou po Rivers (sestra doktora) ale mohlo by dopadnout tak že Rivers by se jim pmstila koneckonců je doknalá na zabíjení. Jo a film byl supr a všem fanouškům sci-fi vřele doporučuji :-)

Příspěvek 03.4.2006 09:11:03
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmmm... velké střetnutí River vs. Modré slunce by se mi taky líbilo. :) Jenom aby se to nezvrhlo v klišé. Ale myslím, že to u Whedona nehrozí. :wink:

Příspěvek 28.4.2006 08:28:53
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak DVD Serenity vyjde za měsíc konečně i u nás, konkrétně 31. května. Už jsem moc zvědavý na avizovaný dabing, doufám, že si na něm dali záležet. :)

Příspěvek 28.4.2006 10:10:38
Raven Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kernel32 píše:
Tak DVD Serenity vyjde za měsíc konečně i u nás, konkrétně 31. května. Už jsem moc zvědavý na avizovaný dabing, doufám, že si na něm dali záležet. :)

Taky jsem zvědavý, i když osobně mám radši původní zvuk s titulkami. Jinak film se mi hodně líbí.
Every single Jedi, including your friend Obi-Wan Kenobi, is now an enemy of the republic.

Příspěvek 28.4.2006 12:56:54
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Pěkný film. Líbil se. Jak je to s chronologií? Ten film navazuje na seriál Firefly? (Ten jsem ještě neviděl - už ho mám stažený, ale není čas - dělám title na Farscape).
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 02.5.2006 10:54:32
Airman
Airman

Odpovědět s citací

John Skylark píše:
Pěkný film. Líbil se. Jak je to s chronologií? Ten film navazuje na seriál Firefly? (Ten jsem ještě neviděl - už ho mám stažený, ale není čas - dělám title na Farscape).

Přesně tak, Serenity je volným pokračováním seriálu a v podstatě uzavírá jeho děj. Asi jako PKW uzavírají děj Farscape. :wink:

Příspěvek 03.5.2006 15:39:32
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno nevím jestli ve filmu budou agenti s modrýma rukavicema, pokud si vzpomínám pozadí aliance ve filmu bylo trochu odlišné od serálové předlohy. Každopádně mě docela štve že v pokračování filmu nebude Wash :? skoda že ho nechali zemřít.

Příspěvek 04.5.2006 08:15:58
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevěš hlavu, tvůrci se nedávno nechali znovu slyšet, že když vznikne další pokračování, Wash i Book se v něm objeví. :)
Viz např.
http://www.serenitymovie.org/browncoats/forums/index.php?s=568e52d405c5d0ac40f95147f92fa4a6&showtopic=5716

Akorát by mě zajímalo, jak to chtějí udělat. Asi formou flashbacků...

EDIT: Odkazy do CODE! Shorty

Příspěvek 25.5.2006 08:59:24
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ha, třeba děj druhého dílu zasadijou před děj prvního? :roll:
Ale každopádně je to dobře že Wash a Book se tam objeví. :P
Hlavně ještě aby se co nejdřív objevil samotnej film :D

Příspěvek 27.5.2006 11:51:25
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dá se na Serenity koukat samostatně když sem předtim neviděl ten seriál? Já se sek a myslel že ten seriál navazuje na film, no sem blbej.

Příspěvek 28.5.2006 20:19:48
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
Dá se na Serenity koukat samostatně když sem předtim neviděl ten seriál? Já se sek a myslel že ten seriál navazuje na film, no sem blbej.

No já osobně si myslím že seriál na film nenavazuje a ani naopak ne.
Přijde mi že film je tak trošku remake.
Možná se dá říct že film odhaluje začátek a konec seriálu, ale toť vše.
:roll: :roll: :roll:

Tedy ano na film se určitě dá dívat nezávisle na seriálu. :arrow:

Příspěvek 28.5.2006 20:53:55
GLORIOUS Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tak serenity sem tudle taky pučil ve videopůjčovně a neni to tak nejhorší.
[img][http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.png]http://i241.photobucket.com/albums/ff193/jhemi442/grafika/2f6ad418.pnghttp://[/img]

Příspěvek 28.5.2006 21:45:10
Tod Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Film i seriál jsou super, ale na seriálu bylo lepší, že ve vesmíru nebyli slišet zvuky(střelba, motory,...). Bylo to takový realističtější.... 8)

Příspěvek 28.5.2006 22:34:10
Reaver.man Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Serenity byla hodne jina nez serial, ktery se mi mozna libil o kapku vic. Nicmene na Serenity bylo videt, ze je dost ovlivnena mangou (ta bojova scena River na konci a vubec celej styl toho filmu) a to je na tom takove zvlastni...a hodne libive.

Další

Zpět na Firefly