Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Farscape Pokus o rozproudeni diskuze

Pokus o rozproudeni diskuze

Farscape začíná tak, že se John Critchton pokouší uskutečnit vlastní experiment...

Příspěvek 28.3.2006 15:52:39
John Skylark Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

kernel32 píše:
....

2 John Skylark > Že je Farscape nejlepší? To jsi ještě neviděl Firefly. :)

Nevidel, to je fakt. Ale z toho, co jsem o nem cetl, jsem moc nadseny nebyl. Az budu mit vic volneho strojoveho casu, tak se na to mrknu.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.
- Then I can't arrest you!

Příspěvek 10.4.2006 17:51:49
jamief Airman
Airman

Odpovědět s citací

hi guys...anyone on here speak english...there's only so much a czech - english on line translator can do :)....would anyone have the unrar passwords for the rapidshare farscape series 1 given in an earlier thread...any help greatly appreciated

Příspěvek 10.4.2006 19:12:44
cpl1337 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hi, I'm not sure but I think that this is what are you looking for...
warforum.cz

just copy this link, use it like a unrar password...

Příspěvek 10.4.2006 20:38:27
jamief Airman
Airman

Odpovědět s citací

i cannot thank you enough....many many thanks for this my friend :D :D :D

Příspěvek 29.4.2006 14:43:30
Kokeskoren Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jak už zde bylo několikrát řečeno. Pokud se překouš první půlka první série pak je to velmi dobrej seriál. Krom toho hlavní hrdinové tohoto seriálu nahradily ty v SG-1 :lol:

Příspěvek 03.5.2006 15:31:26
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

John Skylark píše:
kernel32 píše:
....

2 John Skylark > Že je Farscape nejlepší? To jsi ještě neviděl Firefly. :)

Nevidel, to je fakt. Ale z toho, co jsem o nem cetl, jsem moc nadseny nebyl. Az budu mit vic volneho strojoveho casu, tak se na to mrknu.

Nesmíš dát na řeči kdejakého kritika. FireFly je opravdu skvost mezi seriáli, už jen skloubení divokého západu a SCI-FI to se prostě musí vidět!
Vřele doporučuji :lol:

Příspěvek 05.5.2006 11:22:39
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Zilas píše:
Nesmíš dát na řeči kdejakého kritika. FireFly je opravdu skvost mezi seriáli, už jen skloubení divokého západu a SCI-FI to se prostě musí vidět!

Už to mám stažené a viděl jsem první dva díly a taky film Serenity. Je to fakt dobré, to ano. Ale Farscape je lepší. Sorry.
- Freeze! You're under arrest. You have the right to the remains of a silent attorney! If you cannot afford one, tough noogies! You can make one phone call! I recommend Tracy: 976-555-LOVE.
Do you understand these rights as I have explained them to you? Well do you, punk?
- No.

Příspěvek 07.5.2006 13:14:01
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

John Skylark píše:
Zilas píše:

Už to mám stažené a viděl jsem první dva díly a taky film Serenity. Je to fakt dobré, to ano. Ale Farscape je lepší. Sorry.

Jasně je to věc vkusu. Já mám právě raději pokudmožno co ""nejrealističtější"" SCI-FI ( to je ale blbost :lol: ) jestli víš jak to myslím. Nikdy se mi nelíbil startrek protože mě vadily nerealistické masky a vůbec všechno je tam takové moc růžové. Ze začátku mi tak připadal i Farscape ale teď vidím že to je takový kompromis. Navíc je Farscape díl od dílu lepší což je super.
Každopádně můj názor je stále nezměněn FireFly je prostě the best of.

Příspěvek 08.5.2006 11:38:20
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Už je přeložená skoro celá třetí série (chybí 2 díly)!!!
Ovšem, pokud umíte anglicky, tak je vám to fuk, že jo....
- No.

Příspěvek 08.5.2006 12:47:03
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

O tomhle jsem v životě neslišel, ale kouknu se a stáhnu pár dílů, pak budu hodnotit. Když jsem vydržel dokoukat díl "Wormhoule X-Tream" (nevim jak se to píše) tak snad přežiju i tohle. :lol:

Příspěvek 09.5.2006 09:34:33
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
O tomhle jsem v životě neslišel, ale kouknu se a stáhnu pár dílů, pak budu hodnotit. Když jsem vydržel dokoukat díl "Wormhoule X-Tream" (nevim jak se to píše) tak snad přežiju i tohle. :lol:

Velice doporučuju hodnotit až po pár dílech (tak po 6-10, pokud máš na to trpělivost). Ono ze začátku chvilku trvá, než se to rozjede. I když jsou lidé, kterým se to líbí hned od začátku.
Jinak titulky jsou ke stažení na
http://farscape.babylon5.sk
I když je stránka slovenská, většinou jsou tam titulky české.
- No.

Příspěvek 20.5.2006 19:23:27
Zilas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak konečně se začala výroba titulků k poslední tedy páté sérii. :P

Jinak jsem se chtěl zeptat Johna Skylarka jestli si nezkazím zážitek z filmu či seriálu když se po druhé sérii kouknu na film? Protože co se tak píše tak film by měl navazovat na poslední čtvrtou sérii, co?

Jo ještě musím veřejně pochválit tvůrce seriálu za trojdíl 2x11 až 2x13 - Look At The Princess. To je opravdu velice povedená trilogie klidně by z toho mohl být film.
Někdy holt tento seriál vyrazí člověku dech to se musí uznat - na druhou stranu u fireFly jsem nemohl dýchat vůbec :P :D :D

RE

Příspěvek 21.5.2006 21:18:20
cpl1337 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zilas píše:
Jinak jsem se chtěl zeptat Johna Skylarka jestli si nezkazím zážitek z filmu či seriálu když se po druhé sérii kouknu na film? Protože co se tak píše tak film by měl navazovat na poslední čtvrtou sérii, co?

Myslim ze muzu s klidem odpovedet za Skylarka (doufam ze se neurazi :) ), ze neni zrovna 2xstastne koukat na film pred shlednutim 4té série. Ten film opravdu na tu serii navazuje. Takze nejen ze by sis zkazil prekvapeni, ale asi bys toho vetsinu nepochopil....

Příspěvek 22.5.2006 08:12:08
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Přesně tak! Já bych dokonce řekl, že to není nešťasný nápad, ale přímo katastrofální. To je, jako bys začal číst skvělou knížku a v půlce se rozhodl, že si přečteš konec. Přijdeš o hodně.

EDIT: Necituj příspěvek, který je nad tebou. Sirius.
As you command. Skylark
- No.

Příspěvek 22.5.2006 09:34:32
Radooz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jsem neodolal a taky šel do Farscapu (SG začíná až za skoro dva měsíce), zatím jsem zkouknul první díl a řekl bych, že to docela ujde. Ty gumoví mimozemšťani jsou sice trochu divný, ale ve Star Treku byly k vidění horší věci...
Jo, může to bejt docela dobrej seriálek.

PředchozíDalší

Zpět na Farscape