krutá realita dost často bych to udělal i s XPčkama

Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Soudružka učitelka se ptá dětí: ½Děti, kdo ví, jak se jmenoval nejvýznamější člověk našeho století?½ Nikdo se nehlásí. ½No děti, ten kdo správně odpoví, dostane čokoládu.½ Přihlásí se Pepíček a říká: ½Vladimír Iljič Lenin.½ ½Výborně, pojď si vzít čokoládu!½ Pepíček vezme čokoládu a když si sedá do lavice, říká si potichu: ½Sorry, Rambo, ale obchod je obchod.½ Učitelka ve škole zkouší malé děti z českého jazyka a dá jim za úkol slovní hříčku: Děti, řekněte mi nějaké lesní zvíře, pak přidejte jedno písmenko a udělejte z něj část lidského těla. Přihlásí se Mařenka a říká: Tak třeba: laň - dlaň. Výborně, chválí ji paní učitelka. Pepíček to polohlasem komentuje: Já si hned myslel, že to nebude kuna. |
Víte jaká jsou 4 nejhorší slova co vám může říct cikán? ... Jsem...Tvůj...Nový...Soused |
Víte co je černá sračka mezi prstama slona afrického? Pomalí černoši |
V porodnici se rozbije váha a sestřičky potřebují zvážit mimino. Nejbližší vlastník váhy je řezník. Ten po příchodu sestřiček na chvíli odejde a když se vrátí, řekne jen:½Dvě kila bez kostí.½ |
Ptá se paní učitelka dětí ve škole co dělá jejich tatínek. Milánek vstane a povídá: ½Můj tatínek je policista½ Učitelka: ½To je velmi důležité povolání, tvůj tanínek nás chrání před zlými lidmi.½ Přihlásí se Jiříček: ½Můj tatínek je popelář½ Učitelka: ½To je taky velmi důležité povolání, stará se o to aby nebyly všude rozházené odpadky. Pepíčku a co tvůj tatínek?½ Pepíček: ½Můj tatínek umřel.½ Učitelka:½ To je mi líto a co dělal tvůj tatínek než zemřel?½ Pepíček: ½No co, nejdřív chroptěl pak zmodral a nakonec nám posral koberec!½ |