Kdo by neznal Ikarii, tomu se ještě dá říkat science fiction Vůbec v posledních letech (dvaceti, třiceti?) chybí něco reálného jako 2001: Space Odyssey nebo ta Ikarie.
Růže pro Algernon je má oblíbená kniha. Filmy moc neznám, viděla jsem jeden a tam je to dost překroucené. Ale divadelní hra divadla Kašpar,ta byla výborná.
Ikarie super, ale Amíci si z toho udělali svůj film
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Pěchota dvojka tak špatná nebyla, navíc tam byli i Goa'uldi Nebyla rozhodně tak dobrá jako jednička, ale byla to taková komorní vyvražďovačka. I když v porovnání prvním filmem byla dvojka spíše jako episoda ze seriálu, to jo.
Klenotko ,co znamená amíci z toho udělali svůj film?
Napsal jsem ty filmy protože jak to tady čtu tak většina lidu na foru viděla jen filmy cca max 10 let staré.A většina věcí co je zfilmovaná podle knih nebo povídek je zmršená,ale může to diváka přinutit přečíst si předlohu.
Tj.např.:Solaris,Růže pro Algernon,Vládci loutek,Můj nepřítel,Hvězdná pěchota,Já robot(povídka Dvěstěletý člověk),Marťanská kronika,Duna,Vesmírná odyssea2001,Stopařův průvodce po galaxii,Válka světů,.....
No, Amíci z toho opravdu udělali svůj film nebo ho aspoň tak upravili, aby to tak vypadalo. Usekli konec a dali tam záběry na sochu svobody a česká jména "poameričtila"-Jiří-George atd.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Hvězdnou pěchotu moc rád nemám, přijde mi to takové tupé, ale víc mě štve, že se tam všichni chovají jako náckové, vím že to prej má být nadsázka, ale mě se to prostě nelíbí.
Nová Válka Světů se mi líbila, takové bezva děsivé drama, podle mě rozhodně povedený film.
Sice mám poslední dobou averzi vůči Cruisovi (mám ráda jeho bývalou ženu, ne jeho a ten banner, co jsem dala do Náhodných myšlenek to dokazuje ) ale Válka světů byla pěkná, až na to slzavé údolí na konci. Ale to je zkrátka Spielberg.