Antikové, napřed všemocná tajemná rasa, která stavěla úžasné zbraně na obranu, chránila lidi a vůbec se honosila titulem "Ti Dobří". A pak čas pokročil...náhle se nám objevovali Antici jako ti, co ničí planety a trestají ty ze svých řad, kteří se snažili pomoci, jen tak příhlížejí možné zkáze Mléčné dráhy, když se jim zjeví někdo z dálné budoucnosti!, tak na něj kašlou, jsou úplně slepí, když se jim pod nosem vyvíjejí Wraithi a za svou historii, pokud něco, tak akorát zdrhali. A jejich zbraně rozhodně nejsou tak supr (jako bývali v prvních řadách SG

). Hmm

.
Zpočátku se mi líbili...ale jestli to tak půjde dál..

. Samozřejmě, jsou jistí Antikové, co mám ráda...ti rebelové, jak jinak

.
S tim jazykem...člověk se smíří. Nedali žádnej komunikátor na začátek, teď už je to fuk. Musíme to prostě přejít. Ale mě by nevadilo, kdyby mluvili jinou řečí a byly by tam titulky (ty čtu většinou tak jako tak

). Náhodou by to ještě navnadilo atmosféru. Jen by byl problém s vymyšlením jazyku. Ono, když se tam hodí latina, tak to je taky naše řeč...i když možná to okecat, že s tím přišli Antici

. Kdyby tam mluvili latinou, tak bychom se pár pěkných frází taky naučili...to by nebylo špatný

.