Toto je spoiler!!!:
|
Přijde ředitel do kanceláře a ode dveří volá na sekretářku: "PUK!" Udivená sekretářka se ptá svého šéfa, cože to znamená. Ředitel: "Pičo - Uvař - Kafe". Sekretářka uvaří kafe, nese ho šéfovi do ředitelny, postaví šálek na stůl a ptá se: "KSČ ?" Ředitel udiveně hledí a sekretářka s milým úsměvem odpoví: "Kolik - Sladíš - Čuráku?" |
Ptá se jedna blondýnka druhé:
"Tak co, udělala jsi ten řidičák?"
"Ne, vyrazili mně od zkoušky."
"A proč?"
"Jela jsem ke kruhovému objezdu, tam byla cedule 30, tak jsem to 30x objela a přesto mně vyhodili!"
"A nespletla jsi se při tom počítání?"
Dvě blondýnky přijdou ke svému autu a jedna říká:
"Hele, nechaly jsme v autě zabouchnuté klíčky."
Jedna se šťourá v zámku sponkou do vlasů, druhá zkouší vypáčit druhé dveře a najednou povídá:
"Měly bychom se pospíšit. Začíná pršet a nechaly jsme otevřenou
střechu!"
Přijde chlap do pekla a jako každý jde nejprve na prohlídku. V první místnosti sedí společnost v luxusních sedačkách a popíjejí víno.
"Tady je naše alkoholická místnost, máme tu ta nejlepší vína z Francie a Jižní Ameriky" povídá čert-průvodce.
Ve druhé místnosti sedí lidé u stolu a jedí.
"Tohle je místnost obžerství. Servírujeme tu ty nejlepší speciality a nejlepší na tom je, že můžeš jíst pořád."
Ve třetí místnosti se divoce souloží.
"Tady je naše smilná místnost. Máme tu na výběr spousty krásných žen, určitě si vybereš."
Takhle projdou ještě pár místností se všemi slastmi života a když končí, všimne si chlápek ještě jedněch dveří, odkud se ozývají výkřiky a sténání.
"Co to je?" ptá se.
Pekelník ho tam tedy zavede a chlápek vidí veliké hrnce, ve kterých úpí vařící se lidé. Ostatní čerti přikládají pod kotel a občas do lidí píchnou vidlemi.
"Co to má znamenat?" ptá se opět chlápek.
Čert mu odpoví: "Ále, to jsou křesťani, oni to tak chtěj."
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.