Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 14.8.2005 - české titulky k SG-1 9x05

14.8.2005 - české titulky k SG-1 9x05

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 16.8.2005 07:59:54
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

DoDo píše:
Frodo píše:
Vím že je to úplně mimo mísu ale stáhnul jsem si 2 různé titulky a stejně se mi do v 00:15:25 rozchazi a titulky bezi dal zatimco herci tu větu vyslovi hodně později cca 5-8 sec...

Na jaké fórum se mám obrátit??? sem v tom uplna lama tak mě neodsuzujte

MAM :-)
BTW: Od 3.ho dilu nesedi zadny...

-= DoDo =-

DoDo a Frodo k BSG mi všechny titulky jeli krásně možná až na 5obr dřív nebo později a nebo se brzy vipnuli asi tak o 0,5s ale to je jen otázka rychlého čtení a titulky stahuji z http://bsg-cz.net/ a seriál z mininova.org Možná máte problém v BsPlayeru mě to taky dělá u filmů psí kusi. :D

Příspěvek 16.8.2005 08:23:34
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
a mozem sa spitat ci titulky na sga budu uz dnes

... dle slov překladatelů by měly být dnes večer, uvidíme, zda se jim to podaří ...

Příspěvek 16.8.2005 08:47:13
martas

Odpovědět s citací

nic proti - já používám taky BSplayer atitulky sednou absolutně perfektně

Příspěvek 16.8.2005 09:15:55
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

tak jestli nekomu nevyhovuje tato verze titulku, rebelian translators udelali svou...
http://sga-project.com/stuff/stargate.sg1.s09e05.ws.dsr.xvid-crimson.[vtv].srt
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 16.8.2005 10:12:21
Tux88

Odpovědět s citací

titulky sem sosnul znova a uz to jede tak jak ma... divny....

Příspěvek 16.8.2005 13:13:07
viper

Odpovědět s citací

mam otazku z trochu jineho soundku

Ordinary Song
velikost: 25 644 kB
délka: 04:06 min
žánr: romantika

nevi nekdo jak se jmenuje ta pisnicka co tam hraje??
je to stazeno zde .. a musim uznat ze vsechny videa jsou velice povedeny

Příspěvek 16.8.2005 13:25:27
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

to viper: rozhodne ti nechci ten prispevek zbytecne presouvat ale priste to kdyztak pis do jine kategorie fora, tohle by melo skutecne slouzit jen jako komentare ke zprave... ale nevykladej si to spatne, jsem aspon rad ze se tu diskutuje :)

jinak je to "Ordinary Day" - Vanessa Carlton

a pro vsechny ostatni: titulky k SGA by mely byt dnes vecer.. doufam..
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 16.8.2005 17:54:49
Zaza Airman
Airman

Odpovědět s citací

Našel jsem titulky na SGA 2x05 , tady je link http://subtitles.sg1.cz/titulky/Provizorni/stargate.atlantis.s02e05.ws.dsr.xvid-crimson.%5BVTV%5D.txt.txt jestě jsem je nezkoušel, ale snad budou fine

Příspěvek 16.8.2005 18:59:45
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Zaza píše:
Našel jsem titulky na SGA 2x05 , tady je link http://subtitles.sg1.cz/titulky/Provizorni/stargate.atlantis.s02e05.ws.dsr.xvid-crimson.%5BVTV%5D.txt.txt jestě jsem je nezkoušel, ale snad budou fine

tyhle titulky jsou prelozeny z polskych a casovani vubec nesedi...

BSG

Příspěvek 20.8.2005 19:01:57
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Lord_Hell píše:
DoDo píše:
Frodo píše:
Vím že je to úplně mimo mísu ale stáhnul jsem si 2 různé titulky a stejně se mi do v 00:15:25 rozchazi a titulky bezi dal zatimco herci tu větu vyslovi hodně později cca 5-8 sec...

Na jaké fórum se mám obrátit??? sem v tom uplna lama tak mě neodsuzujte

MAM :-)
BTW: Od 3.ho dilu nesedi zadny...

-= DoDo =-

DoDo a Frodo k BSG mi všechny titulky jeli krásně možná až na 5obr dřív nebo později a nebo se brzy vipnuli asi tak o 0,5s ale to je jen otázka rychlého čtení a titulky stahuji z http://bsg-cz.net/ a seriál z mininova.org Možná máte problém v BsPlayeru mě to taky dělá u filmů psí kusi. :D

Hey BSG stahuju z mininova org a titulky z bsg-cz.net...
V třetím díle kolem 15min sou titulky posunute dozadu asi o 8 sec a neda se to čist... a když jsem se díval bez titulku tak sem toho moc nepochytil bo jim většinou nebylo rozumnět...

Sry ale nenašel jsem na netu topic který by někdo sledoval a byl by na toto téma tak to musím napsat sem když už sem jednou začal..

Příspěvek 26.8.2005 08:45:27
Sydius

Odpovědět s citací

Tux88 píše:
Pouzivam BS-Player a 2/3 filmu sem jenom posouval titulky aby sedely, zkoncil sem na posunu dozadu o 90 vterin, kdyz titulky zmizely uplne! Po nekolika minutach se zase obevily ale to byly tak rozhazeny ze sem je radsi vypnul....

Ja ho pouzivam taky a slo to bez problemu :farao:

Příspěvek 15.9.2005 08:42:26
Sydius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sydius píše:
Tux88 píše:
Pouzivam BS-Player a 2/3 filmu sem jenom posouval titulky aby sedely, zkoncil sem na posunu dozadu o 90 vterin, kdyz titulky zmizely uplne! Po nekolika minutach se zase obevily ale to byly tak rozhazeny ze sem je radsi vypnul....

Ja ho pouzivam taky a slo to bez problemu :farao:

Me to jde taky a rad bych aby si nepouzival cizi nick :evil: :evil:

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM