Pouzivam BS-Player a 2/3 filmu sem jenom posouval titulky aby sedely, zkoncil sem na posunu dozadu o 90 vterin, kdyz titulky zmizely uplne! Po nekolika minutach se zase obevily ale to byly tak rozhazeny ze sem je radsi vypnul....
V BsPlayeru ty titulky jedou dobře s videem s reklamama. Takže si stahujte videa s reklamama nebo si to celé předělejte (to bude piplačka pro normálního uživatele PC )
zdravím, vím že to je trochu off-topic, ale nevíne pls někdo, kde by se dali stahnout anglické titulky k SG a k SGA? nějakou stránku, kde sou fakt brzo. Jestli se někdo, kdo takovou stránku zná, předem díky
Vím že je to úplně mimo mísu ale stáhnul jsem si 2 různé titulky a stejně se mi do v 00:15:25 rozchazi a titulky bezi dal zatimco herci tu větu vyslovi hodně později cca 5-8 sec...
Na jaké fórum se mám obrátit??? sem v tom uplna lama tak mě neodsuzujte
Vím že je to úplně mimo mísu ale stáhnul jsem si 2 různé titulky a stejně se mi do v 00:15:25 rozchazi a titulky bezi dal zatimco herci tu větu vyslovi hodně později cca 5-8 sec...