Tak jsem uploadnul další speciál, tentokrát jsem ho věnoval dílu Full Circle. Jelikož tentot díl miluju, tak jsem se rozhodl pro něj udělat samostatný autorun. Takže je to stejné jako s dílem LOST CITY. Na jednom DVD budou 4 díly a na dalšim 5. díl Full Circle, protože šestá řada má ještě 22 dílů, tak podle originálních COVERS jsou je na posledních dvou DVD vždy po pěti dílech. Takže to poslední DVD máte rozdělené na dvě, takže zase si obstarat dvojobal na DVD, jako u Lost City .Jinak zbytek tohohle posledního DVD plánuju udělat co nejdřív, aby jste měli alespoň jeden komplet z té šesté řady. Ale potom šestku pravděpodobně nebudu dodělávat,ale vrhnu se nejdřív na druhou sérii Atlantis, tu podle všeho chcete nejvíc. A i když na ní ještě snad nejsou orig. covers, tak předpokládám, že to budou vždy 4 díly na DVD. Takže ten autorun na to páté DVD šstky snad stihnu ještě do večera a potom začnu dělat na tý Atlantis a snad zítra už tam něco hodim. Tak zatim
So say we all. [img][http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/jameson.png]http://i53.photobucket.com/albums/g70/sgc001/sig/jameson.pnghttp://[/img]
A proč je to vždy jen na 4 epizody? Když na 1 DVD se vejde až 12 epizod Stargate.
A jak to musím udělat při vypalování, aby se mi potom v autorunu ta idea spouštěli...když teď kliknu na název epizody tak se nic nestane. To je jasný, protože je nemám v PC, ale jak to udělat, aby to ta videa na tom DVD našlo a otevřelo ???
Takže: K tomu prvnímu bodu... Jak jsem psal v prvním příspěvku, dělám to na Originální Obaly, který vydává distributir s DVD. A jelikož každou sérii vydávaji na pěti DVD a obalů tudíž je na každou sérii 5, tak proto to dělám přesně podle toho, jaké epizody v originálem jsou na každym DVD. Stačí se na těchto stránkách kouknout na DOWNLOAD/DVD obaly a tam si mužeš stáhnout obaly, podle kterých to dělám.
K bodu dvě, když si rozbalíš autorun a spustíš tak na něj klepni pravým tlačít a tam je položka "Přejít do návrhu" nebo tak něco... tu stiskni a objeví se ti ten samý autorun ale s okénkem pro úpravu, takže stačí abys kliknul na obrázek, nebo tlačítko, pod kterým se má ta nebo ona epizoda nacházet a a vyskočí ti asi ve středu toho editačního panelu 4 záložky. Ty klepneš na tu poslední s názvem "Akce". Potom doporučuji si všechny díly na ten autorun Zkopírovat do Té samé složky jako je autorun na disku. Takže pokud sis to rozbalil do složky autorun tak do této složky si zkopíruj ty díly pro které je autorun určen. Potom se vrať zpátky k autorunu a přečti si první řádek v té záložce "Akce". Bude tam napsáno něco podobného: ShellExec open,#BaseDir#\17.avi,. Jen se to bude lišit tou číslovkou. Takže v tomhle případě, aby se ti tento díl spustil kliknutím na určené okénko nebo tlačítko, tak musí mít název 17. To pro tebe znamená si vyhledat ten díl, který tomu odpovídá a jeho název přepsat na 17. A takhle to udělej se všema obrázkama nebo tlačítkama na všechny díly. Pak dej uložit a mužeš to zavřít uplně. Když znova ten autorun zapneš, tak po kliknutí ta určitý obrázek nebo tlačítko epizody se ti tento díl spustí. A pak stačí jen třeba s pomocí Nero přidat tuto celou složku na DVD a vypálit. Potom, když to vložíš do mechaniky tak ti to samo naběhne. Ale musíš zařídit, aby byly všechny díly ve stejné složce jako autorun!!! To to je vše:-)
jasně, já to udělal tak: Jelikož používám BS player a líbí se mi víc u něj titulky externě načtené než ty které se spouští samy, tak si je jednoduše nahraju manuálně přes LOAD SUBTITLES..... POkud bys ale je chtěl mít automaticky nahrané, tak stačí jim dát stejné jméno jao video souboru. Takže pokud se ti jedna epizoda bude jmenovat např.: 17.avi, tak titulky k ní přejmenuješ taky na 17 a pokud máš v přehrávači automaticky zaplé nahrávání titulků, tak ti je zapne sám. Ten BS lpayer když si je nahrává sám, tak si je jednak nemužš manuálně vypnout, když máš třeba českou verzi a jednak jsou takové šedé, kdežto když jim dáš jiný název, tak je sice musíš nahrát manuálně ale mužeš u nich měnit velikost, a jsou krásně jasně bílé...
Záleží na tobě
Naposledy upravil Damacon dne 13.4.2006 12:45:17, celkově upraveno 1