Nevím, kolik ještě lidí mi pošle penízky, ale každopádně se vybrala částka 2 450 kč a zůstalo 852,20 kč. Cena hostingu byla 1 597,20 kč Zbytek jsem tak dala na spořící účet a peníze se použijí na další placení
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
Čím více se jich přidá, tím lépe A musím říci, na prázdniny toho plánuji tady udělat hodně s jedním už jsem začala, takže snad to tak do dvou týdnů stihnu
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo
A má smysl na to plýtvat, tvým časem, když tu je jen pár lidí a další asi nepřibudou?
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
Jestli to ještě nechcete zabalit... Tak máte někdo nápady, jak přilákat další autory a čtenáře?
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.