Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Soutěže SG Bard 2015 - Výsledky!!!

SG Bard 2015 - Výsledky!!!

Zde probíhají soutěže Povídkové sekce a jejích podsekcí.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Příspěvek 05.1.2016 12:23:07
BFU Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Pripájam sa ku gratuláciám :bravo: :bravo: :bravo:
Zameranie poviedky zo začiatku nebolo podľa môjho gusta, ale nakoniec prevážila dynamika poviedky a originálny štýl písania.

Ešte otázka na organizátora: Kedy bude zverejnená oficiálna listina z ostatnými výsledkami? Oddychu už bolo hádam dosť. Nie že by mi osobne chýbala - spravil som si excelovú tabuľku, takže výsledky poznám ako asi mnohí z nás, ale patrilo by sa uzavrieť súťaž.

Příspěvek 05.1.2016 15:57:06
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Vysledkova listina bude az sa vratim z dovolenky a dostanem k poriadnemu pocitacu.
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Příspěvek 06.1.2016 17:39:50
Ondra Daške Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

kdy to asi bude?

a hádám že je to taky důvod že nebyl v pondělí další díl :)

Příspěvek 09.1.2016 17:12:15
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Tak jsem právě přehodil Barda.

Gratuluji :-)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.1.2016 17:16:17
andoriel Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Žena

Děkujeme, Dragone, :)
jsi rychlejší než Aiwendill s vyhlášením výsledků :palka:

:sunny:

Brigadier General
Brigadier General

Tak som sa konečne dostal k poriadnemu počítaču a pridávam kompletnú výsledkovú listinu. Viem, že ste si viacerí robili vlastné výsledkové listiny, avšak táto je oficiálna a ak sa nezhoduje s vašimi, tak to je vás problém.

Všetky hlasy boli odčítané z fóra 1.1.2016 medzi 00:30 a 01:00 hod. Akékoľvek zmeny v hlasovaní, ktoré sa uskutočnil neskôr, neboli do výsledkov zarátané v zmysle pravidiel súťaže.

Súťaže sa zúčastnilo 26 hlasujúcich, ktorí udelili svoje hlasy 13 poviedkám resp. poviedkovým cyklom od 11 autorov. Všetky hlasy boli preskúmané a uznané za platné. Hlasovanie prebehlo v pokojnom duchu bez akýchkoľvek nepríjemností, za čo všetkým zúčastneným z celého srdca ďakujem.

Výsledková listina súťaže SG Bard 2015:

1. Stargate: Aldeneerin 2 - Paci Azanyrmuth - 38 bodov

2. The Last of Ancients - Aiwendill - 34 bodov
3. Stargate Evolution - Patas25 - 28 bodov
4. StarGate Ships - kasparova655365 - 19 bodov
5. Paralelní vesmír: Zelená planéta - Andoriel - 16 bodov
6. Stargate: Aldeneerin Calanirmyan - Paci Azanyrmuth - 8 bodov
7. StarGate Genesis - kasparova655365 - 2 body
SGA: "Coby, kdyby..." - Shayla - 2 body
Hvězdná Brána Nový začátek - Moiki - 2 body
Stargate Universe - 3. série - Prometeus - 2 body
8. Battlestar Galactica: The new generation - Wydra - 1 bod
Nový věk v Pegase - Ondra Daške - 1 bod
Jak jsem tady skončila - Darren Nix - 1 bod

Víťazovi gratulujem, titul už bol prevedený naším agilným moderátorom Dragonom. Zúčastneným ďakujem a teším sa na stretnutie o rok pri malom jubilejnom piatom ročníku SG Barda. :ok:

Příspěvek 11.1.2016 17:53:34
Ondra Daške Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Uráááááá je to listina :)

Příspěvek 12.1.2016 11:39:10
Brigadier General
Brigadier General

pridám jeden osobný a subjektívny postreh...

až do konca to vyzeralo veľmi napäto, pretože o prvé miesto sa preťahoval môj poviedkový cyklus Last of Ancients a Paciho Aldeneerin 2. Počas decembra som si robil predbežné sčítania hlasov a raz víťazil on a raz zasa ja. Preto, keď som robil oficiálne sčítanie hlasov počas silvestrovskej noci, keď vonku ešte búchali ohňostroje a nedalo sa teda vôbec zaspať, tak som tŕpol, kto to nakoniec vyhrá a hovoril som si, že keď to vyhrám ja, tak to bude prúúúúúúser, pretože organizátor, porota a ešte aj víťaz v jednom... Našťastie to Paci vyhrál o štyri body a ja som si vydýchol. Hneď druhého januára som však šiel na dovolenku do nízkych tatier a počítač som nechal doma, takže som len vyhlásil víťaza a výsledkovú listinu som nechal na neskôr, ako som vám napísal vyššie. Naš jediný aktívny moderátor Dragon našťastie rozhýbal svoje staré kosti a ešte predtým, než som mu stihol napísať o udelenie titulu víťazovi, to spravil sám od seba, za čo mu patrí moja organizátorská vďačnosť. Keď som sa vrátil z dovolenky, tak som listinu hneď pridal na fórum a teda môžem skonštatovať, že SG Bard 2015 je za nami a Paci bude na tento rok kraľovať na fóre. Len dúfam, že ho nepostihne rovnaký osud, ako predchádzajúcich bardov, pretože väčšinou prestali písať a sa voľajako odmlčali. Takže... do videnia o rok!

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Předchozí

Zpět na Soutěže