Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SGA - nový řád -Díl 34: End = Povídka komplet

SGA - nový řád -Díl 34: End = Povídka komplet

michalkhoa Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zrovna jsem to tu objevil :D tak čtu co můžu :D
„Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález.“ - Albert Einstein

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Přesně tak barde.. :-D

Jinak, díky za tvůj názor,a vítám tě u nás na fóru. Já osobně jsem si vědom, dlouhé řady nedostatků a chyb, které tato povídka má, ale jak tu bylo řečeno. Je to čtyři roky staré...a toto je má prvotina. Dneska už jsem, (snad) na vyší úrovni a plodím kvalitnější materiál.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

michalkhoa: Tak to si přečti i na viewtopic.php?f=27&t=8466 - písni mi do pošty mail či mi napiš na Skype jakop_osik (napiš kdo jsi) a já ti pošlu PDF té povídky, která navazuje na tuto.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo ták, tak to jo, to už chápu. A co dalšího si napsal?

Jakop : Jo jasný, jen co dočtu intervention od daedala a pár dalších knih :D
„Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález.“ - Albert Einstein

Odpovědět s citací

Tak jediné další veřejné dílo je to, na které odkázal Jakop, co je vlastně přímé pokračování na Nový řád. A další povídku, mám v plánu někdy během prázdnin začít vydávat.. :-) A snad se aspoň trochu přiblížím kvalitě bardů. :-)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

A nemáš pdf verzi celé té vendety?

Odpovědět s citací

Ondra Daške Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

No konec mě přece jen zarazil, když jsem přečetl tu povídku o pokračování tak se mi zdá že je tu pár nesrovnalostí, ale je to pěkná povídka, bohužel se špatným koncem.

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky