Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Paralelní vesmír: Zelená planeta: Epilog

SG: Paralelní vesmír: Zelená planeta: Epilog

andoriel Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

:D

Zelená planeta
Epilog

Přede dveřmi Andorieliny cely stál zakuklený voják na stráži. Měl přímý rozkaz, že kromě velitele nikdo nesmí vstoupit ani odejít. Velitel vstupoval a odcházel a lodí se nesla fáma, že ženu uvnitř pomalu mučí k smrti. Nikdo nevěděl, co provedla, a všem to bylo jedno. Velitel se mohl bavit, jak se mu líbilo, pokud jeho plavidlo prosperovalo. Loď si vedla více než dobře a vojáci i důstojníci byli spokojení.
Voják na stráži se ani nepohnul, když kolem něj prošel nový zástupce velitele Lyn. Z místnosti za ním se ozval zoufalý výkřik. Lyn si neodpustil sotva znatelný škleb. Každý Wraith má nějakou zálibu a ta velitelova nebyla ničím výjimečná.

Andoriel ležela s rozhozenýma rukama a lapala po vzduchu. Ace odpočíval s hlavou na jejím rameni a cítil, jak se žena pod ním pomalu uklidňuje a prohlubuje se jí dech. Usnula.

…………………………………………………………………..

„Je rozkošná,“ zasmál se Ortalay. Pozorovali s Eristeou spící Andoriel přitisknutou k Wraithovi.
„Líbí se ti?“ zeptala se Eristea. Oči nespustila z bledé tváře Ace otočené k ležící ženě. Napadlo ji, že takový klid a spokojenost u tohoto druhu ještě neviděla. Věděla, že Wraith sice odpočívá, ale nespí. Pootočil hlavu ještě víc a přitiskl tvář Andoriel do vlasů.
Eristee se v očích usadil potměšilý výraz.
„Na co myslíš?“ Ortalay se odtrhl od Ájiných pootevřených rtů, aby letmo pohlédl na svoji družku. Byli spolu tak dlouho, že okamžitě poznal pečlivě střeženou myšlenku.
Eristea stále sledovala Wraitha, ale dotkla se ramene Andoriel.
Ortalay vydechl překvapením. „Myslíš, že to ocení?“ zeptal se opatrně. Zvědavě okukoval věc, kterou nyní Ace svíral v náručí.
„Jestli chceš,“ usmála se na Ortalaye Eristea, „můžeš mu trochu pomoci to vrátit. Ale jenom trochu,“ dodala hned, když si všimla, jak se zatvářil.
Ace posunul ruku, kterou věc, co bývala Andoriel, objímal. Napadlo ho, jestli už si odpočinula dostatečně na to, aby ji mohl vzbudit. Pootevřel oči, aby jí viděl do tváře.
V následující chvíli stál na druhém konci pokoje a křičel hrůzou.

A to je vše, přátelé.
Aspoň prozatím :wink:

Příběh na Zelené planetě sice skončil, ale dobrodružný život Ace a Andoriel pokračuje dál :twisted:
Pokud jste se u čtení trochu pobavili, jsem ráda. Ještě raději budu, když mi o tom napíšete, ale to už je na Vás.

Na nějakou dobu se s dlouhými příběhy odmlčím, ale už jste si možná všimli, že jsem se pustila do pokračování někde jinde. Jestli se mi povede napsat ještě pár kapitol (abych si byla jistá, že to dokončím), kolem Nového roku bych tady mohla začít s pokračováním ZDP.

A pokračování Paralelního vesmíru mám v hlavě také. Rozhodně vím, v co Eristea proměnila Andoriel, že Ace křičel hrůzou :twisted: :rflmao:

:bye:¨

:sunny:

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

som zvedavý, na čo ho premenila...

chceme ďalší príbeh!!! :bravo:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Major
Major

Odpovědět s citací

Ho? Ju. Andoriel je proměněná. Ace jenom řve hrůzou :twisted:
Proměna je fajn, Andoriel si ji užije :rflmao: Ace moc ne :P
Máš málo dalších příběhů, Aiwe? Jestli se to povede, bude zítra v mailu další :wink:
Díky

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

vynikající díl :bravo: škoda, že už je konec :cry: piš rychle ať je zas co číst :write:

Major
Major

Odpovědět s citací

Děkuju, posedlíku :)

Píšu :D

díky

Daša Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Konečně jsem dočetla ZDP. Ano, a platí to, co jsem už psala minule. Nevstoupíš dvakrát do téže řeky. Znám ten příběh a stejně je pokaždé trochu jiný.

No, ale jsem si jistá víc než předtím, že kdyby bylo po mém, tak zruším ty dva šašky, Ortalye a Eristeu. :D Jména jsou to moc pěkná, ale Boha si představuju jinak. :roll:
Daša

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:bravo: , ale túto časť nemám najradšej :sorry: , no patrí k poviedke a je dobre napísaná, takže ju akceptujem. :wink:
:hmmm: Wraith kričiaci hrôzou je celkom zaujímavá predstava. :wink: :D
:idea: Už aby sme sa dozvedeli s čoho mal Ace takú :jako: radosť. :lol:
:bye:

P.S.: 2Dasa:
Jména jsou to moc pěkná, ale Boha si představuju jinak.

:hmmm: Keby to boli boh, tak sú asi traja? :wink:
:twisted:

Major
Major

Odpovědět s citací

Děkuju, Shano :)

ti dva 'šaškové' nejsou bohové, jen trochu potměšilé bytosti, které se rády baví na úkor těch slabších :roll: Někdy se mi zdá, že na můj taky, protože si nejsem jistá, kde se v mém psaní vzali. Ale jsou tam, a ještě nějakou dobu je hry s Acem a Andoriel neomrzí :hmmm:

a děkuju, Puk :)

tuto část nemáš nejraději, proto, co se tam děje, nebo proto, že je konec? :D
Na důvod Aceova křiku si ještě chvíli počkáme :twisted: Sice už jsem zjistila, co to Eristea s Andoriel provedla, ale bez zbytku příběhu Vás nebudu předčasně strašit :D

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

tuto část nemáš nejraději, proto, co se tam děje, nebo proto, že je konec?

:hmmm: Odpoveď je zložitejšia, ale asi: áno aj. :lol:
Na obe otázky. :wink:

Paci Azanyrmuth Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak už tady máme konec. :( Ani jsme se nenadáli a další rok je pryč. Zelená planeta je opravdu pěkný příběh plný zajímavého, netradičního a trochu i bláznivého. Spousta podivných bytostí s ještě neobvyklejšími schopnostmi. A ten závěr, dlouhá a náročná výprava. A konec je otevřený, takže se můžeme do budoucna těšit na další zajímavé příběhy.
Už jsem to tu zmiňoval, že si dovedu Zelenou planetu představit jako nějakou RPG hru s otevřeným světem. Je tam mnoho originálního. Ale to by se toho musel ujmout velký tým a pár let vytrvat. Je to asi spíš sci-fi.
A teď vzhůru do ZDP2, které dle prvních kapitol vypadají též zajímavě (viz mejl) Můžeme se těšit na zcela jiný příběh.
Starší tvorba: Fantasy román "Dobrodruzi z Antaru" k počtení zde: http://www.psanci.cz/autor.php?trideni=2&id=1404

Major
Major

Odpovědět s citací

Děkuju, Azany :)
V pokračování Paralelního světa si Ace a Andoriel trochu vymění role :wink:
Ale zatím mám pořád plnou hlavu ZDP 2. Jako vždy se připravený základ rozrůstá nečekanými směry, takže jsem se rozhodla, že dokud se Krabat nedostane do Mléčné dráhy, nebudu příběh dávat na fórum. V době, kdy o tom budu psát, už bude pravděpodobné, že se mi to celé podaří dokončit :wink: Doufám, že to stihnu do konce tohoto roku.

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Major
Major

Odpovědět s citací

Odkazy by měly fungovat na novém fóru i tady :)

Major
Major

Odpovědět s citací

I zde opraveno a zkontrolováno. Vše funguje.

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky