Mě tenhle příběh zaujal, a teď když píšeš Forlina, je na kolikátém místě Ascanis II? Paralérní vesmír, Možný vnik wraithu nebo replikátorů do nového vesmíru, Vzrušující neznámo mě zajímá
Já se tomu hochovi divím. Stále se hrabe v založených, prachem zasypaných a časem zapomenutých povídkách. Vždy něco vyhrabe na světlo a myslí si, ze se stane zázrak a po tom co tam přidá svůj geniální komentář, tak autor povstane z mrtvých a dokončí svoje dilo. OPTIMISTA
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Já se tomu hochovi divím. Stále se hrabe v založených, prachem zasypaných a časem zapomenutých povídkách. Vždy něco vyhrabe na světlo a myslí si, ze se stane zázrak a po tom co tam přidá svůj geniální komentář, tak autor povstane z mrtvých a dokončí svoje dilo. OPTIMISTA
no takže optimista nejsem a mé příspěvky nejsou geniální ani jedinečné, nejsem jak doktor Meredith Mckay
tohle byla asi první povídka co jsem na tomhle foru četl nostalgie jako prase stále si živě pamatuju jak zelenka dovalil do dědiny plzeňskou 12 a Eldred se pak chtěl naučit vařit pivo a to byla stále puvodní verze, tu přepsanou má Aiwendill stále někde na dně šuplíku, ta už asi přes prach ani nebude vidět