Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
No to se ptá ten pravý. Radsi se venuj svemu pokracovani.
Za kazdym vzestupem civilizace stala vira, za kazdym padem nabozenstvi. Neni nic horsiho jak negativni mysleni, zarlivost, zavistive ci jine negativni reakce pro zniceni zivota. Proto je treba myslet a konat pozitivne a s laskou.
Držim ti palce u maturity mě čeká naštěstí už jen jeden předmět. A jestli můžu radit tak tak je dobrý u ústních nepanikařit i když tu otázku nevíš a v klidu nad ní zapřemýšlet. Mě se to osvědčilo
Příští týden se doma jen mihnu. Jestli se bavíme o týdnu 8-14. V Pondělí ráno jedu se školou na výlet ze kterého se vracíme ve středu. A ve čtvrtek jedem na výlet a pak spíme ve škole a doma budu až v pátek. A protože chodim na mizernou školu, kde dělají absolventské práce, a 16. jí budu obhajovat, tak vážně děkuju, že to vydáš v týden kdy budu mít nejméně času.
Deadalos nerozptyluj se čtením a soustřeď se na tu obhajobu. Též se až budeš mít po všem tak si přečteš další díl své oblíbené povídky
No tak jako já si vybral téma kde se celkem dobře orientuju. Hodně věcí jsem i psal z paměti. Takže čas si najdu. Ale více mě štve že pár dnů se domu nepodívam a nechce se mi to číst přes mobil. Nejhorší je že pro mojí osobnost toto bude peklo.