Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Soutěže SG Bard 2014 - Výsledky!

SG Bard 2014 - Výsledky!

Zde probíhají soutěže Povídkové sekce a jejích podsekcí.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Příspěvek 02.1.2015 09:56:26
BFU Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Pripájam sa. Gratulácia víťazovi aj ďalším umiestneným.
Vďaka aj Aiwendillovi. Súhlas s Dášou, bez neho by to tu zomrelo.

Příspěvek 02.1.2015 11:50:28
coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž

Gratuluju všem vítězúm i zúčastněným :)
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Příspěvek 02.1.2015 16:00:47
posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Gratuluji vítězovi :bravo:

Příspěvek 02.1.2015 18:29:56
Patas25 Uživatelský avatar

Tak konečně jsem našel skulinku v čase, abych se dostal k počítači. Tak v prvé řadě bych rád poděkoval Aiwendillovi za organizaci dalšího ročníku Barda (Nechápu kde na to bereš čas a vůli).

Také bych chtěl velmi poděkovat za hlasy pro Stargate Evolution, jsem rád, když se to líbí a nepíši to jen pro sebe. Budu se snažit jít po stopách předchozích dvou Bardů a dokázat tak, že si zasloužím nést ten titul a příští rok se znovu rád utkám v dalším ročníku a snad se mi mé myšlenky podaří úspěšně dát na papír, abych tak mohl konkurovat elitám tohoto fóra.

Nemalé díky si také zaslouží pár autorů, kteří mě při psaní podporují, radí a dále rozvíjí mé zápletky. Tak musím říct, že na Evolution má v nemalé míře podíl Jakop a pak také Daedalos304, kasparova655365, Ronnie124 a když se na skype uráčí dostavit, tak samozřejmě i pan St0rm. Každý něčím přispěl, každý prakticky nevědomky pomohl tvořit zápletky a scény, už jen z běžné debaty. Tak ještě jednou díky, těším se na další spolupráci.

Na závěr, chci ale poděkovat všem, kdo tohle fórum udržují při životě a já se mám tak ve chvílích klidu kam vrátit. (Těch chvilek bych ovšem uvítal více, ale kdo ne ;) ) A také opožděně přeji, šťastný nový rok a užívejte sněhu, dokud ještě nějaký je.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Příspěvek 03.1.2015 23:03:20
Darren Nix Uživatelský avatar
Airman
Airman

Velmi blahopřeji vítězi
Jinak všem opravdu velmi děkuji za hlasy pro mojí povídku. Díky moc. :D
Více než cokoli jiného věříme že nic nekončí, právě proto se tolik bojíme si přiznat, že všechno jednou skončí.

Mohou nám vzít mnoho, ale jedno si bereme sami - víru.

Příspěvek 10.1.2015 11:38:52
Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Takže moje zhodnotenie Barda z pohľadu organizátora...

Tento ročník prebehol až výnimočne pokojne, čo bola oproti minulému roku, keď prebiehala silná anti-St0rmovská kampaň vítanou zmenou. Pravdupovediac som očakával trochu väčšiu účasť hlasujúcich, ale SGA-P fórum bolo celkovo nejaké zaspaté toho roku, takže som vcelku spokojný. Teda aspoň čo sa týka organizačnej stránky... :ok:

Keďže som však bol zároveň aj horúcim kandidátom na Barda vďaka môjmu príbehu Last of Ancients, tak som sa dosť tešil, že som dostal toľko hlasov. Každopádne pri spočítaváni hlasov to dosť dlho vyzeralo tak, že to vyhrajem, ale Patas25 bol lepší... Pomaly si už začínam zvykať na to, že budem večne druhý... :lol:

Pýtali ste sa, kde beriem toľko času a elánu na organizovanie tejto súťaže... ono v podstate stačí len vyhlásiť nový ročník, čo je jeden úvodný príspevok s pravidlami a potom na konci spočítať hlasy a vyhlásiť víťaza. Nič viac. Akurát si treba strážiť prípadné otázky a odpovedať na ne, ak sa teda vyskytnú. Ale to sa dá pohodlne zvládnuť počas bežného účinkovania na fóre. Spočítavanie hlasov je pri takomto malom počte (rádovo desiatky hlasov, stačí sa pozrieť na výsledkovú listinu) malinou a zaberie to maximálne polhodinu... :scratchanym:

a to je asi tak všetko. Novému Bardovi gratulujem k víťazstvu a o rok sa k tomu možno už konečne dostanem aj ja... :wall:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Předchozí

Zpět na Soutěže