někteří zdejší "fajnšmekři" tohoto velice oblíbeného seriálu...a tím pádem doufám i oblíbeného psaného seriálu Intervention, velice rychle zapomínají, proč práce na Intervention již delší dobu nepokračují...(dočasně)

... ale pro připomenutí, ať nemusíte rolovat o tři příspěvky výš...(lenoši jedni)...práce na Intervention byly kvůli psaní bakalářské práce a následujícím státnicím pozastaveny...
ale jelikož je termín státnic příští úterý v 8:45...předpokládám, že po kompletním vystřízlivění (jak v případě, že úspěšného, tak i neúspěšného složení) se vrhnu na přečtení již doposud vytvořených dílů 2. série, abych oživil vedlejší linky, přepočítal si jednotlivé flotily a myslím, že se na to všechno směle opět vrhnu...už se dost těším (zároveň doufám, že narazím na fajnovou práci..já vím, jsem naiva, nicméně doufám, že pokud se zadaří, nebude mi to bránit ve psaní, které bych rád stihnul do konce prázdnin)...SNAD, je to pouze odhad, ale spíše zbožné přání...
takže držte palce, ať vše úspěšně zakončím, a aby se k vám Intervention i mezidíl velice rychle dostaly

PEACE