Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

To co dr. Lee určil jako zbraň, která zničí soustavu bylo ZPM od Kamula... Které bylo nějakým způsobem upravený asi Ba'alem... Byla to cena za jeho "azyl"...

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

ZPM bylo potaženo výbušninou a detekovalo se náhodou při ozařování uv, jak likvidovali tu rostlinu. Nedávno jsem se na to díval. Při odebrání mikroskopického vzorku to zlikvidovalo stůl. Lee říkal, že by to po zapojení do základny zlikvidovalo planetu. Carterová ho pak opravila, že výbuch by zlikvidoval celou soustavu...

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

chvíli mi to trvalo...ale odpoledne s přítelkyní má prostě přednost :D

takže zde zase dám nějaký ten set odpovědí na otázky...a debaty :)

daedalos:
- já nechal existovat 3 lodě (říkám, že mám rád symetričnost - 3 mrtvý, 3 živý)...i když ta třetí "mrtvá" loď - Hammond, není potvrzen jako zničený, čiže...
- mno, nevím jak mco bude v této oblasti Omega způsobilá...přece jen je to pouze pár měsíců, co byla osídlena ve větším měřítku a popravdě je tam spousta práce...spousta důležitější práce (i když je pravda, že obrana plaenty by měla být na prvním místě...ale chápeš co jsem tím chtěl říct)
- a Oblast 51? to ponechám bez komentáře...:D

190060543:
- když jsem dostal toho Barda...tak věř, že nálada sice dobrá, ale není čas...ale trailer (případně spojovací díl 1. a 2. série) bych viděl s dopsáním druhé série, kdy si vás připravím a pak to do vás budu zasejc ládovat :)

Leaf:
- jo, to nikdo neví (jen Antikové :D)

coldvel:
- chm, zajímavý názor...ale asi jo, mohlo by to být lepší (a nebo taky horší, záleží z jakého konce to autor uchopí...)

daedalos:
- tvé argumenty o porovnávání dvou univers a jedné stejěn pojmenované technologie asi ponechám na posouzení jiným...já na to nemám sílu (nic proti :D )
- a slot?...v přesném středu podstavce pro ZPM...

soreno:
- správně, nechávám vás v nevědomosti...já to sice vím, ale nepovím...:p
- zajímavý koncept s přežitím nějakého "patvaru, či zbytku" Země...to by mohlo být zajímavý (možná to přidám do spojovacího dílu mezi 1. a 2. sérií, který ač jsem to nechtěl prozrazovat bude psán z pohledu Antiků...), ale tak proč se s vámi nepodělit, že? :)
- výbuch ZPM? v SG universu to prezentovali jako zničení sluneční soustavy...natož explozy dvou ZPM (ale pořád ve vzduchu visí tak nějak aktivně-neaktivní Antikové...)
- exploue lodí v seriálu ybch raději neřešil, mohlo by se to strhnout v klasickou debatu typu banda blbců ti scénáristi apod. (ovšem pokud o tom chcete debatovat, tak poze v souvislosti s povídkou, případně k tomu určené téma tady na fóru)
- osobně jsem ani nějak nepřemýšlel, že bych nechal tolik volných nitek...nějako jsem si to neuvědomoval (to až s vašimi postřehy...díky)
- poslat mohu...ale není co :D

daedalos:
- to, že to Kamul něčím potřel ještě nemusí nutně znamenat, že to explozy nějak umocňuje...spouštěč může být co se exploze týče naprosto neškodný...škodu napáchá hlavně ten "minivesmír" jímž je ZPM "napuštěn" :D

forton:
- asi jsi to tak nějak shrnul za mě, i když bych ten potěr nepovažoval za výbušninu...jen něco co reaguje s elektřinou, či něčím, co samotné ZPM aktivuje (rozsvítí)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Po delší době opět zdravím...:)

určitě jste se lekli, že sem dávám druhou sérii co? :D i když titulek v názvu topicu mluví jasně (ale ne všichni čtou popisky, že?)

ale dnes si odpustím své "blbé plky" a jen vás budu informovat, že jsem na vás nezapomněl a vytvořil jsem pro vás poslední PDF k první sérii, takže sosejte a užívejte si celou povídku pohromadě :) (až Ronnie dodělá obrázek Jonase, tak bude do tohoto PDF následně přidán)

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak jak jde psani? :D
[img][./images/thumbs/q1wj_1391358303.jpg]http://imageshack.com/a/img706/385/q1wj.jpg[/img]
Stargate Nemesis

--------------------------------------------------
Obrázek

Major General
Major General

Odpovědět s citací

čekal jsem, kdy se někdo ozve...:) přece jen jistou popularitu a ohlas Intervention sklidilo, a tak by nebylo fér, kdyby nebylo pokračování co? :)

ale nebojte, na 2. sérii se pracuje (sice ne tak usilovně jak bych chtěl, ale alespoň něco)...ono být v letním semestru 3. ročníku tudíž psát a vůbec zabývat se bakalářskou prací, není záležitost jednoho či dovu týdnů...ač teď BP skoro dva měsíce napíšu, tak nad tím usilovně přemýšlím a prostě mi pak už nezbývá chuť na nic jinýho...ale jak jsem psal výše, nemusíte se bát, 2. série bude mít svůj konec a svůj konec bude mít i následující 3. série :) jsem pevně rozhodnut ji napsat, protože s koncem druhé série vlastně teprve všechno začne :D :D

navíc vás určitě potěší, že z 2. série je napsána přesně polovina, předevčírem jsem konečně dopsal 10. díl, který samozřejmě stejně jako osatní projde znovučtením a opravou, ale tyhle záležitosti jsou několik měsíců vzdáleny :)....mno a když všechno půjde dobře a tak jak to mám naplánovaný, tak by snad mohl začátkem září přistát sequel, a po něm již první díl :)

ovšem je to pouze moje přání a jakýsi plán, který se vůbec nemusí setkat s realitou...:)

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nemyslel jsem, že to bude tak dlouho, ale chápu to, a doufám, že se mi někdy uplatní ten poukaz za příspěvek 1 500 asi :rflmao: :rflmao: :D :D :wall: :palka: :bravo: :bravo:
[img][./images/thumbs/q1wj_1391358303.jpg]http://imageshack.com/a/img706/385/q1wj.jpg[/img]
Stargate Nemesis

Obrázek

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Daedy, ty žiješ?? :D Dlouho jsi se tu neukázal :rflmao:
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Né nežije, píše ze záhrobí :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

daedalos: Ono nikdy nevíš, co se autorovi může stát...rok, měsíc...to všechno ti příjde jako dlouhá doba, ale i pouhý den, kdy např. někam jedeš...fakt nevíš, každopádně Kašpec to na vás hraje...samozřejmě ví, že žiju :D :D přeci jen se již nějakou dobu vyskytuje v naší autorské skupině :)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

To byl sarkasmus ale dobře :D.
Ano vím že se může cokoliv stát. Ale tobě to zakazuju musíš dokončit Intervention.

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
každopádně Kašpec to na vás hraje...samozřejmě ví, že žiju :D :D přeci jen se již nějakou dobu vyskytuje v naší autorské skupině :)

"Kašpec se vyskytuje" je asi nejlepší označení její existence :D

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Co jsem vám dvěma řekla o tom Kašpecovi?? :evil: :x :x

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Kašpeci nestěžuj jsi :D :D :D :D :D, a neřvi tu na ně :D :D :D.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

budu, stejně v neděli a další neděli nevyjde díl... mám teď všeho po krk a navíc mám teď jiné starosti :( :(

Captain
Captain

Odpovědět s citací

I hate you, fakt tě musím dostat do nemocnice ať máš čas :D :D :D :D :D :D: D :D :D :D :D Kašpeci.

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Kdyz ji naseres tak bych se nedivil jestli vubec nekdy vida dalsi. U intenvertion super zpravy snad bude druha jeste lepsi nez prvni. 8)
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já neurážim doopravdy věčinou, jen jsem vitpálek a někteér ty vtipy jsou holt trošku tvrdší :D.

Odpovědět s citací

Nic o urazeni jsem nepsal.
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Odpovědět s citací

Neco novyho celkem mne Intervention schazi.
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

nejsi sám, komu schází intervention, už tu není moc povídek které bych četl :'(.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jo hoši...taky mi Intervention schází...:) ale poslední dobou nedělám nic jinýho, než že usilovně pracuju na semestrálkách a chodím nadbytečně do školy, kvůli jednomu předmětu, který loni nikdo neudělal (alespoň ne na poprvé) :)

sice se snažím v hlavě vymýšlet další pokračování ale ke skutečnému psaní se v nejbližší době ani nedostanu :) snad bude po státnicích čas (těch 10 zbývajících dílů by se pak dalo během prázdnin nabouchat) :)

držte palce a věřte stejně jako já, že pokračování bude ještě do konce tohoto roku :)

Odpovědět s citací

No co jinýho nám zbejvá.
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Leaf Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Malý dotaz Daedale:Platí ta přenosná poukázka za nevím už který díl? :smile: :smile: :smile:
Stargate Nemesis

Obrázek

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno...dal jsem tomu dost času na promyšlenou a až se začne vydávat 2. řada, tak pak ti ji opět "zprovozním" :) pro teď je zmražena a zachována an později (přece nebudu posílat první verzi dílu z nové série, která ještě není dopsána a vše se může změnit...:) )

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky