chvíli mi to trvalo...ale odpoledne s přítelkyní má prostě přednost

takže zde zase dám nějaký ten set odpovědí na otázky...a debaty

daedalos:
- já nechal existovat 3 lodě (říkám, že mám rád symetričnost - 3 mrtvý, 3 živý)...i když ta třetí "mrtvá" loď - Hammond, není potvrzen jako zničený, čiže...
- mno, nevím jak mco bude v této oblasti Omega způsobilá...přece jen je to pouze pár měsíců, co byla osídlena ve větším měřítku a popravdě je tam spousta práce...spousta důležitější práce (i když je pravda, že obrana plaenty by měla být na prvním místě...ale chápeš co jsem tím chtěl říct)
- a Oblast 51? to ponechám bez komentáře...

190060543:
- když jsem dostal toho Barda...tak věř, že nálada sice dobrá, ale není čas...ale trailer (případně spojovací díl 1. a 2. série) bych viděl s dopsáním druhé série, kdy si vás připravím a pak to do vás budu zasejc ládovat

Leaf:
- jo, to nikdo neví (jen Antikové

)
coldvel:
- chm, zajímavý názor...ale asi jo, mohlo by to být lepší (a nebo taky horší, záleží z jakého konce to autor uchopí...)
daedalos:
- tvé argumenty o porovnávání dvou univers a jedné stejěn pojmenované technologie asi ponechám na posouzení jiným...já na to nemám sílu (nic proti

)
- a slot?...v přesném středu podstavce pro ZPM...
soreno:
- správně, nechávám vás v nevědomosti...já to sice vím, ale nepovím...:p
- zajímavý koncept s přežitím nějakého "patvaru, či zbytku" Země...to by mohlo být zajímavý (možná to přidám do spojovacího dílu mezi 1. a 2. sérií, který ač jsem to nechtěl prozrazovat bude psán z pohledu Antiků...), ale tak proč se s vámi nepodělit, že?

- výbuch ZPM? v SG universu to prezentovali jako zničení sluneční soustavy...natož explozy dvou ZPM (ale pořád ve vzduchu visí tak nějak aktivně-neaktivní Antikové...)
- exploue lodí v seriálu ybch raději neřešil, mohlo by se to strhnout v klasickou debatu typu banda blbců ti scénáristi apod. (ovšem pokud o tom chcete debatovat, tak poze v souvislosti s povídkou, případně k tomu určené téma tady na fóru)
- osobně jsem ani nějak nepřemýšlel, že bych nechal tolik volných nitek...nějako jsem si to neuvědomoval (to až s vašimi postřehy...díky)
- poslat mohu...ale není co

daedalos:
- to, že to Kamul něčím potřel ještě nemusí nutně znamenat, že to explozy nějak umocňuje...spouštěč může být co se exploze týče naprosto neškodný...škodu napáchá hlavně ten "minivesmír" jímž je ZPM "napuštěn"

forton:
- asi jsi to tak nějak shrnul za mě, i když bych ten potěr nepovažoval za výbušninu...jen něco co reaguje s elektřinou, či něčím, co samotné ZPM aktivuje (rozsvítí)